Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Chełm: Mężczyzna pobił swoją partnerkę w Sylwestra. Grozi mu kilka lat więzienia

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 3 stycznia 2020 r. o 11:36 Powrót do artykułu
A mogli pić mleko... PIJ MLEKO !
Odpowiedz
...prawdziwą miłość wykuwa się siłą mięśni! Kocha na zabój, to i bije, aby ten stan uczuć jeszcze bardziej wyartykułować!
Odpowiedz
Typowy polak i katolik.
Odpowiedz
Boże wybacz mi ze zbiłem, lecz tej baby nie zdzierżyłem
Odpowiedz
Dlaczego nie oskarżą go o usiłowanie zabójstwa? Kara odstraszyłaby kolejnych idiotów.
Odpowiedz
No cóż za łaskawie prawo dla bańdziorów, nawet nie został zatrzymany! Teraz wróci i dokończyć dzieła. Jak już zabije, to go może zatrzymają. Może.
Odpowiedz
Typowy polak i katolik.
 A autor powyższego komentarza to typowy bezmózg. Gdyby takie zachowanie było typowe dla Polaków i katolików, to o powy ższej historii nawet nie przeczytałbyś na portalu, bo takie rzeczy miały by miejsce w każdej minucie w każdej polskiej miejscowości i nikogo by to już nie interesowało.
Odpowiedz
Brawo! Wincyj alkoholu! Chlać i prać! Na szczęście nie palił tej paskudnej marihuany, tego diabelskiego narkotyku, bo jeszcze by się wyluzował i śmiał się z niej, zamiast ją prawilnie sprać.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Aby napisać komentarz, należy się zalogować:

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.