Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Tak zagra Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy w Chełmie

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 9 stycznia 2020 r. o 11:48 Powrót do artykułu
A mrpresident przybędzie? Czy nie ma czasu?
Odpowiedz
To nie będzie utrudniej w ruchu, towarzysze ?
Odpowiedz
Ja na pewno nie dam nawet Grosika dla tego czerwonoportkiego jąkały syna milicjanta !!!
Odpowiedz
a ja zawsze wspieram WOŚP i tym razem także
Odpowiedz
Udrudnienia w ruchu to są jak katoliki wyjdą na procesje odprawiajac czary.
Odpowiedz
Czy organizację tej imprezy władze miasta pokrywają z własnych kieszeni?
Odpowiedz
...i bardzo się cieszymy popierając tę wspaniałą zabawę pod przewodnictwem Pana Owsiaka. Smutasy mogą sobie pójść do kościoła lub w inny "pożyteczny" sposób spędzić czas, który ludzie pozytywni przekuwają w dzieło budowy społeczeństwa obywatelskiego!
Odpowiedz
...i bardzo się cieszymy popierając tę wspaniałą zabawę pod przewodnictwem Pana Owsiaka. Smutasy mogą sobie pójść do kościoła lub w inny "pożyteczny" sposób spędzić czas, który ludzie pozytywni przekuwają w dzieło budowy społeczeństwa obywatelskiego!
 Gdyby nie ci "smutasy", jak mówisz, to te puszki byłyby puste. Co roku aż gęsto od wolontariuszy pod kościołami.
Odpowiedz
ja bym chciał KULIG wygrać
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...