Zuzanna, ta co w Rakowiskach dokonała makarbycznego zabojstwa, nie nazwałbym tak córki bo miałbym straszne skojarzenia i balbym ze mnie zabije jak dorosnie
|
|
Lecz się.
|
|
Michał akurat jedno z ładniejszych imion popularne w moich latach 70tych jak Paweł Piotr Krzysztof Marcin,to są najladniejsze chlopiece imiona a nie jakieś kacpry oscary tymony oliwery itp
|
|
No nie wierzę, że można małą dziewczynkę nazwać Zofia. Już widzę, jak mam z okna drze gębę: Zofiaaaaaaa do domu. Dramat. Imię dramatycznie podobne do Genowefy. Genowefaaaaaa do domu.
|
|
z taką opinią szpitala w Chełmie to ja wogóle dziwie się że tak dużo było narodzin ,bo każda kobieta jak tylko może to wybiera szpitale w Lublinie ,Krasnymstawie ,a nawet w Zamościu
|
|
A jak znajomi nazwali dziecko Anal :D hahaha jak można tak nazwać dziecko i wołają Analek do domu:p
|
|
niestety chwilowa moda na jakieś imię powoduje potem wstyd dziecka przez wiele lat, chociaż z drugiej strony zawsze pełnoletni może imie zmienić bo jak potem żyć z brzemiem, Jesiki,Brajana, Angeli i innych tgo typu wynalazków.
|
|
z taką opinią szpitala w Chełmie to ja wogóle dziwie się że tak dużo było narodzin ,bo każda kobieta jak tylko może to wybiera szpitale w Lublinie ,Krasnymstawie ,a nawet w ZamościuPierwsze dziecko rodziłam w Krasnymstawie, a drugie teraz 6 stycznia 2020 r. w Chełmie. Oba porody siłami natury. Muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona, pełen profesjonalizm Pani doktor i położnej.Pobyt na oddziale naprawdę super. Nie mogę zatem zgodzić się z powyższą opinią. Jest ona mało obiektywna. Poza tym każdy może wybrać miejsce porodu. Ja zaufałam i nie zawiodłam się. |
|
Michał co Sperma kichal
|
|
Ty to jednak burak jestes tak piszesz jak na wiosce mowia
|
|
Cyprian dziecku nie dasz bo Norwid 0byl cpunem Karol tez nie bo to Świerczewski tak jak i Wanda bo oboje komunisci Maecel tez bys nie dal bo to Nowotko gdyby tak patrzyl na to co piszesz to jakiw dziecku dal bys imię
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|