Mamy skansen - zobaczycie jakie będą opłaty za nowy rynek to Wam się skansen zatęskni
|
|
a GDZIE RÓWNOUPRAWNIENIE ???
|
|
ŁOsiak będzie miał parking dla miłośników ekonomicznego browarnictwa.
|
|
Pewnie Endrju chce zrobić parking swemu kuzynowi łosiakowi ,wraca stare.
|
|
Jakieś parkingi chcą budować. A komu to potrzebne? Kościół by pobudowali, świątynię, dom Boży. Byłoby gdzie pójść pomodlić się o zdrowie na stare lata. A parkingów i tak jest bardzo dużo w Białej. Więc niech sobie b Du-Pe wsadza parkingi. Tylko świątynię należy budować.
|
|
Szukasz pożyczki bez BIK i KRD?
Wejdź na ***taniepożyczki.eu i otrzymaj ofertę dla siebie
|
|
Na parkingi to pieniądze mają a na to żeby podnieść 500+ na 1000+ to już pieniędzy nie ma. Mam troje dzieci i biorę na nie 1500 zł . To są grosze . Jakby dali za darmo 3000 zł to bym się zwolniła z pracy po po co pracować za 2000 zł i robić na polskiego prywaciarza pachołka i wyzyskiwacza . Niech polski pachołek prywaciarz sam robi sobie za 2000 zł. Państwo powinno dawać za darmo na każde dziecko 1000+
|
|
Pani Andzeliko 500+, ten prywaciarz zarabia swoją pracą na pania i pani dzieci. Państwo żeby dac musi komuś zabrać. Trzeba było się uczyć i oszczędzać pieniążki na siebie. Najlepiej niech da państwo dla nierobów niukow.
|
|
Na parkingi to pieniądze mają a na to żeby podnieść 500+ na 1000+ to już pieniędzy nie ma. Mam troje dzieci i biorę na nie 1500 zł . To są grosze . Jakby dali za darmo 3000 zł to bym się zwolniła z pracy po po co pracować za 2000 zł i robić na polskiego prywaciarza pachołka i wyzyskiwacza . Niech polski pachołek prywaciarz sam robi sobie za 2000 zł. Państwo powinno dawać za darmo na każde dziecko 1000+Dzieci więcej u ciebie nie bedzie bo piepszysz bez sensu na pusto. |
|
A będzie jakaś wiata dla sprzedawców fajek bez akcyzy ?
|
|
Pani Andzeliko 500+, ten prywaciarz zarabia swoją pracą na pania i pani dzieci. Państwo żeby dac musi komuś zabrać. Trzeba było się uczyć i oszczędzać pieniążki na siebie. Najlepiej niech da państwo dla nierobów niukow.O ty zwisie niedomyty! Zazdrościsz nam, prawdziwym matkom? Na moje dzieci po 500+ państwo daje bo nam się po prostu te pieniądze należą! A prywaciaż leży sobie i wykorzystuje ludzi ciężko pracujących! Jakoś tak ciągle tym krwiopijcom prywaciarzom zabierają a oni i tak woża się Lexusami w lizingach żeby mniej potaku zapłącić z którego później jest moje 500+ płacone! Ja też uważam że powinno być 1000+ a nie 500+ na jedno dziecko. Co to jest 500 złoty na miesiąc? Mój pies za tyle karmy pożera a dzieci jeszcze trzeba ubrać a do budy przywiązać nie można. No i umyś dzieci trzeba a ile to teraz kosztuje w opłatach od śmieci? Wyliczyłąm że będe płaciła 120 złoty miesięcznie za śmieci! Przecież to sie nadaje do Sprawy dla reportera! Takie zdzierstwo a co mamy brudni i śmierdzący chodzić? Czy mam zrobić obejście na wodomierzu żeby w przyszłym roku przyoszczędzić? Może ktoś mondry mi napisze? |
|
Pani Andzeliko 500+, ten prywaciarz zarabia swoją pracą na pania i pani dzieci. Państwo żeby dac musi komuś zabrać. Trzeba było się uczyć i oszczędzać pieniążki na siebie. Najlepiej niech da państwo dla nierobów niukow.Pierdo*lisz jak potłuczony . A jakisz to polski prywaciarz jest wyuczony ???? Polski prywaciaż przedsiębiorca to głupek jakich mało . Pracowałem za granicą u Niemieckich i Belgijskich prywaciarzy przediębiorców . Zarabiałem ponad 2000 euro netto miesięcznie , ze wszystkimi świadczeniami , zgodnie z Belgijskim i Niemieckim prawem pracy . Nie było nawwet najmniejszych uchybień , wszystko zgodnie z prawem pracy obowiązującym w danym kraju . A teraz pytam ......... Czy u polskiego prywaciaża pseudo-biznesmena nacie płatne za nadgodziny 50 % i 100%. Czy u Polskiego pseudo- prywaciarza za pracę w soboty i w niedzielę macie płatne extra 100 % czy polski pseudo-biznesmen oddaje wam dzień wolny w tygodniu he he he he he he he . W Belgi za każdą minutę przepracowaną po godzinach miałem platne 100 % . Za pracę w sobotę płatne 100% extra a w niedzielę 200 % extra . A co wam daje polski pseudo-biznesmen ???????? he he he he he he . Poza tym do kazdych wakacji miałem dofinansowanie w Belgii 1700 euro w Niemczech 1550 euro. A ile wam dofinansuje polski=pseudo przedsiębiorca ????? Tak że ludzie uczyć się językow wyjeżdźać za granicę i pracować za prawdziwe pieniądze i na prawdziwych umowach o pracę. Tylko proszę nie pracować przez agencje pracy , bo to takie same oszusci jak ci polscy pseudo-przedsiebiorcy . |
|
A kto wam broni narobić sobie dzieci i też brać 500+ Ja z mężem napstrykalismy sobie troje i mamy od państwa za nic nie robienie 1500 zł. Zastanawiamy się z mężem czy sobie nie dorobić jeszcze jednego dzieciaka i brać za nic nie robienie 2000 zł. Jest okazja to trzeba robić dzieci i brać za darmo 500 +.
|
|
A będzie jakaś wiata dla sprzedawców fajek bez akcyzy ?Można by zrobić kilka zdjęć tych przyglupow i frajerów co fajkami handluja i wrzucić do internetu. Ich rodzin też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Chcesz miec dzieci? To zarob na nie!
|
|
Pani Andżeliko....trzeba pracować a nie liczyć na 500+,ta zapomoga to tylko dodatek....a nie finansowanie dzieci!
|
|
ŁOsiak będzie miał parking dla miłośników ekonomicznego browarnictwa.Ten to powinien już dawno zamknąć ten syf i ludzi nie truć! |
|
Rozebrać, zaorać i trawkę posiać, żeby pieski gdzie srać miały. A "babski" przenieść w miejsce z łatwiejszym dostępem do parkowania i po kłopocie.
|
|
Rynek w tym miejscu był od zawsze po wojnie, bo takie czasy pamiętam.
|
|
Rozebrać, zaorać i trawkę posiać, żeby pieski gdzie srać miały. A "babski" przenieść w miejsce z łatwiejszym dostępem do parkowania i po kłopocie.a ja siem pytam GDZIE? |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|