![]() |
Kolejny kartel zlikwidowany
|
![]() |
A na babskim rynku w Białej Podlaskiej dalej sprzedają fajki bez akcyzy interes kwitnie skoro jeden jeździ volvo.
|
![]() |
A niech sprzedają, boli Cię to?
|
![]() |
10 lat??!!?? Czy ten chłopak kogoś zabił?? Boże, co się dzieje z tą Polską?!
|
![]() |
Boli Cię że on ma Volvo a ty nie masz. Zarabia każdy jak umie. W dzisiejszych czasach pod rządami PiSu trzeba chybac Się wszystkiego.
|
![]() |
Wychodzi na to, że w tym kraju bardziej opłaca się gwałcić niż posadzić roślinnę i w zaciszu domu sobie ją spalić.
I te przeliczanie na porcję dilerskie ? To tak jak by zatrzymać kogoś z litrem bimbru i stwierdzić iż posiadał 10 porcji dilerskich z zamiarem skonsumowania.
|
![]() |
A ile to porcja dilerska bo w wykazie miar i wag nie mogę znaleźć? No tak ale 600 brzmi lepiej niż 10 gram! Może dziennikarz zadzwonilby do rzecznika KWP i dowiedział się a nie powtarzał ten policyjny belkot.
|
![]() |
Szesset porcji z 20g siana?jakiś Cudotwórca....
|
![]() |
A na babskim rynku w Białej Podlaskiej dalej sprzedają fajki bez akcyzy interes kwitnie skoro jeden jeździ volvo.bo pewnie policja ich sie boji |
![]() |
Ta przecież to jednostrzalowcy z adriankiem na czele z kolegami cwany ale sam już nie koniecznie. Najlepsze jak płakał w pewnym programie kto go zna to wie że to lejwoda heehheeA na babskim rynku w Białej Podlaskiej dalej sprzedają fajki bez akcyzy interes kwitnie skoro jeden jeździ volvo.bo pewnie policja ich sie boji |
![]() |
"Wola" haha napisz swoje prawdziwe imie i nazwisko pajacu a nie sie podszywasz haha pod nazwe osiedla parówczaku ty chodzacy....
|
![]() |
Typie "wola" hahaha im im cipko to powiedz prosto w twarz kondonie zapchlony a nie sie pryjesz anonimowo jak to mówią kozak w necie pi.... da w swiecie.... Ciagnij sie rureczko.
|
![]() |
Do typa o pseudonimie "wola" zwykla prujdupa jestes masz cos do kogos to lec i powiedz to komus w twarz a nie sie prujesz dziewczynko w internecie.... Tylko tyle potrafisz miekki frajerzyno.
|
![]() |
"wola" ty cweliku miejski podaj prawdziwe dane.... Co cykasz sie pedale... Haha srasz sie cwelu przez internet spróbuj na zywo... Haha pewnie jestes jakims pogonionym kobfidentem i dlatego tyle potrafisz... Haha powiedz kto plakal i gdzie..??? Bo ja akurat teho nie pamietam.... Nadajesz sie haha nie pasuje mi tego pisac bo jestem kobieta ale napisze "c*** ci w *** cwelu tobie i matce twojej za to ze taka *** pizde urodzila....
|
![]() |
Tyyyy miękki kondonie masz cos do chlopakow ty ofiaro pedofila ktorego wlasna matka wystawiala dla meneli za flaszke haha to idz im to dziurawcu powiedz prosto w twarz cwelico bo pruc sie orzez internet kazdy potrafi ty wydymany w morde cwelu.
|
![]() |
Do "wola" posluchaj ty z***y kondonie dawaj chetnie sie spotkam z toba sam na sam bez kolegow ruro
|
![]() |
No i ma odpowiedź od Adka na czele :D hehe:)
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.