![]() |
na zdj małe murzyny do sprzątania ?
|
![]() |
No tak... jeśli na zdjęciu towarzyszącym artykułowi o sprzątaniu nie ma akurat (przypadkiem!) kobiety, to jest dziecko, czarnoskóre. Białego mężczyzny ze szmatką lub odkurzaczem nie było w zasobach obrazów?
|
![]() |
Robota sobie kupcie. Mam Pure I9 od electroluxa z media expertu i mimo ze najtańszy nie było to się opłaca przede wszystkim czasowo. To samo jeździ i sprząta i omija przeszkody.
|
![]() |
Super porady, sama je stosuje od dawna, jeszcze mam pomocnika ;) electrolux pure i9 ;) sprząta za mnie podłogi gdy ja robię inne rzeczy ;)
|
|
|
![]() |
super. ja ostatnio kupiłem żonie roombę 980, ten odkurzacz i zadowolona ma czas na kawę, bo on sam wszystko poodkurza.
|
![]() |
Bardzo pożyteczne rady, z których warto skorzystać podczas sprzątania. Ja niestety nie do końca mam czas, więc korzystam z pomocy firmy sprzątającej ***megan.pl i też jest okej :)
|
![]() |
Zabawne, ja akcję #zostańwdomu bardzo dobrze znoszę, mam na szczęście dom i ogród, ale sprzątać jak mi się nigdy nie chciało tak dalej mi się nie chcę, fajnie że jest roomba
|
![]() |
Wszystko spoko, przydałby się jakieś porządne środki. Osobiście polecam produkty firmy Buzil. wystarczą 3 preapraty a ogarniemy łazienkę, kuchnię oraz podłogi. Można kupić na ***drip.com.pl
|
|
|
![]() |
Interesujesz się tematyką weselną? Zapraszam na mój blog.
***s://***djguitar.pl/blog-lista-tematow/
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.