![]() |
Za komuny w takich przypadkach interweniował KOMITET..........teraz Owsiak i Bodnar
|
![]() |
Ale na "zwyczajnego" posła ciągle głosują obywatele. Na Haidara nikt nie głosował. A jeśli taki dobry to niech weźmie udział w konkursie i go wygra.Nie znam człowieka osobiscie, pewnie jest bardzo dobrym lekarzem, ale znam osoby, które w wieku 68lat siedzą w domu na emeryturze. Taka jest kolej rzeczy, czas leci. Coś się kończy, a coś zaczyna. Także nie mogę zrozumieć w czym jest problem.Może problem w tym, że oddział na światowym poziomie nagle otrzymuje nowego ordynatora, zapewne z nadania politycznego. Przyjdzie "fachowiec", który będzie oszczędzał, bo taka teraz moda w szpitalach, a mali pacjenci przestaną być ważni. W wieku zdaje się zbliżonym do 68 jest władca nasz najjaśniejszy, poseł zwyczajny, bez trybu. Wiele osób marzy, żeby poszedł na emeryturę i dał żyć. Powiedz mu, że taka jest kolej rzeczy. |
![]() |
Ordynator to tylko stanowisko. Przecież lekarzem dalej pozostaje, więc w czym problem. Dlaczego pchał się na posła.
|
![]() |
PiS-owska władza nie zawaha się robić czystek personalnych nawet kosztem narażania zdrowia, a może i życia najmłodszych pacjentów. Wszyscy widzieliśmy jak przez ten skok na stołki zniszczona została stadnina koni w Janowie, ale przecież dzieci to nie konie !Tia, ale za to została naprawiona cała mas innych rzeczy. Takich jak Orlen, LOT, czy choćby nasz budżet. Z dwojga złego wolę jednak pisowskich specjalistów, niż tych spod znaku "piniendzy ni ma i nie bendzie". |
|
|
![]() |
Posłowanie to etat. Poseł nie tylko powinien brać udział w pracach sejmu, komisji w których zasiada, ale też zapoznawać się z ustawami nad którymi debatuje i które przegłosowuje!!!! To jest praca, ciężka praca wymagająca intelektualnego wysiłku i zaangażowania. Nie wyobrażam sobie, że można ją łączyć z "innym etatem", bowiem albo sprawowanie funkcji posła, albo ordynatora, jak w tym wypadku, staje się fikcją!!! Jeżeli chcemy mieć kompetentnych posłów lub fachowych lekarzy nie możemy tolerować tego stanu rzeczy!!!
|
![]() |
Totalny bałagan. Dlaczego Biała Samorządowa nie informuje do którego z ich członków należy się zwracać po śpiewniki które mają być rozdane przed manifestacją ? Drugie pytanie- gdzie i u kogo będą rozdawane transparenty do trzymania w czasie protestu. I wreszcie trzecie pytanie - czy autokary dowożące ludzi starszych i z daleka na protest będą podstawione w wyznaczonych miejscach ? Istny bałagan..kto zapłaci za autokary, spiewniki , taransparenty ? itp. koszty ? |
![]() |
Cyrk normalnie cyrk urządza 68 letni emeryt lekarz związany platformą łobywatelską ;)
|
![]() |
Zdradził Lewicę ! Był w SLD ! Lewica pamięta ! Zdradził Lewicę! Koniunkturalista przeszedł do platformersów wiadomo że nie będzie miał czasu będąc posłem . Radnym można być, ale posłem nie, bo poseł często w sejmie siedzi 1/2 miesiąca a radny zazwyczaj średni 1 dzień w miesiącu
|
|
|
![]() |
No to stracił jak ma być jednocześnie posłem i ordynatorem to możliwe? Nie jest normalne fizycznie dzielić stanowisko ordynatora i posła, bo była to fikcja, przecież pensje ma tą samą i jest lekarzem specjalistą dalej, zwolniony nie został. Ma 68 lat - emeryt. NIKT GO Z PRACY NIE ZWOLNIŁ, MOŻE PRACOWAĆ JAKO LEKARZ SPECJALISTA DALEJ !!!
|
![]() |
Zwykła hucpa i tyle
|
![]() |
Czy $ Grodzki $ będzie czy ktoś przyjedzie od senatu obywatelskiego - może Gawłowski ?
|
![]() |
PiS zniszczy bialski szpital!zgłoś do prokuratury ! nie wypisuj bzdur |
|
|
![]() |
Właściwe wykonywanie mandatu posła wymaga co najmniej kilkunastu całych dni roboczych w każdym miesiącu. To wszystko w tym temacie. Nie róbcie zbędnych cyrków.
|
![]() |
No to stracił jak ma być jednocześnie posłem i ordynatorem to możliwe? Nie jest normalne fizycznie dzielić stanowisko ordynatora i posła, bo była to fikcja, przecież pensje ma tą samą i jest lekarzem specjalistą dalej, zwolniony nie został. Ma 68 lat - emeryt. NIKT GO Z PRACY NIE ZWOLNIŁ, MOŻE PRACOWAĆ JAKO LEKARZ SPECJALISTA DALEJ !!!
|
![]() |
Posłowanie to etat. Poseł nie tylko powinien brać udział w pracach sejmu, komisji w których zasiada, ale też zapoznawać się z ustawami nad którymi debatuje i które przegłosowuje!!!! To jest praca, ciężka praca wymagająca intelektualnego wysiłku i zaangażowania. Nie wyobrażam sobie, że można ją łączyć z "innym etatem", bowiem albo sprawowanie funkcji posła, albo ordynatora, jak w tym wypadku, staje się fikcją!!! Jeżeli chcemy mieć kompetentnych posłów lub fachowych lekarzy nie możemy tolerować tego stanu rzeczy!!!
|
![]() |
Cóż nosił wilk razy kilka POniesli i wilka. Tak się kończy bieganie po mediach i opowiadanie jak to się wykurzyło z Białej PiS. A teraz pozostał jeno płacz.
|
|
|
![]() |
Zdradził Lewicę ! Był w SLD ! Lewica pamięta ! Zdradził Lewicę! Koniunkturalista przeszedł do platformersów wiadomo że nie będzie miał czasu będąc posłem . Radnym można być, ale posłem nie, bo poseł często w sejmie siedzi 1/2 miesiąca a radny zazwyczaj średni 1 dzień w miesiącu
|
![]() |
|
![]() |
FAJNY KOLEŚ MIAŁ WYWIAD W rmf ;)
|
![]() |
Facet OCZEKIWAŁ, że jak zwykle mu przedłużą funkcję ordynatora. A gdy to się nie stało i nowy dyrektor ogłosił konkurs na ordynatora jak to się robi wg prawa to pan Haidar podniósł larum i ZMYLA opinię publiczną żeby dostać " to co mu się należy". Zobaczcie co ludzie, którzy nie znają sprawy wypisują na jego FB. Bardzo brzydko panie Haidar tak wykorzystywać niechęć ludzi do PiS dla własnej FINANSOWEJ korzyści.
|
Strona 5 z 8
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.