![]() |
Palikot na PREZYDENTA!!! spoko gość
|
![]() |
głupek i deb***
|
![]() |
Bardzo ładne masz imię i nazwisko |
![]() |
Pan ja jest idiot*** i zacofanym głą**m jak większość dziadków w rządzie, buraki wstrętne. Nie pamięta wół jak cielęciem był, świętojebliwi. Niech się wezmą za narkomanów a nie za tych co palą konopie. Masakra jaki ten kraj jest po***ibany.
|
![]() |
Ten człowiek jest dla mnie paradoksem; jest skrajnym idiotą, który jednocześnie swoją pracę wykonuje perfekcyjnie! Ciekaw jestem tylko jakie teraz zachowanie Tuska próbuje przykryć tym deb***nym zachowaniem? Nowe fakty z prokuratury, kryzys?
|
![]() |
Jeden idiota pracuje na cały cyrk idiotów na wiejskiej.
|
![]() |
Palikot się głupcami bawi i bardzo dobrze,a za największego wyszła ta co przygotowała ludziom podwyżkę leków i zabrała ich część z refundacji.Jak się tak boi to oznacza,że sejm jest trzęsącymi majtkami.W razie najmniejszej demonstracji to będą tak uciekać z sejmu tj.Suchocka z posłami gdy Samoobrona w 1992 roku weszła na jego teren!!!To jest realne ,bo naród ma dość złodziejstwa i władzy hazardzistów z gumo filcowymi!
|
![]() |
No to się kozak postawił niema co zajarał kadzidełko, świeczkę i powiedział farmazona "to duży krok w kierunku legalizacji". To się pytam czy na tyle duży p. Janku że się Panu gacie spruły bo miał być blant.
|
![]() |
Dużo szczeka,robi dużo hałasu a na końcu wymięka i taki malutki. |
![]() |
W cieniu palikotowych kadzidel dzieje sie cos o wiele bardziej waznego. 26 stycznia mamy podpisac ACTA.
Super sie udaje naszemu rzadowi zajmowac ludzi bzdetami, w tym czasie moze chowac pod dywanik bardziej niebezpieczne i bulwersujace zagadnienia.
Dla zainteresowanych:
http://www.petycje.pl/petycja/8316/nie_dla_acta_w_polsce_.html
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|