Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

W Lublinie powstanie sklep socjalny? Chleb za 50 groszy

Utworzony przez TECZOWY_ZSL, 7 stycznia 2021 r. o 10:00 Powrót do artykułu
.... lepsze to 100 razy, niż profanowanie chleba do produkcji wódki.
Odpowiedz
Idea nawet słuszna, ale ja po obejrzeniu wiadomości w telewizji zwanej publiczną, wiem że te sklepy się nie przyjmą. W kraju dobrobytu jaki jest u nas od ponad 5 lat, sklepy te upadną bo nie będzie klientów. A poza tym, nie mówcie że nie macie pieniędzy bo, ,,wystarczy tylko nie kraść, a się znajdą''.
Odpowiedz
Ja się tylko zapytam Czy ktoś będzie sprawdzał uprawnienia do zakupów w tym sklepie ? Bo coś mi się wydaje że dla tych naprawdę potrzebujących pieczywa czy innych produktów zabraknie oczywiście jeżeli np
Odpowiedz
dea nawet słuszna, ale ja po obejrzeniu wiadomości w telewizji zwanej publiczną, wiem że te sklepy się nie przyjmą. W kraju dobrobytu jaki jest u nas od ponad 5 lat, sklepy te upadną bo nie będzie klientów. A poza tym, nie mówcie że nie macie pieniędzy bo, ,,wystarczy tylko nie kraść, a się znajdą''.
Natomiast ja po obejrzeniu telewizji TVN będącej antyrządową finansowana kiedys przez 8 lat przez Peło do tego będącej w niemieckich rękach dowiaduję się,że w Polsce jest od 5 lat armagedon ,ludzie umieraja z głodu, stoją jak kiedyś w kolejkach po szczepionki(elity jak dawniej po znajomości) Niewątpliwie winne są temu różnego programy pomocowe rozpoczęte i kontynuowane przez prawicę . A przecież wystarczyło przez 8 lat  tylko nie kraść a jeżeli już kraść to dzielić się z suwerenem a nie mówić jak hrabia Rostowski: Pinindzy ni ma i ni byndzie"   
Odpowiedz
  dea nawet słuszna, ale ja po obejrzeniu wiadomości w telewizji zwanej publiczną, wiem że te sklepy się nie przyjmą. W kraju dobrobytu jaki jest u nas od ponad 5 lat, sklepy te upadną bo nie będzie klientów. A poza tym, nie mówcie że nie macie pieniędzy bo, ,,wystarczy tylko nie kraść, a się znajdą''.  
 Natomiast ja po obejrzeniu telewizji TVN będącej antyrządową finansowana kiedys przez 8 lat przez Peło do tego będącej w niemieckich rękach dowiaduję się,że w Polsce jest od 5 lat armagedon ,ludzie umieraja z głodu, stoją jak kiedyś w kolejkach po szczepionki(elity jak dawniej po znajomości) Niewątpliwie winne są temu różnego programy pomocowe rozpoczęte i kontynuowane przez prawicę . A przecież wystarczyło przez 8 lat  tylko nie kraść a jeżeli już kraść to dzielić się z suwerenem a nie mówić jak hrabia Rostowski: Pinindzy ni ma i ni byndzie"  
 Masz nie aktualnie informacje... tvn jak i discovery należy od kilki lat do amerykanów... Czy masz jakieś dowody na to finansowanie czy ci miejscowy znachor powiedział? Konkrety proszę. Umierają z głodu ?? A to pewnie przez te nieumiejętnie wprowadzone ograniczenia i restrykcje zakazujące ludziom normalnie pracować, dając jedynie im w zamian w raach pomocy podwyższone opłaty i haracz pt. zus. Gadanie że za PO to było...tylko to było 5 lat temu, teraz oceniamy już ostatnie 5 lat, a nie to co było w 1947r. A co do kolejek po szczepionkę masz na myśli janusza złotuchę, wicestarosta opolski z piss ??
Odpowiedz
Oby nie skończyło się tylko na jednorazowej akcji :)
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...