ale czemu ma twarz zmazaną ?
|
|
Ktoś kto wybiera się z takim asortymentem na spotkanie to pospolity młodociany bandyta dlatego powinien dostać maksymalna bezwględną kare
|
|
Bo gdyby pokazali jego ryj to by czytelnicy zarzygali klawiatury z obrzydzenia. |
|
Jak widać człowiek ma problem z emocjami i szybciej coś robi, niż myśli. Nawet jak ofiara mu wybaczyła to uważam, że i tak napastnik stanowi zagrożenie dla innych. Formułki, które powiedział to taki standard nic nie znaczący. Ani on inaczej nie myśli, ani nie będzie inaczej reagował, bo to już taka osobowość.
|
|
Złamać napastnikowi czaszkę i będzie po sprawie. Nie będzie musiał iść do więzienia.
|
|
zastraszyli pokrzywdzonego - kto o normalnych zmysłach puściłby w niepamieć takie pobicie ?
|
|
Papuga wytresowała chuligana.
|
|
Jak odsiedzi minimum 3 lata, to z pewnością zmieni swe i innych podobnych mu imbecyli myślenie. Gdy pogłaszczą go po główce, to niedługo usłyszymy o jakimś zgonie. Gdyby nie operacja, to mógłby liczyć na dożywocie. Jak dla mnie to jest nauczka, by nie dogadywać się. Mały ćwok zaoszczędził na mandacie i jeszcze nie poczuwał się do poniesienia kosztów naprawy. Przy braku polisy jie ma dogadywania się. Zabuli parę tysięcy za brak OC, to nie będzie najmował bandytów.
|
|
Ale czas na golenie łba na modną fryzurę ma czas i kase?
|
|
również uważam że nie powinien iść do więzienia, głupi szczenięcy wybryk, więzienie zrobi z niego prawdziweego bandytę, więzienie nie naprawia, szkoda młodego człowieka
|
|
wiezienie ma marnować życie, to ma być kara, może druga osoba zastanowi nad swoim czynem, może dzięki temu ktoś inny uniknie więzienia bo się 2x zastanowi, poza tym gdyby go wypuszczono, co z innymi przypadkami, mamy pozwolić na kolejne zbrodnie???
|
|
Kochający RP.
Był świadomy co robi więc powinien ponieść Karę. Rok więzienia powinno wystarczyć dla młodego. +odorobek dla społeczeństwa w zieleni miejskiej.
|
|
Czytam komentarze i targają mną bardzo mieszane uczucia. Chłopak omalże nie doprowadził do tragedii pozbawiając życia swojego rówieśnika. Czy jednak kara więzienia jest w tym wypadku rozwiązaniem optymalnym. Sam nie byłem najlepszym dzieckiem Pana Boga i w okresie dorastania (na ul Kolejowej) także wyprawiałem brewerie wołające o pomstę. Na szczęście nigdy nie spowodowałem czyjegokolwiek kalectwa, ale to chyba tylko szczęśliwy traf! Jakoś wyrosłem, a nawet mam prawo zaliczać się do bardzo "elitarnego" grona absolwentów wyższej uczelni wśród wszystkich zamieszkujących tę ulicę na odcinku od Świerczewskiego do winiarni. A gdybym tak trafił za kraty, czy miałbym szansę na normalne i pełne radości życie? Od czasu do czasy odwiedzam moje rodzinne miasto i z rozrzewnieniem wspominam tamten szary, brudny i pełen absurdów Chełm!
|
|
Chyba marka pasku mówi wszystko z jakiego domu pochodził , za dużo mu pozwolili .
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|