Prawda jest "troszeczkę" INNA - jak przedstawia gazeta tę restaurację i hotel !
|
|
Kaczyński z białym fotelem jeździ po kraju bredząc do zwiezionych autokarami wyznawców o nieistotnych sprawach, a Polska stacza się gospodarczo do ruiny. Przedsiębiorcy są gnębieni nie tylko ekonomicznie, ale i podatkowo, biurokratycznie, a sądy są sparaliżowane - nie wiadomo teraz, czy to sędzia Ziobrowy, czy Polski zgodny z Konstytucją sprawy rozpatruje po kilkanaście lat. Żle w Polskim państwie.
|
|
I prezesa stand uper-a co daje występy artytyczne wożąc swoją publiczność po Polsce.Dziennik Wschodni powinien chyba zmienić nazwę. Najlepiej na Dziennik Ponuraków. Kryzysy, bankructwa, pogrzeby, wypadki, katastrofy. No nic tylko sznur i skończyć ze sobą z rozpaczy. Ponuraki radości z życia chyba nie mają, piszą smęty a potem podobne ponuraki to czytają. Rzućcie to najlepiej w cholerę, wyjedźcie gdzieś gdzie będziecie szczęśliwi. Może tam znajdziecie swoje szczęście.No, istotnie, takie mamy w Polsce radosne czasy - "humor, satyra". |
|
Gówno prawda, to narracja ponuraków. W dzisiejszych czasach żeby sobie nie radzić w życiu (także zawodowym) to trzeba być skrajnie niedołężnym i upośledzonym.Dziennik Wschodni powinien chyba zmienić nazwę. Najlepiej na Dziennik Ponuraków. Kryzysy, bankructwa, pogrzeby, wypadki, katastrofy. No nic tylko sznur i skończyć ze sobą z rozpaczy. Ponuraki radości z życia chyba nie mają, piszą smęty a potem podobne ponuraki to czytają. Rzućcie to najlepiej w cholerę, wyjedźcie gdzieś gdzie będziecie szczęśliwi. Może tam znajdziecie swoje szczęście.No, istotnie, takie mamy w Polsce radosne czasy - "humor, satyra". |
|
Ha ha ha. No podatki są zachwycające! I jak łatwo założyć przedsiębiorstwo, jak w UK. W ogóle dobrobyt, lekka praca i powszechna dostępność tanich towarów - ponownie "humor, satyra" )))Gówno prawda, to narracja ponuraków. W dzisiejszych czasach żeby sobie nie radzić w życiu (także zawodowym) to trzeba być skrajnie niedołężnym i upośledzonym.Dziennik Wschodni powinien chyba zmienić nazwę. Najlepiej na Dziennik Ponuraków. Kryzysy, bankructwa, pogrzeby, wypadki, katastrofy. No nic tylko sznur i skończyć ze sobą z rozpaczy. Ponuraki radości z życia chyba nie mają, piszą smęty a potem podobne ponuraki to czytają. Rzućcie to najlepiej w cholerę, wyjedźcie gdzieś gdzie będziecie szczęśliwi. Może tam znajdziecie swoje szczęście.No, istotnie, takie mamy w Polsce radosne czasy - "humor, satyra". |
|
@Labydnica - a co POwiesz nieszczęśnico względem żeglugi wielkiej po Bałtyku, jąder do atomówki i łożysk tocznych ???
|
|
Opat po co te bluzgi i nerwy? Pasi ci w tym bajzlu twoja sprawa..
|
|
Daj spokój - nie ma co z nim dyskutować. Co on, wyznawca siły, wie o życiu? Siedzi na ciepłej emeryturce wojskowej i udaje, że się na czymś zna.Ha ha ha. No podatki są zachwycające! I jak łatwo założyć przedsiębiorstwo, jak w UK. W ogóle dobrobyt, lekka praca i powszechna dostępność tanich towarów - ponownie "humor, satyra" )))Gówno prawda, to narracja ponuraków. W dzisiejszych czasach żeby sobie nie radzić w życiu (także zawodowym) to trzeba być skrajnie niedołężnym i upośledzonym.Dziennik Wschodni powinien chyba zmienić nazwę. Najlepiej na Dziennik Ponuraków. Kryzysy, bankructwa, pogrzeby, wypadki, katastrofy. No nic tylko sznur i skończyć ze sobą z rozpaczy. Ponuraki radości z życia chyba nie mają, piszą smęty a potem podobne ponuraki to czytają. Rzućcie to najlepiej w cholerę, wyjedźcie gdzieś gdzie będziecie szczęśliwi. Może tam znajdziecie swoje szczęście.No, istotnie, takie mamy w Polsce radosne czasy - "humor, satyra". |
|
Opat po co te bluzgi i nerwy? Pasi ci w tym bajzlu twoja sprawa..Bo Opat, to prymityw i innego języka nie rozumie, więc nie używa. To agresywny typ rozwiązujący swoje problemy siłowo. Wielokrotnie już dał temu wyraz na forum. |
|
Ty sam jesteś prymityw. W dodatku nieudacznik życiowy. Wielki inteligent a nie wie co to fałszywe oskarżenie.Opat po co te bluzgi i nerwy? Pasi ci w tym bajzlu twoja sprawa..Bo Opat, to prymityw i innego języka nie rozumie, więc nie używa. To agresywny typ rozwiązujący swoje problemy siłowo. Wielokrotnie już dał temu wyraz na forum. |
|
Opat po co te bluzgi i nerwy? Pasi ci w tym bajzlu twoja sprawa..Ja zdenerwowany? Bluzgi to może i lecą ale do nerwów mi daleko. |
|
Padnie trochę biznesów, niektóre przejdą do szarej strefy, wpływy podatkowe znacząco zmaleją i skończy się rozdawnictwo. Niestety ci, którzy przyjdą po PiSie, będą mieli przesrane, bo kraj trzeba będzie odbudować z ruin, w które w ciągu 7 lat wpędził nas Kaczor z przydupasami, a będzie to ciężka odbudowa, bo inflacji się łatwo nie ograniczy. Chude lata nas czekają, a tym, co będą rządzić od przyszłego roku należy mocno współczuć. Mam tylko nadzieję, że odważnie postawią autorów tego burdelu przed właściwymi trybunałami i sądami.Chamstwo, prostactwo, kłamstwo, prymityw, agresja i sianie strachu - to ulubiony sposób siania propagandy przez totalnych nieudaczników. |
|
TAK PIS LIKWIDUJE MAFIE VATOWSKIE jak jeszcze 4 lata porzadza to wykoncz awszystkie firmy i nikt vatu nie zapalci a wtedy 500 nie bedzie
|
|
Przy okazji, ty nędzna ***, od*** się od mojej emerytury. Bo ja na nią zapracowałem. Cwelu pamiętaj że plujesz na oficera i mundur i już samo to czyni cię kimś gorszym od karalucha. Bo tacy jak ja mieli dość chęci i odwagi żeby podjąć służbę. Może i dziś grzeję dupsko na emeryturze ale kiedy ty na gówno mówiłeś papu to ja zapracowałem na nią narażając życie w Bośni. Nie jesteś godzień nawet żołnierzowi buty nosić, chamie. Z twoim podejściem do życia jesteś materiałem na dezertera i kolaboranta. Sram ci do ryja śmieciu.Daj spokój - nie ma co z nim dyskutować. Co on, wyznawca siły, wie o życiu? Siedzi na ciepłej emeryturce wojskowej i udaje, że się na czymś zna.Ha ha ha. No podatki są zachwycające! I jak łatwo założyć przedsiębiorstwo, jak w UK. W ogóle dobrobyt, lekka praca i powszechna dostępność tanich towarów - ponownie "humor, satyra" )))Gówno prawda, to narracja ponuraków. W dzisiejszych czasach żeby sobie nie radzić w życiu (także zawodowym) to trzeba być skrajnie niedołężnym i upośledzonym.Dziennik Wschodni powinien chyba zmienić nazwę. Najlepiej na Dziennik Ponuraków. Kryzysy, bankructwa, pogrzeby, wypadki, katastrofy. No nic tylko sznur i skończyć ze sobą z rozpaczy. Ponuraki radości z życia chyba nie mają, piszą smęty a potem podobne ponuraki to czytają. Rzućcie to najlepiej w cholerę, wyjedźcie gdzieś gdzie będziecie szczęśliwi. Może tam znajdziecie swoje szczęście.No, istotnie, takie mamy w Polsce radosne czasy - "humor, satyra". |
|
"Sram ci do ryja śmieciu" - no no, język godny szlifów oficerskich . A emeryturą się nie przejmuj , jednym zabrali to i tobie mogąPrzy okazji, ty nędzna ***, od*** się od mojej emerytury. Bo ja na nią zapracowałem. Cwelu pamiętaj że plujesz na oficera i mundur i już samo to czyni cię kimś gorszym od karalucha. Bo tacy jak ja mieli dość chęci i odwagi żeby podjąć służbę. Może i dziś grzeję dupsko na emeryturze ale kiedy ty na gówno mówiłeś papu to ja zapracowałem na nią narażając życie w Bośni. Nie jesteś godzień nawet żołnierzowi buty nosić, chamie. Z twoim podejściem do życia jesteś materiałem na dezertera i kolaboranta. Sram ci do ryja śmieciu.Daj spokój - nie ma co z nim dyskutować. Co on, wyznawca siły, wie o życiu? Siedzi na ciepłej emeryturce wojskowej i udaje, że się na czymś zna.Ha ha ha. No podatki są zachwycające! I jak łatwo założyć przedsiębiorstwo, jak w UK. W ogóle dobrobyt, lekka praca i powszechna dostępność tanich towarów - ponownie "humor, satyra" )))Gówno prawda, to narracja ponuraków. W dzisiejszych czasach żeby sobie nie radzić w życiu (także zawodowym) to trzeba być skrajnie niedołężnym i upośledzonym.Dziennik Wschodni powinien chyba zmienić nazwę. Najlepiej na Dziennik Ponuraków. Kryzysy, bankructwa, pogrzeby, wypadki, katastrofy. No nic tylko sznur i skończyć ze sobą z rozpaczy. Ponuraki radości z życia chyba nie mają, piszą smęty a potem podobne ponuraki to czytają. Rzućcie to najlepiej w cholerę, wyjedźcie gdzieś gdzie będziecie szczęśliwi. Może tam znajdziecie swoje szczęście.No, istotnie, takie mamy w Polsce radosne czasy - "humor, satyra". |
|
Prawda jest "troszeczkę" INNA - jak przedstawia gazeta tę restaurację i hotel !Masz absolutną rację , prawda jest zupełnie inna . Zresztą artykuł niespójny , nie opłaca się grzać w restauracji ,a opłaca się grzać w hotelu , dla " uchodzćów " z Ukrainy ? Brak logiki ,chyba że praktykują gościnność na zimno . Leżącego sie nie kopie ale warto napisać że dobrze w życiu być przyzwoitym , bo karma to taka dziffka że nie musi znać adresu , zawsze wraca .I ta dobra , i ta zła .. żegnamy bez dowidzenia :) |
|
Tu nie takie kwiatki już latały. Wolno innym to wolno i mnie. Przyznaję, na jednostce też różnego rodzaju słownictwa się używało. Skłamię jeśli powiem że wszyscy błyszczeli kulturą języka."Sram ci do ryja śmieciu" - no no, język godny szlifów oficerskich . A emeryturą się nie przejmuj , jednym zabrali to i tobie mogąPrzy okazji, ty nędzna ***, od*** się od mojej emerytury. Bo ja na nią zapracowałem. Cwelu pamiętaj że plujesz na oficera i mundur i już samo to czyni cię kimś gorszym od karalucha. Bo tacy jak ja mieli dość chęci i odwagi żeby podjąć służbę. Może i dziś grzeję dupsko na emeryturze ale kiedy ty na gówno mówiłeś papu to ja zapracowałem na nią narażając życie w Bośni. Nie jesteś godzień nawet żołnierzowi buty nosić, chamie. Z twoim podejściem do życia jesteś materiałem na dezertera i kolaboranta. Sram ci do ryja śmieciu.Daj spokój - nie ma co z nim dyskutować. Co on, wyznawca siły, wie o życiu? Siedzi na ciepłej emeryturce wojskowej i udaje, że się na czymś zna.Ha ha ha. No podatki są zachwycające! I jak łatwo założyć przedsiębiorstwo, jak w UK. W ogóle dobrobyt, lekka praca i powszechna dostępność tanich towarów - ponownie "humor, satyra" )))Gówno prawda, to narracja ponuraków. W dzisiejszych czasach żeby sobie nie radzić w życiu (także zawodowym) to trzeba być skrajnie niedołężnym i upośledzonym.Dziennik Wschodni powinien chyba zmienić nazwę. Najlepiej na Dziennik Ponuraków. Kryzysy, bankructwa, pogrzeby, wypadki, katastrofy. No nic tylko sznur i skończyć ze sobą z rozpaczy. Ponuraki radości z życia chyba nie mają, piszą smęty a potem podobne ponuraki to czytają. Rzućcie to najlepiej w cholerę, wyjedźcie gdzieś gdzie będziecie szczęśliwi. Może tam znajdziecie swoje szczęście.No, istotnie, takie mamy w Polsce radosne czasy - "humor, satyra". |
|
Porządnym ludziom nie zabierali."Sram ci do ryja śmieciu" - no no, język godny szlifów oficerskich . A emeryturą się nie przejmuj , jednym zabrali to i tobie mogąPrzy okazji, ty nędzna ***, od*** się od mojej emerytury. Bo ja na nią zapracowałem. Cwelu pamiętaj że plujesz na oficera i mundur i już samo to czyni cię kimś gorszym od karalucha. Bo tacy jak ja mieli dość chęci i odwagi żeby podjąć służbę. Może i dziś grzeję dupsko na emeryturze ale kiedy ty na gówno mówiłeś papu to ja zapracowałem na nią narażając życie w Bośni. Nie jesteś godzień nawet żołnierzowi buty nosić, chamie. Z twoim podejściem do życia jesteś materiałem na dezertera i kolaboranta. Sram ci do ryja śmieciu.Daj spokój - nie ma co z nim dyskutować. Co on, wyznawca siły, wie o życiu? Siedzi na ciepłej emeryturce wojskowej i udaje, że się na czymś zna.Ha ha ha. No podatki są zachwycające! I jak łatwo założyć przedsiębiorstwo, jak w UK. W ogóle dobrobyt, lekka praca i powszechna dostępność tanich towarów - ponownie "humor, satyra" )))Gówno prawda, to narracja ponuraków. W dzisiejszych czasach żeby sobie nie radzić w życiu (także zawodowym) to trzeba być skrajnie niedołężnym i upośledzonym.Dziennik Wschodni powinien chyba zmienić nazwę. Najlepiej na Dziennik Ponuraków. Kryzysy, bankructwa, pogrzeby, wypadki, katastrofy. No nic tylko sznur i skończyć ze sobą z rozpaczy. Ponuraki radości z życia chyba nie mają, piszą smęty a potem podobne ponuraki to czytają. Rzućcie to najlepiej w cholerę, wyjedźcie gdzieś gdzie będziecie szczęśliwi. Może tam znajdziecie swoje szczęście.No, istotnie, takie mamy w Polsce radosne czasy - "humor, satyra". |
|
Nie dało się lepiej scharakteryzować Jarosława Kaczyńskiego, nie dało...Padnie trochę biznesów, niektóre przejdą do szarej strefy, wpływy podatkowe znacząco zmaleją i skończy się rozdawnictwo. Niestety ci, którzy przyjdą po PiSie, będą mieli przesrane, bo kraj trzeba będzie odbudować z ruin, w które w ciągu 7 lat wpędził nas Kaczor z przydupasami, a będzie to ciężka odbudowa, bo inflacji się łatwo nie ograniczy. Chude lata nas czekają, a tym, co będą rządzić od przyszłego roku należy mocno współczuć. Mam tylko nadzieję, że odważnie postawią autorów tego burdelu przed właściwymi trybunałami i sądami.Chamstwo, prostactwo, kłamstwo, prymityw, agresja i sianie strachu - to ulubiony sposób siania propagandy przez totalnych nieudaczników. |
|
No muszę ci odpowiezieć, bo się błaźnisz, a mi cię szkoda. Gdzie, matole, pluję na oficera i mundur? Jesteś emerytem, nie oficerem, nie masz prawa nosić munduru, a poza tym pluję ewentualnie na ciebie, a nie na oficera, czy mundur. Stwierdziłem tylko, że siedzisz na wojskowej emeryturze, cala reszta, to twoje wymysły. Jak widzisz jakikolwiek mój wpis, to budzi się twoja mania prześladwocza. Taki z ciebnie niby katolik, taki niby honorowy, ale ani jednego, ani drugiego po tobie nie widać. Co więcej - wszystko to spowodował mój jeden wpis, w wątku, w którym dopytyywałem cię o coś, a ty tchórzliwie unikałeś odpowiedzi. W efekcie nazwałem cię damskim bokserem. Dopiero to sprawiło, że zechciałeś odpowiedzieć na zadawane wcześniej pytania. Od tamtej pory wylałeś na mnnie dziesiątki, jeśli nie setki epitetów - zachowujesz się jak niedorozwinięty gówniarz z piaskownicy. Nawet gdybym cię przeprosił, czego oczekujesz, a do czego ja się nie poczuwam, to ty nigdy nie przeprosisz mnie za wszystkie swoje debilne wpisy. Mój jeden wpis na twoich dziesiątki, albo już i setki. Widzisz, jaki głupi jesteś? Jaki niby honorowy? Jaki katolicki? De facto prymityw z ciebie, i śmieć, a nie oficer.Przy okazji, ty nędzna ***, od*** się od mojej emerytury. Bo ja na nią zapracowałem. Cwelu pamiętaj że plujesz na oficera i mundur i już samo to czyni cię kimś gorszym od karalucha. Bo tacy jak ja mieli dość chęci i odwagi żeby podjąć służbę. Może i dziś grzeję dupsko na emeryturze ale kiedy ty na gówno mówiłeś papu to ja zapracowałem na nią narażając życie w Bośni. Nie jesteś godzień nawet żołnierzowi buty nosić, chamie. Z twoim podejściem do życia jesteś materiałem na dezertera i kolaboranta. Sram ci do ryja śmieciu.Daj spokój - nie ma co z nim dyskutować. Co on, wyznawca siły, wie o życiu? Siedzi na ciepłej emeryturce wojskowej i udaje, że się na czymś zna.Ha ha ha. No podatki są zachwycające! I jak łatwo założyć przedsiębiorstwo, jak w UK. W ogóle dobrobyt, lekka praca i powszechna dostępność tanich towarów - ponownie "humor, satyra" )))Gówno prawda, to narracja ponuraków. W dzisiejszych czasach żeby sobie nie radzić w życiu (także zawodowym) to trzeba być skrajnie niedołężnym i upośledzonym.Dziennik Wschodni powinien chyba zmienić nazwę. Najlepiej na Dziennik Ponuraków. Kryzysy, bankructwa, pogrzeby, wypadki, katastrofy. No nic tylko sznur i skończyć ze sobą z rozpaczy. Ponuraki radości z życia chyba nie mają, piszą smęty a potem podobne ponuraki to czytają. Rzućcie to najlepiej w cholerę, wyjedźcie gdzieś gdzie będziecie szczęśliwi. Może tam znajdziecie swoje szczęście.No, istotnie, takie mamy w Polsce radosne czasy - "humor, satyra". |
Strona 2 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|