Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Jechał zbyt szybko przy niesprzyjających warunkach na drodze i wpadł do rowu

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 19 stycznia 2020 r. o 15:03 Powrót do artykułu
dobre ma opony, kupię chętnie
Odpowiedz
Zasłużona kara.
Odpowiedz
powolniakiem nie był! BRAWO ON!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz
Ja rozumiem że można przycisnąć ale czym ????????? Jakimś złomem i siepem Szewroletem ? Ja nawet nie wiem jak się pisze ten Chewrolet czy Szevrolet ? Nie wiem jak się pisze ten wynalazek.
Odpowiedz
dobre ma opony, kupię chętnie Zasłużona kara.
 Za kupno tylnego napędu, bywa. Bemki częstsze
Odpowiedz
Z ustaleń funkcjonariuszy wynika, że 41-latek, który kierował chevroletem, prawdopodobnie nie dostosował prędkości do panujących na drodze warunków Ustalenia policji jak zwykle rozwalają system, a może panowie prawdopodobnie jakąś sytuacja z innym uczestnikiem ruchu drogowego, niedopełnienie obowiązków służb drogowych, a może brak jednostki spid w nowoczesnym, szybkim nieoznakowanym radiowozie, który dyscyplinuje piratów ( rowerowych i babcie pod biedronkami za przestępstwa na żebrze ) To wszystko jedno wielkie prawdopodobieństwo.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...