Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wspólny projekt Chełma i Łucka. "To kolejny etap naszej współpracy"

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 5 stycznia 2019 r. o 13:43 Powrót do artykułu
To pomysł tego prezydenta czy poprzedniczki? Dziwne opłacanie remontów ulic w innych miastach? Ciekawe co na to narodowcy???
Odpowiedz
To po co ogłaszali przetarg na kolejowa a potem go unieważnili
Odpowiedz
Współpraca z banderowcami za Nasz Pieniądze ?????
Odpowiedz
i wystarczyło tygodni kilka aby nasz Pan Prezydent pokazał jak można współpracować po nadgranicznie i dla wspólnego dobra. Teraz tylko Chełmska Solidarność musi pokazać więcej poparcia co to by miasto rosło w sile i nam się zaczęło żyć lepiej. Chce tylko podpowiedzieć że każde miasto ma sklepy z autami a u nas jakiś niewiele tego. Może wreszcie miasto dopomoże wydatnie do odnowienia salonu Fiata bo to było taka wizytowka postępu i cywilizacyjnego wyjścia z zapasci organizacyjnej. Teraz wspólnie możemy patrzeć w przyszlosc pod dobrymi wodzami.
Odpowiedz
ktory kraj bedzie sponsorował remonty w Lucku ?
Odpowiedz
Czego można się spodziewać po pisuarze? Wsparcia banderowskich rezunów. W Łucku nasz prezydent będzie mógł się przejechać wyremontowaną ulicą bandery i rówieńską prosto do Równego gdzie stoi pomnik Kłaczkowskiego. Ukraińskiego zbrodniarza, który własnoręcznie mordował polskie dzieci na Wołyniu. Jeżdżąc po Chełmie zawieszenie aż trzeszczy a dojna zmiana będzie remontować ulice w banderkołchozie. Brawo
Odpowiedz
Anzelm, prd......glupoty podpisanie umowy to finalizacja tego co zaczela poprzednia wladza ,wiec wiecej kultury i taktu obludniku i q----u stary . Umowy czy projekty wczesniej zawierane beda honorowane i doprowadzane do konca a remont ul.Kolejowej tego wymaga- tak wiec Twoje inwektywy zachowaj dla siebie i przestan handlowac dopalaczami
Odpowiedz
Niemcy nie robili nam takich prezentów przed wejściem do UE ! Zadziwiający jest ten pociąg władzy do ukraińców.
Odpowiedz
A u nas ulice nieodśnieżone!:PJB musi się lepiej postarać bo za poprzedniczki były odśnieżane lepiej. Na mnie ojej ulicy tylko środek jest przejezdny!
Odpowiedz
Przede wszystkim infrastruktura to prawda.Wy***ić tylko tego starego dziada z gmachu który zarabiał około 70 tyś złotych miesięcznie i był odpowiedzialny za drogi w Chełmie.Proszę mi wierzyć że za wcześniejszej kadencji była taka osoba.Powie ktoś mi nazwisko tego osobnika bo chciałbym trochę nasmrodzić a mam chęć.
Odpowiedz
12 lat Chełm się nie rozwijał a Pan oczekuje cudów w ciągu paru miesięcy.Sukces ma wielu ojców,porażka jest sierotą
Odpowiedz
Tak było odśnieżone jak nastała odwilż i śnieg stopniał.
Odpowiedz
To co takiego zrobiła poprzednia władza w Chełmie dla Pana,że Pan tak nie lubi Pis.Jeśli pozwalała kraść,robić przekręty może się to komuś nie podobać.Rozejrzyj się człowieku,w Chełmie ludzie kiepsko przędą i potrzebują pracy.Zapomniałem,normalnej pracy nie za 6zł.Ktoś powie nie możliwe,przecież stawka jest 13zł tak na papierze!
Odpowiedz
"gs" oczywiscie ze byly za poprzedniczki lepiej odsniezone :) :) z dwoch powodow: po pierwsze - jak nie padalo i nie bylo sniegu-li tylko deszcz, a po drugie - jak byly roztopy i wszystko pocieklo do kanalow. ale jezeli masz problem ze sniegiem w zimie to porada: zastosuj sie do rady p. Bienkowskiej sorry-taki mamy klimat i w zimie snieg byc musi, albo biorac pod uwage stan zadluzenia miasta poczyniony przez poprzednia wladze "GS" do szufli i zrob to sam(a) - pomozesz dlugi poprzedniej wladzy splacic
Odpowiedz
"gs" oczywiscie ze byly za poprzedniczki lepiej odsniezone  :) :)  z dwoch powodow: po pierwsze - jak nie padalo i nie bylo sniegu-li tylko deszcz, a po drugie - jak byly roztopy i wszystko pocieklo do kanalow. ale jezeli masz problem ze sniegiem w zimie to porada: zastosuj sie do rady p. Bienkowskiej sorry-taki mamy klimat i w zimie snieg byc musi, albo biorac pod uwage stan zadluzenia miasta poczyniony przez poprzednia wladze "GS" do szufli i zrob to sam(a) - pomozesz dlugi poprzedniej wladzy splacic
 Do kanału z taką radą, ale jak na czele MPRD jest anioł to i śnieg zniknie pod jego podmuchem. Co do długów, niech spłacają radni, przecież nie pytali czy mogą miasto zadłużać. W ostatniej kamapnii nikt też nie chciał długów robić. Zresztą ile można zwalać na poprzednika zamiast skorzystać z oferty Warszawy (JE Gowin) i Lublina( dyr. Szwed) i szybko otrzymać potrzebne środki.
Odpowiedz
Tak było odśnieżone jak nastała odwilż i śnieg stopniał.
 Odsnieżali szerzej nić teraz, może mieli inne maszyny lub więcej pieniędzy>
Odpowiedz
Przede wszystkim infrastruktura to prawda.Wy***ić tylko tego starego dziada z gmachu który zarabiał około 70 tyś złotych miesięcznie i był odpowiedzialny za drogi w Chełmie.Proszę mi wierzyć że za wcześniejszej kadencji była taka osoba.Powie ktoś mi nazwisko tego osobnika bo chciałbym trochę nasmrodzić a mam chęć.
 Ludzie to w gmachu przcował człowiek z zarobkami jak asytentka u Glapińskiego. Kiedy będzie konkurs na to stanowisko???
Odpowiedz
To co takiego zrobiła poprzednia władza w Chełmie dla Pana,że Pan tak nie lubi Pis.Jeśli pozwalała kraść,robić przekręty może się to komuś nie podobać.Rozejrzyj się człowieku,w Chełmie ludzie kiepsko przędą i potrzebują pracy.Zapomniałem,normalnej pracy nie za 6zł.Ktoś powie nie możliwe,przecież stawka jest 13zł tak na papierze!
 Ciekawe do kogo ten tekst. Każda władza publivzna może spodziewać sie krytyki! Żaden prezydent nie wybuduje fabryki, ani nie podniesie pensji w innych instytucjach i zakładach oprócz swojego biura czyli UM. Urzędnicy chętnie się zgodzą na podwyżkę bo np. w LUW strajkują bo im wojewoda z PiS nie chce zwiększyć penasji.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...