![]() |
Dzisiaj nie mówi się "zamknąć", "zlikwidować", dzisiaj mówi się "pomóc", "zrestrukturyzować". Władze chcą Wam pomóc, tak samo jak kiedyś pomogli np stoczniowcom i tak jak teraz próbuja pomóc górnikom.
|
![]() |
Dzisiaj nie mówi się "zamknąć", "zlikwidować", dzisiaj mówi się "pomóc", "zrestrukturyzować". Władze chcą Wam pomóc, tak samo jak kiedyś pomogli np stoczniowcom i tak jak teraz próbuja pomóc górnikom. Dzisiaj nie mówi się "zamknąć", "zlikwidować", dzisiaj mówi się "pomóc", "zrestrukturyzować". Władze chcą Wam pomóc, tak samo jak kiedyś pomogli np stoczniowcom i tak jak teraz próbuja pomóc górnikom.rzeczywiście dziwny jest ten świat, przecież do górnictwa trzeba dopłacać nawet jak się węgiel skończy. Nie wspominając o rentowności. Stocznie to samo. |
![]() |
Dzisiaj nie mówi się "zamknąć", "zlikwidować", dzisiaj mówi się "pomóc", "zrestrukturyzować". Władze chcą Wam pomóc, tak samo jak kiedyś pomogli np stoczniowcom i tak jak teraz próbuja pomóc górnikom.górnicy i stoczniowcy maja to co sami do tego doprowadzili, zaczęli w latach 80, źle im było, chcieli wolnego kraju no to mają, górnicy i tak długo jadą na krzywdzie innych. Dobrze im, niech idą do wałęsy po chleb |
![]() |
A wypi erdolić tych kupców w piz du . To są nieroby , ludzie mało ambitni i mało operatywni. Nigdy żadną pracą się nie zajęli. Woleli stać na tym bazarku chlać wódkę na umór i nic nie robić. Kupić taniej sprzedać drożej .... oto tych nierobów inteligencja. Stado baranów i nieudaczników życiowych. Nie dziwię się że boją się o siebie gdyż całe swoje życie przechlapali , niczego się nie nauczyli, nic nie umieją robić poza staniem na tym bazarze i chlaniem. Nikt takich nierobów , nieudaczników do pracy nie weźmie :D :D :D :D
|
![]() |
A Ty młody lekarzyku cwany jesteś bo pieniążki w domku zawsze były i teraz taki młody mami synuś będzie ludzi leczył. Aż żal patrzeć na takie młode pokolenie, które niczego z domu nie wyniosło (żadnej nauki czy dobrych manier).
Ja byłem biedny a teraz jestem bogaty i mógłbym kupić 5 takich bazarków ale wiem, że są ludzie którzy potrzebują miejsc pracy i ten bazar to ich całe życie. To tak jakbym odebrał Ci Twój zawód i w tym momencie nie wiem czy ktoś by Cię zatrudnił do zamiatania ulic!
|
![]() |
A Ty młody lekarzyku cwany jesteś bo pieniążki w domku zawsze były i teraz taki młody mami synuś będzie ludzi leczył. Aż żal patrzeć na takie młode pokolenie, które niczego z domu nie wyniosło (żadnej nauki czy dobrych manier). Ja byłem biedny a teraz jestem bogaty i mógłbym kupić 5 takich bazarków ale wiem, że są ludzie którzy potrzebują miejsc pracy i ten bazar to ich całe życie. To tak jakbym odebrał Ci Twój zawód i w tym momencie nie wiem czy ktoś by Cię zatrudnił do zamiatania ulic!Właścicielu, a ja rozumię rozgoryczenie lekarza, który uczył się nocami przy piwie, by zaliczyć kolejne egzamimy. Jestem w stanie pojąć jego załamanie psychiczne wynikłe z niskiej samooceny. Jak tak może być, że ten cały motłoch bez szkół daje sam sobie zatrudnienie. Odprowadza składki ZUS, płaci podadki i jeszcze stać "ich" na opłatę najmu. Nie oczekują na "kuroniówkę", nie chodzą do opieki społecznej, mieszkają we własnych mieszkaniach i domach... ect. Przecież ten młody lekarz, któremu wszystko dali rodzice też by tak chciał. A... zapomniałem jeszcze o wypasionych samochodach :) Lekarzu podpisz się swoim prawdziwym nazwiskiem, a napewno "zyskasz" mnóstwo pacjętów :-) (oczywiście najpierw sam idź do psychiatry - zapewniam, że pchycholog nie poradzi sobie z twoim przypadkiem). Pozdrawiam wszystkich normalnie myślących i samodzielnie zarabiających na swoje i rodzin utrzymanie. |
![]() |
PANIE STEFANIUK DŁUGO PAN W NASZYM MIEŚCIE NIE PORZĄDZISZ!!!!! MY MIESZKAŃCY BIAŁEJ PODLASKIEJ SZYBKO WYWIEZIEMY PANA I PANA ŻONKĘ NA TACZKACH SKORO PAN PODNOSISZ RĘKĘ I SKAZUJESZ NA BEZROBOCIE PO PIERWSZE KUPCÓW, NASTĘPNIE KIEROWCÓW , WŁAŚCICIELI TIRÓW ZAREJESTROWANYCH W GMINIE, PRACOWNIKÓW OCHRONY ORAZ NAUCZYCIELI!!!!!
|
![]() |
PANIE STEFANIUK DŁUGO PAN W NASZYM MIEŚCIE NIE PORZĄDZISZ!!!!! MY MIESZKAŃCY BIAŁEJ PODLASKIEJ SZYBKO WYWIEZIEMY PANA I PANA ŻONKĘ NA TACZKACH SKORO PAN PODNOSISZ RĘKĘ I SKAZUJESZ NA BEZROBOCIE PO PIERWSZE KUPCÓW, NASTĘPNIE KIEROWCÓW , WŁAŚCICIELI TIRÓW ZAREJESTROWANYCH W GMINIE, PRACOWNIKÓW OCHRONY ORAZ NAUCZYCIELI!!!!! PANIE STEFANIUK DŁUGO PAN W NASZYM MIEŚCIE NIE PORZĄDZISZ!!!!! MY MIESZKAŃCY BIAŁEJ PODLASKIEJ SZYBKO WYWIEZIEMY PANA I PANA ŻONKĘ NA TACZKACH SKORO PAN PODNOSISZ RĘKĘ I SKAZUJESZ NA BEZROBOCIE PO PIERWSZE KUPCÓW, NASTĘPNIE KIEROWCÓW , WŁAŚCICIELI TIRÓW ZAREJESTROWANYCH W GMINIE, PRACOWNIKÓW OCHRONY ORAZ NAUCZYCIELI!!!!!DODAM JESZCZE ŻE CIENKI BOLEK JESTEŚ NAWET ZE SWOIM SPONSOREM OD ,,SKOKÓW sTEWCZYKA'' PRZYPOMNĘ pANU JAK BYŁY PREZYDENT GASI LATARNIE W BIAŁEJ PO 22 HAHAHAHAHAH SZYBKO SIE Z TEGO WYCOFAŁ!!! |
![]() |
Ty Janek nadal tkwisz w plotkach? Potrafisz pisać to i z pewnością czytać. Zapoznaj się z działaniami prezydenta Stefaniuka. Jast dokładnie odwrotnie niż mówisz. Troszkę uczciwości Jasiu.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.