![]() |
Ile dać księdzu, który chodzi po kolędzie?
|
![]() |
Ile dać księdzu, który chodzi po kolędzie?Nie pytaj! Możesz nic nie dawać. Temat rozpoczęty przez ciebie, wiadomo czemu służy! Opluwaniu kapłaństwa. Strzeż się takich myśli!!! |
![]() |
100-300 zł
|
![]() |
Nie pytaj! Możesz nic nie dawać. Temat rozpoczęty przez ciebie, wiadomo czemu służy! Opluwaniu kapłaństwa. Strzeż się takich myśli!!!Coś w tym jest z prawdy. |
![]() |
Ile dać księdzu, który chodzi po kolędzie?Raz na rok to wypada dać 50 zł za kolendę, czyli księdzu do ręki i 100 zł "na Kościół". |
![]() |
Nie odzywaj się na temat księży bo będziesz spalony na stosie :)
|
![]() |
Ja nie wpuszczam księdza po kolędzie do domu. Mam małe dzieci a teraz tyle się słyszy i czyta o księżach pedofilach , księżach molestnikach , że boję się o dzieci. Jak tylko wchodzi ksiądz na podwórko to otwieram okno rzucam przez okno 100 złotych i natychmiast zamykam okno.Kiedyś to poszczułem księdza moim owczarkiem Brytanem bo stał pod oknem i się ślinił i obleśnie oblizywał.
|
![]() |
Ja nie wpuszczam księdza po kolędzie do domu. Mam małe dzieci a teraz tyle się słyszy i czyta o księżach pedofilach , księżach molestnikach , że boję się o dzieci. Jak tylko wchodzi ksiądz na podwórko to otwieram okno rzucam przez okno 100 złotych i natychmiast zamykam okno.Kiedyś to poszczułem księdza moim owczarkiem Brytanem bo stał pod oknem i się ślinił i obleśnie oblizywał.Kuku na muniu - rzeczywiście pasuje do ciebie jak ulał! Brzmi co prawda łagodniej niż idiota, rzekłbym - bardziej "poetycko", ale jednak oddaje prawdę o stanie twego intelektu. |
![]() |
Szczery każdy ma swoje zdanie, a dla czego krytykujesz tego kuku?
|
![]() |
10
|
![]() |
nie rozumiem pytania.ktoś przychodzi do Ciebie z wizytą i masz dawać pieniądze??
|
![]() |
Nie przyjmuj i nie dawaj, kto ci każe ?
|
![]() |
10 pln
|
![]() |
Kuku na muniu - rzeczywiście pasuje do ciebie jak ulał! Brzmi co prawda łagodniej niż idiota, rzekłbym - bardziej "poetycko", ale jednak oddaje prawdę o stanie twego intelektu.A co nie prawda, że co raz jest jakaś afera z księżmi? Przeglądam różne portale internetowe i się czyta o księżach pedofilach, księżach zoofilach, księżach nekrofilach i księżach dewiantach. Ja nawet do kościoła boję się chodzić bo jakiś ksiądz może się obnażyć przed moimi dziećmi. I uraz psychiczny zostanie. Dobrze że jest mój owczarek Brytan. Jak tylko zobaczę że jakiś ksiądz łazi pod oknami i podgląda ludzi a przy tym obleśnie się śmieje to od razu poszczuję go Brytanem. |
![]() |
A co nie prawda, że co raz jest jakaś afera z księżmi? Przeglądam różne portale internetowe i się czyta o księżach pedofilach, księżach zoofilach, księżach nekrofilach i księżach dewiantach. Ja nawet do kościoła boję się chodzić bo jakiś ksiądz może się obnażyć przed moimi dziećmi. I uraz psychiczny zostanie. Dobrze że jest mój owczarek Brytan. Jak tylko zobaczę że jakiś ksiądz łazi pod oknami i podgląda ludzi a przy tym obleśnie się śmieje to od razu poszczuję go Brytanem.Podtrzymuję to, co napisałem. Twój wpis utwierdził mnie w przekonaniu, że miałem rację. Jesteś beznadziejnym przypadkiem. Rozumując tak jak ty można by twierdzić, że każdy użytkownik drogi to pijane bydlę dybiące na życie i zdrowie pieszych. Grono lekarzy łapowników mogłoby reprezentować wszystkich bez wyjątku medyków i skłaniać do twierdzenia, że wszyscy, jak leci, to łapówkarze i kanalie. A jednak wychodzimy na ulice, wsiadamy do samochodu, powierzamy swe zdrowie i życie lekarzom bez lęku i fobii. Czytając takie "przemyślenia" jak twoje, można naprawdę nabawić się urazu psychicznego. Ale czego się spodziewać po ludziach czerpiących "wiedzę" z internetu, z portali. Są jak te psy z wiersza Miłosza, którym "że świat jest większy, nie przyszło do głowy". To właśnie przypomina jakiś rodzaj dewiacji i zboczenia. |
![]() |
Ile dać księdzu, który chodzi po kolędzie?Nie schodziłbym poniżej 500 zł w kopercie. |
![]() |
Może być bez koperty,a kwota do zakceptowania. :)
|
![]() |
Przepraszam za literówkę-zaakceptowania.A skoro wkradł się ten błąd to może jednak zawyżona nieco kwota.Powiedzmy: niższe również do przyjęcia. ;)
|
![]() |
Byście wszyscy się wstydzili moi drodzy parafianie dawać takie małe datki na ofiarę. My księża jesteśmy biedni,nie mamy za co żyć i często przymieramy głodem.
|
![]() |
Skoro wszyscy mamy się wstydzić to i Ks.Antoni również za bajeczki,które pisze.:)Pozdrawiam głodomora i oby humor Cię nie opuszczał.
|
Strona 1 z 3
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.