![]() |
NIEMIECKA RODZINA PŁACI MNIEJ za SMIECI NIZ POLSKA ??? Samorzodowcy to zwykli oszuści....
|
![]() |
A ja tam zapłacę z chęcią. Biorę 500+ na trójkę dzieci i mnie stać. Mam za darmo od państwa 1500 zł he he he. Stać mnie więc zapłacę. Nic nie robię i mam za darmo 500 +
|
![]() |
Wojewoda lubelski odsyła do RIO a oni uznają to za zasadne,co to za państwo, w którym obywatele nie są na równi traktowani, może ludzie z Białej powinni przenosić się do innych miast np. Chełma,gdzie mieszkańców którzy płacą przecież podatki traktuje się jak ludzi a nie jak idiotów służących do ściągania coraz wyższych opłat za śmieci nijak powiązanych ze zużyciem wody
|
![]() |
Dlaczego nikt nic nie pisze, że konta Litwiniuka i Hajdara na Facebooku prowadzi zatrudniony w Wod-kanie za 15 tyś ,kolega Litwiniuka- Jaroszek??? Więcej na Biała news...
|
![]() |
Ja z mężem płacę mniej niż wcześniej. Dobra ta metoda
|
![]() |
Podwyżki I Ściema w skrócie Piś. Kaczyński drenuje pieniądze samorządów A ludzie się cieszą że dostaną 13 emeryturę tylko nie widzą że PiS daje do jednej kieszeni 1zł A z drugiej kieszeni zabiera 2zł. I oczywiście wina Tuska i samorządu A ciemny lud wszystko kupi jak mawia prezes tvp Jacek Kurski
|
![]() |
Bo niemiecka rodzina pracuje A polska żyje z 500+ kosztem innych. Jak Ci źle to jedz do Niemiec
|
![]() |
Otrzymałem z Magistratu w Białej Podlaskiej ulotkę nt segregacji śmieci,ani słowa w niej do którego pojemnika mam odprowadzać zużyte prezerwatywy.
|
![]() |
Otrzymałem z Magistratu w Białej Podlaskiej ulotkę nt segregacji śmieci,ani słowa w niej do którego pojemnika mam odprowadzać zużyte prezerwatywy.Nie piepsz. |
![]() |
W bialych rekawiczkach pod przykrywka prawa okrada sie mieszkancow miasta poprzez haracz jakim sa oplaty śmieciowe. Najbardziej dostaja po kieszeni rodziny wielodzietne...litwiniuk pokazal bardzo prosocjalna postawe społeczną...na garbie najubozszyh.brawo panie prezydencie
|
![]() |
Trzeba mieć kasę na utrzymanie kolesi za 15 000 zł miesięcznie. A miało bym merytorycznie, rozmowy, konsultacje. To jest fałsz i załamanie.
|
![]() |
A jak Stefaniuk podnosił oplaty i zatrudniał ludzi z wyrokami za 18 tysięcy to było dobrze. Oj pisowskie trolle jak wam nie wstyd
|
![]() |
NIEMIECKA RODZINA PŁACI MNIEJ za SMIECI NIZ POLSKA ??? Samorzodowcy to zwykli oszuści....ZSL znalazło sposób na dojenie i zbiórkę siana z lemingów |
![]() |
BURY oddaje kasę zgodnie z wyborczą obietnicą ?
|
![]() |
Bober za Twoich rządów każda spółka ma straty jak tam czapa w wodociągach radzi sobie ? Może ulgi za jazdę rowerem zrobisz ?
|
![]() |
A jak Stefaniuk podnosił oplaty i zatrudniał ludzi z wyrokami za 18 tysięcy to było dobrze. Oj pisowskie trolle jak wam nie wstydOj platformerski trollu a co ty na kłamstwa przedwyborcze Litwiniuk np co do darmowych biletów MZK dla uczniów? Takiego syfu mimo wszystko nie było za Litwiniuka Broniewicz przed wyborami też gadał o odpartyjnieniu Białej. A co jest? Właśnie upartyjnienie, kolesiostwo (patrz wod-kan) i inne decyzje które są wbrew oczekiwaniom mieszkańców Białej Podlaskiej. Ale czegokolwiek się można spodziewać po obecnych i byłych członkach platformy dla zmyły nazwanej "obywatelska". By "platformie" żyło się lepiej - Donald Tusk |
![]() |
Ludzie się nie myją! Tygodniami nie zmieniają przepoconych ubrań! Śmierdzi w autobusach, poczekalniach, kolejkach, itd.
Przygotuj Panie Prezydencie plan postępowania w przypadku wybuchu epidemii w mieście, bo przecież teraz mieszkańcy zaczną oszczędzać wodę, a to doprowadzi do jeszcze większego smrodu , brudu i "wylęgu" wszelkich bakterii.
Naliczanie opłaty za śmieci na podstawie wody jest bardzo głupie - radni, nie bierzcie tego do siebie.
|
![]() |
A jak Stefaniuk podnosił oplaty i zatrudniał ludzi z wyrokami za 18 tysięcy to było dobrze. Oj pisowskie trolle jak wam nie wstydTo jak obecnie płacą 15000 za trolowanie i prowadzenie konta na pejsbuku to jest to cacy. |
![]() |
Na dokładkę mamy w mieście kolejną aferę . Jaroszek z Wod -Kan , ten słynny pracuś, mający nienormowany czas pracy wypisuje na portalach społecznościowych jako Litwiniuk i Haidar (ten sam , który nie przyjął propozycji dyrektora i przestał leczyć dzieci). Dziś już wiemy jak to Jaroszek atakował Chodzińskiego z kont tych panów i rozumiem, że też w ich imieniu. Rozumiem , że tym panom nie starcza wiedzy i umiejętności , żeby sklecić parę zdań . SKANDAL !!!
|
![]() |
No to mamy naczelnego trolla Białej Podlaskiej . Ernest się wabi i służy wiernie jak pies dwóm opiekunom. Słuchaj Erneścik, to , że jesteś puściutki , o tym mówili już wcześniej liczne osoby z Narutowicza .Ale , że jeszcze robisz za parobasa, na zasadzie przynieś, podaj , pozamiataj, tego się nie spodziewałem. Ernest ! Aport ! Siad ! Albo na kolana !
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|