![]() |
... niestety, ale w Chełmie (mają go od lat), w tym roku mają go jeszcze rozbudowywać. A u nas ?, obiecanki cacanki Panie Prrrr......... . Ptatrz info Dziennika z Chełma.
|
![]() |
zbliżają się kolejne wybory, więc może i tym razem Pan Prezydent obieca w zamian za poparcie:D a potem rakiem się z tego wycofa.
|
![]() |
Wszystko przez tych radnych. Dali 165 tyś a prezydent chciał zrobić porządnie za 450 tyśi. |
![]() |
to może skoro obiecywał prezydent to powinien wyłożyć z własnej kieszeni, radni nie są od dawania pieniędzy na spełnianie wyborczych obietnic kandydatów na prezydenta. człowiek honoru jeśli coś obieca to dotrzymuje słowa i realizuje plan a nie wykręca sie że miał intencje dobre tylko źli ludzie mu nie dali... |
![]() |
Prawie pół miliona złotych na coś z czego będzie korzystać kilkanaście osób?! Bardzo dobrze, że do tego nie doszło! Kasa w błoto!
|
![]() |
e-miasto za prawie 7 000 000 zł., gdzie jest tu moja-mieszkańca Białej korzyść ?. |
![]() |
Ja cały czas słyszę, że korzyści są ogromne. Nie wiem tylko jakie. Może urzędnik odpowiedzialny za e-miasto wyjaśni to na tym forum lub w bialskiej gazecie. Czekamy. |
![]() |
450 000 zł, stara sztuczka manipulantów, obiecanki na "święty nigdy" |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.