![]() |
Żeby chociaż jednym słowem o który stadion chodzi.
|
![]() |
Biała Podlaska
|
![]() |
Z jakimi środowiskami konsultujecie. Jestem kibicem i nie słyszałem, aby ktoś z moich znajomych ze stadionu coś o tym wiedział. Proszę napisać szczerze, że nie chcecie tej budowy a pieniądze przeznaczycie na coś innego. To mógłbym zrozumieć. A tu w oczywisty sposób widać, że coś oszukujecie.
|
![]() |
Panie prezydencie konsultacje z różnymi środowiskami nie wychodząc z urzędu też się liczą?
|
![]() |
Tor rowerowy i muszlę koncertową na gitarke
|
![]() |
Nie spodziewałem się tego Teraz wychodzi na jaw prawda kim jest nowy prezydent
|
![]() |
Biała Podlaska marzy o jakichś lotniskach, wesołych miasteczkach, halach i stadionach a mieszkańcy i region jednymi z najbiedniejszych w unii europejskiej. "Gratuluję" władzom za kolejność inwestycji.
|
![]() |
czy to prawda, że stadionu ma nie być a teren ma zostać sprzedany deweloperom?
|
![]() |
Chudziński błagam skończ pie.....
|
![]() |
Po co komu ten stadion, po pierwsze drogi...
|
![]() |
Chudziński prokurator jest za rogiem. Wydawało ci się i chyba dalej wydaje że bez wykształcenia zostaniesz niewiadomo kim ale to się skończyło.
|
![]() |
Lepiej zrobić mniej, ale porządnie. Ekipa partaczy została pożegnana dwa miesiące temu. Zamiast stadionu hala dla Ekonomika, skomunikowanie z tunelem i przedszkole w okolicy Grzybowej na przykład (to wstyd, żeby urząd wynajmował klitę na wybory od firmy).
|
![]() |
Adam Ch.daruj sobie te teksty,jesteś choragiewka ....tylko chwalić się umiesz..
Nikt już Ciebie nie chce słuchać.....jesteś pazerny na stołki i parę złotych.?.niestety czuć to na kilometr .....?A Twoja ślubna niestety chyba gorsza....jak w sklepie sprzedawała to taka ludzka była a co się z wami porobiło ?
nigdy nie będziesz jak Daro... no i w sumie to smutne.
|
![]() |
Brawo dla Pana Prezydenta Michała Litwiniuka że pomimo tego jak go oczerniał Dariusz Stefaniuk to zatrudnił jego rodzinę na stanowisko rzecznika prezydenta. Widać że ten człowiek kieruje się kompetencjami a nie nienawiścią! Brawo Panie Michał Litwiniuk!
|
![]() |
Chudziński wszystkiego czego się dotknął to i spieprzył. Trzymaj się bialska "prawico"
|
![]() |
Koszty budowy to jedno, do tego dochodzą koszty utrzymania. Niestety poprzednia ekipa nie miała odwagi poinformować
mieszkańców o ich wysokości. Można się ich tylko domyślać. Np. miesięczny koszt utrzymania porównywalnego stadionu w Siedlcach na 2011 rok wynosił średnio 130 tys. złotych miesięcznie.
***podlasie24.pl//wiadomosci/siedlce/ile-kosztuje-utrzymanie-nowego-siedleckiego-stadionu-pilkarskiego-87c0.html
|
![]() |
Myślę, że tę budowę można było realizować, przykładając do tego dużo więcej pracy i cierpliwości – zauważa Chodziński... Człowieku schowaj się i nie odzywaj, bo jakby nie PiS to byś prokuratora na głowie za to
|
![]() |
W nie tak bardzo odległej przeszłoś ci w Białej zdażały się różne cuda np. sprzedaż działki koło lidla za czapkę gruszek,rozbiurka pewnego budynku banku ze sprzedażą gruntów,sprzedaż działki na Narutowicza w śmiesznej cenie ze wskazaniem.Może w tej chwili mamy do czynienia z podobnym procederem .
|
![]() |
A kiedy to odbywały się konsultacje ? Chyba na stoku narciarskim - kpina. Ile kosztuje turnus narciarski w firmie Pana Prezydenta? Dla anty-sportowców : chyba chodzi o to aby powstawały miejsca i nie chodzi mi tylko o stadion aby móc spędzić miło i aktywnie czas . Przykład Międzyrzeca - oczywiście Ci nieudacznicy bo szybko skrytykowali PO CO STOK NARCIARSKI czy KĄPIELISKO . Jesteście z IV RP i chyba wam się to podoba.
|
![]() |
Żeby chociaż jednym słowem o który stadion chodzi.A ile stadionów jest w Białej Podlaskiej? |
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.