![]() |
I już niech ona w tym domu publicznym zostanie.
|
![]() |
Jak ona dożyła takiego wieku w czystości?? Coś tutaj jest nie w porzadku.
|
![]() |
wyślij tam swoją córcię lub żonę ty polski katolu moherowo-zidiociały |
![]() |
Wiesz co? Czytając twoje wypociny przekonuję się, że ja wolę być jednak po stronie tych "katoli" niż po stronie, delikatnie mówiąc, antykultury. |
![]() |
Nie rozumie Twojej "zajadłości"! Doskonale pamiętam czasy studenckie. Nie było to aż tak dawno, bo w l drugiej połowie lat siedemdziesiątych i każda dziewczyna uważała, ze dziewictwo urąga jej kobiecości. A już to co działo się w Akademikach przekracza wyobraźnię najznamienitszych producentów filmów erotycznych. Wyrośli z nas normalni i przyzwoici ludzie. Nie atakujemy nikogo i nikogo tez nie potępiamy. Życie polega na czerpaniu z niego przyjemności bez krzywdzenia osób trzecich. Komentujesz artykuł o dziewczynie chcącej zarobić pieniądze na tym, co mogłaby "zdewaluować" w parku na ławce, Ona zaś widzi możliwość całkiem dobrego profitu i co w tym złego? Ty zaś chcesz podkreślić swoja moralność wydającą mi się być bardzo pseudo! |
![]() |
popoerdolona pojdzie do łóżka piepszyc sie za pieniadze z jakims np starym oblesnym fi***em...bez miłości namietnosci zaufania itd poprostu dziwka ...sex za pieniadze... ale widac pieniadze sa dla niej wazniejsze od poprostu szczescia...jej wola ale ja do takich kobiet nie mam szacunku... fakt nie robi nikomu krzywdy najwyzej sobie,ale robi za to z siebie posmiewisko... załosne... moje zdanie na temat takich kobiet... pozdro..,
|
![]() |
ale za jaką kasę!! to jest argument!!
|
![]() |
Stare khurwy zazdrościcie, młodziutkiej, pięknej i aksmitnej dziewczynie że proponują jej taką kasę za jej ciaśniutką pachnącą cipeczkę i gorące usteczka, same pewnie dałyście dupy za darmo naje***e pod remizą jakiś dresik spuścił się wam na ryja i spier***ił bez słowa, znam waszą zawiść dziewictwo ma się tylko raz, można je spredać albo zwyczajnie nastawić pizdy za dwie Warki w samochodzie pod dyskoteką. No co tam księżniczki prawda kole w oczy, cnotki niewydymki, obciągacie byle frajerowi po piwnicach a tu was zazdrość zrzera szmaty, Gardzę wami ściery i nawet mi was nie żal.
Pzdr lachony dzuńki wylansowane ę ą ę heeeheee
|
![]() |
http://i448.photobucket.com/albums/qq205/preeto_f13/natalie_dylan_1237014c.jpg
|
![]() |
patrz zdjecie nizej |
![]() |
ups wyżej |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.