Wy jesteście nie normalni bredzicie że to wina pisu może macie rację ale platformy też i tego całego jadu jakie te partie na siebie wylewaja gdzie się nie wejdzie jedna na drugą szczuje i w końcu trafia się idiota który to poczyta i pomyśli że no tak trzeba kogoś zabić bo tu mówią że po jest źle albo PiS. Trafił się taki debil co myślał że platforma go wsadziła a siedział za napady na banki. Jakby napadł za pisu to też by siedział
|
|
Pisowskie bydło. W takiej chwili powinniście zamknąć twarze i nie sączyć jadu. Nawet życia człowieka nie jesteście w stanie uszanowac.Pierwszy powinieneś dostać paragraf z KK za sianie nienawiści. To przez takich jak ty giną ludzie. |
|
Brawo PIS, wasza mowa nienawiści skutkuje...Brawo i PIS i PO i KOD.... WSZYSCY JESTEŚCIE WINNI - TY TEŻ. |
|
Co się dziwić. 85% więźniów głosuje na PiS, Krowina, Kukiza lub Ruch Narodowy. Zaledwie 15% popiera opozycję PO, Nowoczesną, Razem, SLD, PSL. Pisał o tym kiedyś Tomasz Lis na swoim Twitterze.
|
|
hola hola , nie róbcie z prezydenta już takiego męczennika , bo tak zdesperowany sprawca nie robił tego od tak sobie , widocznie jest coś na rzeczy , że się do tego posunął zabijając go . A może był jakimś słupem co ma jakąś rolę do odegrania i za to wsadzili go do paki ??? Przypomnę jak gnoili Leppera , że on taki i taki i co wyszło po kilku latach ????? Chcieli go zgnoić , nie dawał się to go w końcu odpalili . I tu może być podobnie , także tępy narodzie bierzcie poprawkę na to co zrobił ten desperat , bo może faktycznie siedział w puszce jako kozioł ofiarny i po wyjściu wymierzył swoją sprawiedliwość za nie słuszną odsiadkę !!! Miejcie to na uwadze . I jeśli ten koleś zginie - być może dopiero za jakieś 2-4 lata w wiezieniu ( żeby to wyglądało jakoś , czego mu nie życzę )to będzie znaczyło , że posiada jakąś wiedzę o machlojach ,za które siedział i będzie nie wygodny to go zlikwidują , Dla mnie osobiście taki czyn daje do myślenia , że koleś aż tak był zdesperowany , że teraz pójdzie za głowę na 25 . Powtarzam coś jest na rzeczy !!!!! ale mogę się też mylić w co wątpię
|
|
Pamiętam okładki tygodników/ gazet propisowskich z Tuskiem ubranym w mundur SS czy jego podobiznę strzelającą w tył głowy Lecha Kaczyńskiego w Smoleńsku. Wieszanie posłów opozycji i bezkarność ludzi palących kukły Żydów. Nagonkę w iście nazistowskim stylu na sędziów, nazywanie demonstrantów w obronie sądów obrońcami pedofilów, złodziei i alimenciarzy. I to w mediach publicznych. Druga strona nie jest bez win, ale te nie rozkładają się symetrycznie. Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie. Co za tragedia, co za dramat....o ZABÓJSTWIE p. Rosiaka dokonanego przez fanatycznego wielbiciela PO także pamiętasz ? Bo jakoś nic o tym nie wspominasz.... |
|
Co się dziwić. 85% więźniów głosuje na PiS, Krowina, Kukiza lub Ruch Narodowy. Zaledwie 15% popiera opozycję PO, Nowoczesną, Razem, SLD, PSL. Pisał o tym kiedyś Tomasz Lis na swoim Twitterze.Coś takiego...Lis jako wiarygodny autorytet. Dane faktyczne wskazywały na coś wręcz przeciwnego. W pierdlach największe poparcie uzyskiwało PO. |
|
Proponuję moderatorowi wyłączyć możliwość komentowani.
|
|
Sprawca to jedno, jego poglądy polityczne to drugie, motywacja trzecie, stan psychiczny czwarte. Ale sie pytam o organizacje imprezy i odpowidzielnosc jej organizatorow.
|
|
Ten faszysta Adamowicz nasłał na nasz squat przy Jana z Kolna w Gdańsku Faszystów z policji. Nasza komuna nie miała gdzie się podziac. Sam miał kilka mieszkań a nasza antifa nie ma gdzie mieszkać.
|
|
Prosze pana/pani, prosze nie pleść bzdur. Cyba zabił, to fakt. Teraz proszę mi podać przykłady kiedy "Wyborcza" albo "Polityka" robiły takie rzeczy jakie opisałem. Kiedy ubierali Kaczyńskiego w mundur SS???? Ja byłem przekonany że w naszej Ojczyźnie dojdzie do dramatu. Obawiałem się o sędziów, bo kampania nienawiści i dehumanizacji sędziów była przeokropna. Politycy PIS szli do władzy oskarżajac haniebnie przeciwników politycznych o morderstwo w Smoleńsku, Tusk był przedstawiany jako wspólnik w tym rzekomym mordzie. To nie pozostaje bez echa. To podjudza ludzi. Parę dni temu pisowska prokuratura umorzyła śledztwo w sprawie "aktów zgonu" jakie wystawiła Młodzież Wszechpolska m.in. Adamowiczowi!!!!
|
|
Prosze pana/pani, prosze nie pleść bzdur. Cyba zabił, to fakt. Teraz proszę mi podać przykłady kiedy "Wyborcza" albo "Polityka" robiły takie rzeczy jakie opisałem. Kiedy ubierali Kaczyńskiego w mundur SS???? Ja byłem przekonany że w naszej Ojczyźnie dojdzie do dramatu. Obawiałem się o sędziów, bo kampania nienawiści i dehumanizacji sędziów była przeokropna. Politycy PIS szli do władzy oskarżajac haniebnie przeciwników politycznych o morderstwo w Smoleńsku, Tusk był przedstawiany jako wspólnik w tym rzekomym mordzie. To nie pozostaje bez echa. To podjudza ludzi. Parę dni temu pisowska prokuratura umorzyła śledztwo w sprawie "aktów zgonu" jakie wystawiła Młodzież Wszechpolska m.in. Adamowiczowi!!!!Radosław Sikorski Jeszcze Jedna Bitwa Jeszcze dorżniemy Watahy Sp. Władysław Bartoszewski Bydło Bronisław Komorowski Z takimi ludźmi należy prać się dechą O licznych zwolennikach opozycji, którzy wypisują na forach i krzyczą na manifestacjach, że Pisowcy będą wisieć nawet nie będę wspominał. |
|
Pozytywni ludzie, którym się udaje, którzy na przekór okolicznościom prą do przodu, mają charakter i charyzmę, mają odwagę mówić co myślą, potrafią tworzyć i kreować, niestety są zwykle solą w oku ludzi zawistnych, nieudolnych, tych wiecznie narzekających na swój los, na brak szczęścia w życiu, rodzinie, pracy, miłości etc., mających bardzo często w tym malkontenctwie takie własne alibi na własne błędy życiu, które popełnili, popełniają i będą popełniać lub w gorszym przypadku dla leni i ludzi pozbawionych idei i myślenia, którym się nic nie chce, a najlepiej się chce, ale za darmo, bez wysiłku i zaangażowania, bez żadnej wiedzy, ale za to z własnym zdaniem, bez zainteresowania, ot tak, jak wygrany jakiś przypadkowo fant w markecie, który wydaje się im szczytem szczęścia dosłownie, bo jest za darmo. Innym, którym się powodzi lub przewodzą innym, ponieważ to wypracowali swoją drogą życiową i postawą wmawiają stale, że muszą być złodziejami, albo ludźmi z plecami, albo jakimiś cwaniakami, bo niepojęte jest dla nich, w jaki sposób ktoś może znaleźć się na takim piedestale, nieosiągalnym dla tzw. "szarego człowieka". I nawet, jeśli tak 100 razy bardziej myślał tylko ten bandyta, który zabił Prezydenta, to Ci co nie mają takiej krotności myślenia w sobie, która potrafi doprowadzić kogoś do takiego zabójstwa z nienawiści i pogardy dla drugiego człowieka, Ci, co tak sobie tylko myślą po prostu, oni właśnie tą śmiercią mają dowód na to, że zabija się człowieka, który coś osiągnął i nie dlatego, że ktoś, coś mu dał, tylko dlatego że taki był, i dlatego że wybrali go ludzie, które to co najlepsze wymienione powyżej w nim docenili i doceniali zawsze, a wszyscy bez wyjątku widzimy pracę tego człowieka w mieście, szczególnie jak ktoś te zmiany obserwował od lat.
Wieczny pokój Panie Prezydencie i wielkie podziękowania za pasję i pracę oddane temu miastu i jego mieszkańcom oraz za serce i wspieranie wszelkich pozytywnych idei (aż do samego końca)
|
|
Róbta co chceta
|
|
Ciekawe komu przeszkadzal? Pewnie nigdy sie nie dowiemy..
|
|
To nie trzeba broni zeby zabic czlowieka?
|
|
Dla zabójcy dożywocie w kopalni na dole na przodku, żeby już nigdy nie zobaczył nieba ani słońca, a jak nie pracujesz, to i nie jesz!
|
|
Masz rację. Z kolei PiS największe poparcie uzyskiwało w zakładach dla umysłowo chorych.Co się dziwić. 85% więźniów głosuje na PiS, Krowina, Kukiza lub Ruch Narodowy. Zaledwie 15% popiera opozycję PO, Nowoczesną, Razem, SLD, PSL. Pisał o tym kiedyś Tomasz Lis na swoim Twitterze.Coś takiego...Lis jako wiarygodny autorytet. Dane faktyczne wskazywały na coś wręcz przeciwnego. W pierdlach największe poparcie uzyskiwało PO. |
|
Dzieciak 16 letni co zawiesił na płocie dziecięce buciki ma poważne problemy z policją i sądem.Bandyta który wychodzi z kryminału chodzi na wolności i zabija wartościowych ludzi.Gdzie logika odpowiedzialnych za Państwo PRAWA.
|
|
Tej tragedii można było uniknąć gdyby profesjonaliści zabezpieczali imprezę. Macie pojęcie jak wygląda zabezpieczenie imprezy masowej w polskich realiach? Zbieranina studentów i emerytów, ubranych w stroje przysłowiowego Kubusia Puchatka, za najniższą stawkę, bez uprawnień i zerowej wiedzy o ochronie osób i mienia. Myślicie, że w Lublinie imprezy typu WOŚP są lepiej zabezpieczone? Standard taki sam albo jeszcze gorzej. Na 20 ochroniarzy może 2 ma wpis na listę kwalifikowanych pracowników ochrony zwany dawniej licencją. Reszta to smarkacze i stare dziadki dorabiające do emerytury lub renty. W pewnym sensie na Adamowiczu zemściła się III RP w postaci fatalnie zabezpieczonej imprezy. Jestem pewny, że gdyby finał WOŚP w Gdańsku zabezpieczali profesjonaliści z wiedzą i doświadczeniem, do tej tragedii by nie doszło. Szefowie firm ochroniarskich w Polsce powinni zrobić teraz gruntowny przegląd jakości swoich pracowników.
|
Strona 2 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|