![]() |
Pozwolę sobie nadmienić, że upublicznienie dokumentów CBA już dzisiaj zaowocowało 27 pozwami o naruszenie dóbr osobistych osób, których prywatne rozmowy telefoniczne są zawarte w tych wypocinach! Pytanie tylko, ile nas podatników będzie to kosztowało i nie w setkach, ale milionach złotych?
|
![]() |
Słyszę BUL dup... GW i TVN. Jakbyście nie ruszali tematu to by wszystko było OK. A tak wyszło że agent kłamał a Kwachy kombinowały.
|
![]() |
za kłamstwo w dokumentach do więzenia z tym agentem
|
![]() |
w normalnym panstwie te sluzby juz by byly zdymisjonowane 100 razy za te przekretasy ale nie u nas u nas maja sluzyc talatajstwu do niecnych celow a ciemny lud ma na to placic
|
|
|
![]() |
taśmy też POdrobił ?
|
![]() |
O co w tym dziwnego? Ja też opłacam sąsiadowi czymsz, kablówkę, światło, wodę, gaz i śmieci. Jak was piSSiory nie stać to się nie wypowiadać! I morda w kubeł BIEDAKI.
|
![]() |
A loda też mu robisz?
|
![]() |
u nas od zawsze w służbach siedzą ludzie bez kompetencji i polotu. Po prostu zwykłe prostaki które dostały się do policji bo tam jest ich wujek-dziadek-ojciec lub inny krewny. Do służb dostają się zwykłe męty i popłuczyny co nie potrafią napisać zwykłej notatki, chyba że ten kuzyn podyktuje na zamówienie polityczne co napisać. To widać na tym przykładzie.
|
|
|
![]() |
Wszyscy zainteresowani mówią "prawdę": Kwaśniewski, że jest magistrem; Kwaśniewska, że była na obronie pracy magisterskiej swojego męża; oboje, że dom, który utrzymywali, nie należał do nich; agent, że nie był agentem...Wesołe towarzystwo :)
|
![]() |
Najazd na PiS jest teraz opłacalny, totalna opozycja, Unia Europejska, sądy, bojówki z Pucka wezmą w obronę biednego Kropka agienta specjalnego.
|
![]() |
PiS okrada kontenery PCK i kradnie też jabłka z darów!
|
![]() |
Przeraża mnie zachowanie tych byłych oficerów służb. Krótkie majtki proca i piegi na nosie i do wróbli strzelać a nie działać operacyjnie, pod przykrywką czy w każdy inny sposób..
|
|
|
![]() |
Ciekawe kto mu się do dupy dobiera że wypiera się wcześniejszych zeznań???????
|
![]() |
Z połykiem !!!!!!!!! HAHAHAHA
|
![]() |
Poszukuję osoby, która będzie sprzątać mi dom i opłacać rachunki bezinteresownie... Lub jak ktoś chce mogę mu zdecydować jaka ma mieć tv w domu, tak żeby "Olek" był zadowolony...
|
![]() |
To wreszcie kogo jest ta willa w Kazimierzu Dolnym ?.
|
|
|
![]() |
Ciekawe co mu obiecali za takie zeznania. A czy przypadkiem Agent Tomek nie ma postawionych zarzutów za oszustwo finansowe razem z małżonką? Ale przecież według TVN to oni tylko robią wiarygodne materiały. Ale przecież wolne sądy są, więc w kampani wyborczej trzeba zrobić troszeczkę zamieszania. Ręce opadają. Dlaczego 5, 6 lat temu Tomasz nic nie mówił....
|
![]() |
Pewnie pozwy wnióśł mecenas Roman G. heheheh
|
![]() |
Dziwny jest ten swiat a dziwniejsi jego mieszkancy.W latach 70/80 ubieglego wieku pracowalem w Kazimierz nie bedac jego mieszkancem i przekonalem sie,ze zycie a tym bardziej praca i poruszanie sie po rynku byly udreka gdyz znali cie wszyscy a ty prawie nikogo a miales tylko wrogow.Kwasniewscy,ludzie obcy tego miasteczka zaplacili cene chcacy byc mieszkancami gdzie kazdy ich ruch bylby sledzony choc kawalek od rynku.Teraz tylko sie wypieraja Kazimierza twierdzac,ze byli tylko turystami a mieszkali w wynajetej willii na czas urlopu.
|
![]() |
Czy można wierzyć kłamcy ? Ktoś kto kłamał ( wg jego relacji ) wtedy, teraz też może kłamać bo n.p. ma w tym jakiś interes, albo mu ktoś za to zapłacił, albo coś obiecał, albo coś na niego ma.... Zadziwia mnie jednak jedno, a mianowicie to, że ludzie potrafią być tak nielojalni i tak w swej nielojalności niemoralni, że to co oni mówią i robią przestaje mieć jakiekolwiek znaczenie, bo po takich ludziach wszystkiego najgorszego można się spodziewać
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.