![]() |
Po białym szumie występuje pomroczność jasna (jeden już to miał). Przepraszam ale nie wierzę w ten "rodzaj" uzdrawiania.
|
![]() |
Zabranianie robienia głupot, za własne pieniądze, to mieszanie się w wolność obywatelską.
|
![]() |
To jest kryptoreklama !!!Wstyd dla gazety!
|
![]() |
Jeśli ma się tytuł naukowy i pracuje w instytucie fizyki tak poważnego uniwersytetu to dobrze coś wiedzieć na temat biokomunikacji i fizyki kwantowej bo inaczej to przypał dla UMCS
|
![]() |
Ze beton lekarski tego nie przyjmuje to jest normalne ale że pro. fizyki z UMCS to przypał w całych Niemczech dział to coś. Tacy prf. z fizyki już mówili 20 lat temu że telefonia komórkowa to nie możliwe jest bzdura.........
|
![]() |
Witam. Ja kiedyś leczyłem się na depresje i przez 5 lat lekarze tylko zniszczyli mi wątrobę pigułami rożnych rzeczy próbowałem i skorzystam też z tego jak mu tam quanteca też nie wierząc nie wiem jak ale po 1,5 tygodnia mi pomógł i niech se psią co chcą o tym mi pomogło za tylko 100zł a na inne leki i tych brzuch opasów masę kasy poszło i nie pomogli, pseudo lekarzy co od 30 lat się nie edukują bo tylko na studiach mieli okazje, a teraz tylko kasa się dla nich liczy.
|
![]() |
...a wszyscy,którym ten QUANTEC pomógł głosowali na PO.
|
![]() |
Jak człowiek ma świadomość że dał z siebie zrobić istotę głupszą niż baran na hali to mija depresja i zastępuje ją rozjasność oleju mózgowego.
|
![]() |
Znam ludzi którzy z tego korzystali 2 miesiące i się wyleczyli a po lekarzach to z rok jeździli ale dalej nie wiem jak to działa.
|
![]() |
NIE WIERZĘ!!! Nie wierzę, że ktoś wierzy w możliwość takiego działania. Czy ludzie są naprawdę tacy .... naiwni? I trzeba aż o tym artykuły pisać, aby przestrzec innych przed oszustami?! To jakaś masakra! Już wpadłam w depresję po uświadomieniu sobie mierności intelektualnej gatunku homo sapiens XXI.
|
![]() |
Baran to ten kto nie idzie na przód tylko stoi w miejscu bo 10 lat temu mu powiedzieli że tak ma być i koniec i nic nowego do siebie nie dopuszcza ludzi świat idzie do przodu czy wam to się podoba czy nie.
|
![]() |
Witam jakiś naiwniak pisze o oszustwach a może by banan pojechał na jakąś konferencje naukową poświęcona temu tematowi bo jest ich wiele w europie i co najmniej 2 w roku w Polsce. Na Krymie urządzenie dostaje mada i zajmuje pierwsze miejsce w medycynie niekonwencjonalnej a pustaki Polsce nawet nie wiedzą co to jest. Do trzeciego świata wyjecie tam technologi zatrzymała się na waszym poziomie.
|
![]() |
No to jestem pod wrażeniem naukowych argumentów! Jak na Krymie nagroda to ho ho!!! Wycofuję swoje oskarżenia. I gdzie mogę zamówić to cudo, aby mnie wyleczyło z wyżej wymienionej depresji? |
![]() |
To nie są szarlatani jacyś jedni tych urządzeń jest już 10 chyba w Polsce jak nie więcej a w całej europie to ponad 100 i wszędzie zyskują uznanie. Jest oficjalna strona producenta. A gazety jak zawsze ludzi oczerniają co coś nowego nieznanego robią.
|
![]() |
Zamówić możesz kolego urządzenie u nienieckiego producenta albo za pośrednictwem polskiego przedstawicielstwa www.quantec-polska.pl/
|
![]() |
No niestety, myślę, że się nie dogadaliśmy panie REKLAMA. Nie zrozumiał Pan ironii Ze swojej strony mogę jak najbardziej polecić jogę i medytację, jako niezaprzeczalnie niekonwencjonalne metody poprawy jakości naszego życia. I niezaprzeczalnie najtańsze |
![]() |
I jesce trza gawroni pazur i łogon scura nad jałowcowym dymem ususony w zarnach utrzeć, z jascurcym skrzekiem i psim łojem wymiesać, na bolonce miejsce posmarować, gałganem z nieboscyka łobwinąć, w pooiele się zagrzebać na ćtery pacieze i ból łod cłowieka łodejdzie prec. ...Ale głupota pozostanie.
|
![]() |
miałem okazję przekonać się o działaniu urządzenia na jednej z wystaw rolniczych, miła Pani zrobiła mi zdjęcie, na drugi dzień dostałem maila z diagnozą organizmu. Wyszły wszystkie moje schorzenia i przypadłości a przecież Pani zrobiła mi tylko zdjęcie o niczym nie rozmawiając. Po tygodniu zauważyłem, że coraz mniej rzeczy mnie denerwuje, po dwóch miesiącach rzuciłem palenie i jakoś dwa miesiące mnie do palenia nie ciągnie. Warto się w głębić w literaturę na internecie zanim napisze się jakikolwiek komentarz. A może redaktor poddałby się działaniu urządzenia a później smarował artykuł?? tak chyba byłoby najbardziej rzetelnie.
|
![]() |
U nas jest taka babka, co od dawna leczy ludzi z chorób i bierze tylko co łaska lub nic. Ma wspaniałe wyniki, bo do niej przyjeżdżają nawet znani ludzie polityki i im pomaga.Myślę, że leczenie tym deb***nym urządzeniem za 100 zł jest cholernie wygórowaną stawką i graniczy z szarlataństwem i oszustwem, bo to umysł ludzki ma leczyć a nie maszyna.
|
![]() |
kika wpisz sobie w googlach art 212 KK i pomyśl dwa razy zanim nazwiesz kogoś oszustem
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|