![]() |
A mogli pić mleko... PIJ MLEKO !
|
![]() |
...prawdziwą miłość wykuwa się siłą mięśni! Kocha na zabój, to i bije, aby ten stan uczuć jeszcze bardziej wyartykułować!
|
![]() |
Typowy polak i katolik.
|
![]() |
Boże wybacz mi ze zbiłem, lecz tej baby nie zdzierżyłem
|
![]() |
Dlaczego nie oskarżą go o usiłowanie zabójstwa? Kara odstraszyłaby kolejnych idiotów.
|
![]() |
No cóż za łaskawie prawo dla bańdziorów, nawet nie został zatrzymany! Teraz wróci i dokończyć dzieła. Jak już zabije, to go może zatrzymają. Może.
|
![]() |
Typowy polak i katolik.A autor powyższego komentarza to typowy bezmózg. Gdyby takie zachowanie było typowe dla Polaków i katolików, to o powy ższej historii nawet nie przeczytałbyś na portalu, bo takie rzeczy miały by miejsce w każdej minucie w każdej polskiej miejscowości i nikogo by to już nie interesowało. |
![]() |
Brawo! Wincyj alkoholu! Chlać i prać! Na szczęście nie palił tej paskudnej marihuany, tego diabelskiego narkotyku, bo jeszcze by się wyluzował i śmiał się z niej, zamiast ją prawilnie sprać.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.