![]() |
To jest dopiero oszczędność. Codziennie kupuje nowy odtwarzacz MP3, a telewizor raz w tygodniu. Bo kto by trzymał takie stare graty. Jedzenie ? Nie jem no bo jedzenie jest za drogie.
|
![]() |
Podrożeje żywność, woda , paliwa, prąd i wiele innych rzeczy potrzebnych do życia. W zamian za to stanieją żurawie budowlane, lokomotywy, kombajny górnicze, oczywiscie o 1 gr. ( To już było w PRL cytując za Irosławem Szymańskim, autorem tekstów dla Loży 44)
|
![]() |
za internet mniej!! Taaaak, już to widze!! trąbią o tym a internet mam od kilk lat i jesczze nigdy nie było OBNIŻKI tylko PODWYŻKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Sama cena się nie obniży.
W tym roku podpisałem z tym samym operatorem umowę o 9 pln tańszą z dwukrotnie szybszym internetem.
|
![]() |
Co za głupty gada ten profesorek??? Sprzęt potanieje bo wchodzą nowe modele??? przecież zawsze tak jest! Jakby te najnowsze modele które teraz wejdą były tańsze niż normalnie to można by mówić o spadku cen a tak???????????????????
Ludzie czy Polska zawsze będzie pogrążona w takiej ciemnocie i głupocie???
|
![]() |
Ziutek ---powiedz jakiego mas zoperatora bo nie wierze
|
![]() |
A cena statków oceanicznych nie spadnie. Opinia Profesora o sprzęcie RTV itp. nadaje się do kabaretu a nie do prasy. Nie lepiej pojechać do Reichu i wziąć za darmo stary sprzęt ( technologicznie ) z "wystawki". Zapłaci się za podróż a sprzęt będzie za darmo. Jeżeli mamy takich Profesorów to na pewno będzie nam dobrze.
|
![]() |
Szanowny Panie Profesorz stara maxyma rzymska głosi:"nie żyjemy po to, żeby jeść, tylko jemy po to, żeby żyć". A może wg Pana mamy robić jak ten kmiotek co chciał odzwyczaic konia od jedzenia i na koniec rzekł : "tak dobrze żarł i zdechł a jeszcze dzień i by się od jedzenia odzwyczaił". Pewnie ten Pan Profesór kończył Sorbonę albo Oxford i wrócił po namowach Korniszona na Ojczyzny łono. I tera leje nam miód na brzuch.
|
![]() |
" łomatkobosko " amerykę odkryli. Oczywiście - elektronikę i rtv każdy kupuje kilka...naście razy w roku, np. laptopy i telewizory ( ja wypasione lapki wywalam do śmietnika raz na kwartał, he he he ). A to, że podrożeje żarcie, tak-zwane-media, paliwo, fajki itp to nieeee.... to takie drobiaaaaazgi
|
![]() |
Coraz gorzej w tym kraju...
|
![]() |
Ja właśnie jutro wyjeżdżam z tego kraju... I bardzo się z tego cieszę.
|
![]() |
Z niego profesor jak z koziej dupy traba W tym zasranym kraju przez takich hujow jest tak zle Wszystko juz opier***one niedługo Polacy zostaną w podartych zasranych gaciach i to na dworze, bo nie bedzie ich stać na czynsz.Właściwie to juz tak jest.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|