najważniejsze, że jest ktoś kto potrafi łączyć środowisko akademickie, jednoczyć różne samorządy studenckie i wspólnymi siłami ratować życie małej dziewczynki. Gratuluję również panu radnemu Duszkkowi takiej postawy.
|
|
A CZEMU NIKT NIE STARAŁ SIĘ BY WCZEŚNIEJ ROBIĆ WSPÓLNIE WIĘCEJ AKCJI? NAWET JUWENALIA SĄ ROBIONE ZAWSZE ODDZIELNIE> KTOŚ POWINIEN WRESZCIE I TO ZMIENIĆ< BIAŁA PODLASKA POWINNA MÓWIĆ JEDNYM GŁOSEM! ŁĄCZMY SIE:))))
|
|
A JÓZEK NIECH NAM PRZEWODZI!! DO BOJU!
|
|
Wolontariusze to ludzie ktorym sie nudzi,nie wiem jak mozna brac puszke i lazic caly dzien po mrozie i zbierac kase nie dla siebieeeee... bezsensu! ja tam wole pujsc na piwko;) ale kazdy lubi to co lubi,ale ci wolontariusze od duszka to chyba sa troche kretynowaci skoro chce im sie pomagac w tych niepowarznych akcjach np.zbieranie piurnikow lub ołuwkow
|
|
Mili Państwo, jak tak można pisać na temat wolontariuszy i ludzi którzy kierują ich działaniami??? to jest chore, w jakich czasach my żyjemy,że gdyw grę wchodzi pomoc innym to pojawia się tyle głosów osób zazdrosnych,że ktoś coś robi i odrazu zaczyna się krytyka , a to wolontariuszy, a to duszka, a to znowu wolontariuszy, a to znowu duszka, ato jeszcze profesora Bergiera. To jest żałosne.
|
|
Jestem rodowitym BIALCZANINEM i uważam, że mojemu Rektorowi J.Bergierowi , jak i Radnemu Mariuszowi Duszkowi należą sie wyrazy uznania, za to , że nie żałowali swego czasu na AKCJE RATOWANIA ZYCIA tej dziewczynki. Wiecej pisać nie trzeba! Brawo Panowie, akcja jest bardzo dobrze odbierana przez mieszkańców naszego regionu! Oby tak dalej.
|
|
to mam rozumiec, ze duszek juz sie przeniosl do platformy??? to niepowetowana strata dla chlopow z pslu. Litwin(tfu tfu tfu) w wawie , lize d*** ministrowi, a Puszek zaraz bedzie doradca premiera do spraw spolecznych, Jozio go wkreci jako jeden z nielicznych senatorow ze sciany wschodniej. i co my tu sami zrobimy bez naszego zlotego radnego????????????? kto bedzie pomagal tym, ktorym nikt nie ma ochoty pomagac... no nie wiem... a uniwersytetu jozka nie lubie(nasz umcs jest lepszy;)
|
|
boje sie myslec co bedzie jak rektor senator profesor doktor habilitowany wezmie Puszka do warszawy.... Pewnie Puszek wykosi Owsiaka,he he
|
|
DUCHO NOCAMI SIEDZI I WYPISUJE POSTY... wez sie chlopie do prawdziwej pracy... |
|
Brawo Duszek! Kolejna dobra akcja
|
|
Drżą co niektórzy przed radnym oj drżą... a on jako był w pslu tako i jest w nim,a platforma z tego co wiem nowych CZŁONKÓW tak łatwo nie bierze w swoje szeregi, zwłaszcza CZŁONKÓW którzy moga być zagrożeniem dla osła ZMIJI. a to jest to samo miasteczko, i te same glosiki
|
|
Duchu zlituje się nad tobą i troche popodbijam do góry. Co tam. Masz. Tylko popisz coś ciekawego. Dalej jesteś w peselu, nie chcieli cię w platformie, tyle tego Broniewicza woziłeś audicą. Wrócił syn marnotrawny na ojcowiznę drelowską? Może popisz o ostatniej licytacji w międzyrzeckim domu kultury. Dlaczego nie prowadził jej poseł Stefaniuk??? Pierwszy raz od wielu lat tak się złożyło. W niełasce jednak dalej jesteś? Posadki też żadnej nie dostałeś po wyborach, wszyscy dostali, a ty nie... Dlaczego? |
|
No i znowu polityka wzięła górę. Ledwo duszkowi zdążył redaktor Marek napisać dobry artykuł, a tu już całe stado zazdrosnych anonimowych przyjaciół atakuje radnego bezradnego.
|
|
Ducho to ma klawe życie, he he. . Jakiej akcji by nie zrobił to i tak kilku palantów będzie ją krytykować. I wez tu teraz w polskim piekiełku zrób coś dobrego;))))) oj puszek puszek Ty to masz stalowe nerwy
|
|
To chyba dobrze swiadczy o Duchu skoro nie leci na posady? a moze ty "piszu,piszu" dostales jedna z nich? ? hmmmm? a drelowski poeta odchodzi juz do lamusa ,ile on juz tam ma lat ten osioł statysta 99? tak wiec propozycja dla wszystkich puszkow,kostkow i innych- uciekajcie z pslu poki czas!, bo juz niedlugo pociagnie politycznie wasz przewodnik, a chetnych wsrod was na oslow nie brakuje.. kazdy chce byc osiolkiem, choc jedna kadencje ha ha
|
|
Temat ratowania ludzkiego życia a niektórzy z internautów chyba pomylili forum dyskusji. Nie wiem,ale tak być nie powinno. Wiadomo ile kasy potrzeba jeszcze na uratowanie dziewczynki? bo termin operacji z tego co czytalem w Dzienniku Wsch.chyba sie już zbliża wielkimi krokami???
|
|
Ale forum dziennika to niestety przede wszystkim polityka, a tematów typowo ludzkich, pro spolecznych, takich ktore dotycza prawdziwych problemow jest niestety malo. Nawet dzis artykul o posle Zmijanie i Stefaniuku, ja mam juz dosc tych komicznych postaci ktore poza tym ze biora gigantyczna kase z Sejmu, nic szlachetnego dla spoleczenstwa nie robia. A teraz jeszcze chca opanowac swoimi mackami powiat i z niego jeszcze cos wydusic dla siebie...
|
|
pieniądze na operację Natalki zostały zebrane. To wspaniała sprawa, że w dzisiejszym Swiecie jest tak wielu młodych ludzi, którzy niosą pomoc. Rodzice chorej dziewczynki to moi bliscy znajo Fajnie, że jesteście mi. Nie wierzyli, ze uda się zebrać tak dużą kwotę! W poniedziałek mają samolot do Monachium. Mam Nadzieję , że wszysto dobrze się zakończy. Jeszcze raz WIELKIE WYRAZY UZNANIA DLA ORGANIZATOROW AKCJI!!! Fajnie, że jesteście takimi DOBRYMI DUSZKAMI i bezinteresownie niesiecie pomoc innym. DZIĘKUJĘ!!
|
|
Trudno mi w to uwierzyć, że na terenie Białej Podlaskiej studenci wszystkich uczelni naprawde zjednoczyli się dla dobra tej sprawy. Coś niezwykłego... Ale nasi studenci dali z siebie wyjątkowo dużo podczas tej akcji, należą się wyrazy uznania dla naszej kadry profesorskiej na czele z panią doktor Mariolą Magier.
|
|
Do tej pory nawet wspólne juwenalia tak jak zresztą już ktoś wcześniej pisał były niemożliwe do zorganizowania. Może się to też wreszcie zmieni?? Panowie rektorzy, pomyślcie o tym!
|
Strona 2 z 15
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|