Trzep srome_K_ w łapki, cfelu deweloperów. Ale ja wrócę ...
|
|
Niech sobie Pan Waśko znajdzie sponsorów, którzy wyłożą hajs na stadion.Ty będziesz jednym ze sponsorów, tak samo jak byłeś dla grającej ławki za 100tys. i wielu innych niepotrzebnych bzdur. Stadion to inna półka.Ale najlepsze jest to że pejs pietrasiewicz wmawia wszystkim wkoło co jest dobre a co zle. Czyżby już ruszył zbierać kapitał wyborczy do Knessetu? |
|
Na Jutrzenki była działka zapisana w planach pod sport i rekreacje z nie dokończoną konstrukcją hali sportowej. Kupił to jeden deweloper i aby poradzić sobie ze zmianą planu sprzedał TBWał część działki . Później zmiana planu poszła gładko [...]Hucpa wokół stadionu dla moto-cyrkowców to przedłużenie tego systemu. Nie bez kozery tebewały "zainteresowały" się tym "sP0rtem" parę lat temu, sP0nsorując jednego z cyrkowców. |
|
pisowski troll rutynowo obrzygał cały wątek i poszedł odpocząć przed kolejną rundą usuń/dodaj ponownie :) żenujący typek :)
|
|
spec od malowania siusiaków razem ze swoimi koleżkami zostali zmasakrowani, ale jakoś tak mi ich nie żal, lubelski ruch miejski w obecnej formule to jest jeden wielki niewypał, z takimi tuzami jak Długosz, Pietrasiewicz czy Filipowicz daleko nie zajadą
|
|
Wydaje mi się, że dewelo-frajerzy jednak są już w Łysogrodzie w mniejszości. Koszt działki to 20-30% całego kosztorysu. Jak kupisz teren np. zielony za 10% wartości rynkowej i przekształcisz P0d "akademiki" masz na starcie przewagę powyższego rzędu nad "frajerską" konkurencją, co praktycznie przesądza o być albo nie być.Większośc deweloperów jednak potrafi się dostosować. Nie każdy deweloper buduje usługowe akademiki i nie każdy zmienia plany zagospodarowania na swoje życzenie. Niektórzy kupuja po prostu teren przeznaczony pod budownictwo płacąc za to rynkową cenę i buduje. Cwaniaków jest zdecydowana mniejszość ale są to ciągle ci sami z pajęczyną powiązań w rejestrach spółek.Na Jutrzenki była działka zapisana w planach pod sport i rekreacje z nie dokończoną konstrukcją hali sportowej. Kupił to jeden deweloper i aby poradzić sobie ze zmianą planu sprzedał TBWał część działki . Później zmiana planu poszła gładko , okoliczni mieszkańcy na pewno ucieszyli się że zamiast terenów sportu i rekreacji ( już wpisanej w plan zagospodarowania od lat) miasto zafundowało im kolejne blokowiska. Teraz tą budowę ciągnie 2 deweloperów. jeden miał pieniądze a drugi znajomości. Na rejestr.io wszyscy lubelscy deweloperzy którzy dostają dziwnie przychylne decyzje ratusza są ze sobą powiązani kapitałowo i osobowo z byłymi radnymi i innymi wpływowymi ludźmi.A które pozytywne decyzje wydawane deweloperom przez urzędników z wydziału nie są dla ciebie dziwnie przychylne? Jest chociaż jedna taka? Nie ośmieszaj się propagandowy trollu. |
|
PS. Ciekawe, czy ta osoba, o której wiemy jedynie, że P0dnieca ją czarny cyrk, jest na tyle dziecinnie naiwna, że P0 przeczytaniu "komentarzy" na forum, dojdzie do wniosku, że większość czytelników "myśli tak samo jak ja", P0dczas gdy to "myślenie" jest dziełem agenta_srom_K_a z deweloratuszowej agencji PR, który trzepie w łapki jak tresowana małpa z cyrku.
|
|
Nie wiem jak Wy, ale ja mam odruch wymiotny ilekroć zobaczę "komentarz" wypuszczony przez agencję PR P0d jednym z następujących fejk-loginów: _K_, -bez-owijania-, _lupa_________, _XD_, 1223445, 6yhn, Aaaartek, adamk, Agent_Tomek, akerski, Alekshalina, andrzej05, aniani, annamazurek99, anne, annonim, Bakuulaa, Barcka, batxman, Belzebu, Benny102, BillyWhite, Bobas1987, Brutus, BVNHD, cabrio_obatela_Ryska, carlos, Chico, Coffe_Taste, Cotusie, Ddreporter, Dewiz, Doboszzz, DP90, drwstrzas, Dwkomentator, dziennikarzsledczy, dzini, Efflate, ege_szege, ekoreper, ELUSIA1232, Endrju_Golara, Ewa_Ewela1, Ferenc, fordens, friko, gargamel2, Gatusso, Gelon, general, Giuseppe_Italiano, Gonul, Gutek, Hector, Hubertus, Irena_i, Jacenty44, Jacob_Loui, janekalek, janusz sulima, JarekW, K.D., kichu, Klepacki, Klu, Komentator, Kosmitulo, Krioo, kronikiekoszurii, kronikiniedorozwoju, Kryska_J, KusKus, latif, Lelek, lerek, LoganBig, Login1, lube102, lubelski_szaman, -Lublin- lub-lin, Lublin_, luigi, luthrienne, majormmm, Malwina_Sz, Maly_Glod, Marek84, Mariolubelski (? To może być niezależny naganiacz na apartamenty), Marko19, mateo, Max…, Mcbolo, mefisto_lubelak, Melody, MichalPolak, miszczu, mlody123, mundrolek, na_haju, Nadiova, Natala, NemezisTeam, Nie_jestem_robotem, Niemamloginu, Ogr99, Olllo, Pan_Pawel, pepeszownik, Peruwiana, petrux, Pietrychowska, pigmej, ping_pong_peng, PioPio, piotrekzlublina, Piter79, po_co_komu_login, popoprawiana, Qba, qwertyqaz, Qzaq, rejestracjaLU, Robek39, Robotus_Pisulus, ron, Rsokol, Rukevitsa, RyanGlo, Sad_90, saviano, sawka_p01, scooby, sighter, Sir_Fred, siwy, Smeagol, smerfik1989, Speedy, stop_ekoterrorystom_, szymon.popec, Turas, turkaj, uwaga_na_trole_z_pis, Waco, wielkifanCysiaW, wncl32nfei66y, Wojtasss, Wojtaszko, WschodPolski, Zbychu, zLublina, zmoranocna, zorro532,
|
|
Dewelo-banda jest sprytna, P0dlizując się do fanatyków czarnego cyrku, którzy przymkną oczy na kręcenie geszeftów, jesli tylko obiecać im nowe kolo-seum P0d wyczyny ich idoli kręcących się w kółko na smrodliwych rydwanach. P0stawienie 6-10 "akademików" na miejscu "starego" stadionu uznają za "koszerne".
|
|
Ciekawe, czy ten kolo z imP0nującą "biografią" tryska "elokwencją" z miłości do wdychania smrodu sP0d kół, czy też trzyma sztamę z dewelo-bandyterką z innych bliżej nieznanych P0wodów?
|
|
A _DebiliX_ ciągle swoje...
|
|
Czyżby znowu czyjaś partnerka P0trzebowała nowego stanowiska do P0bierania solidnej kasy?
|
|
Czyżby znowu czyjaś partnerka P0trzebowała nowego stanowiska do P0bierania solidnej kasy?To standardy PiSowskie... |
|
Czyżby znowu czyjaś partnerka P0trzebowała nowego stanowiska do P0bierania solidnej kasy?Ogól nogi, zapuść cycki, może się załapiesz. |
|
Wcześniej czy później moda na żużel się skończy i Lublin zostanie z dwoma wielkimi stadionami do których rocznie mieszkańcy będą dokładać miliony. Pisanie o tym, że na tym stadionie będą się odbywać inne imprezy np. koncerty to mrzonka, bo na Arenie wszystkie koncerty (nawet zespołu Cranbierries) okazały się niewypałami, które przyniosły tylko straty.
|
|
Niech sobie Pan Waśko znajdzie sponsorów, którzy wyłożą hajs na stadion.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|