Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Rytuały miłosne

Utworzony przez Marta77, 23 stycznia 2020 r. o 15:39
Dziewczyny mam specyficzny problem. Mąż chce się ze mną rozwieść, a myślałam, że jest wszystko do tej pory w porządku. Dosłownie nic na niego nie działa i podejrzewam kochankę, kogoś na boku po prostu. Z drugiej strony myślę poważnie nad rytuałem miłosnym, bo naprawdę męża kocham. Co waszym zdaniem robić?  
Odpowiedz
W pracy poznałam fantastycznego mężczyznę. Niestety musiałam odejść na inne stanowisko. Kontakt trochę się urwał, więc postanowiłam postawić sprawę jasno spętaniem miłosnym i to się opłaciło, ***s://***marcintarot.pl/strona-produktu/sp%C4%99tanie-mi%C5%82osne . Zaczęliśmy od randkowania z jego inicjatywy, a w planach zaręczyny i intensywniejsze wyjazdy. Możliwe, że zaczniemy też razem coś robić biznesowego. Nie sądziłam, że kiedykolwiek polecę rytuał miłosny, a jednak :)  
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...