kosztami usunięcia bazgrołów. Ludzie nie po to płacą niesamowite pieniądze na elewacje, aby ktokolwiek je niszczył. Aż dziwne, że miasta mają pieniądze na fotoradary, a nie maja pieniędzy na kamery na ulicach, aby szybciej wyłapać "malarzy", którzy jak czują wenę twórczą, to nie pomalują mieszkania, domów własnych rodziców, tylko niszczą cudzą własność.
|
|
Ciekawa jestem w jakim tempie i czy wogóle naprawi to, co zepsuł. W osotanim czasie obserwuję, że na większości budynków [ zwłaszcza na tych z nową lub odnowiona elewacją] pojawiły się te bazgroły [ ja bym tego grafiką nie nazwała]... Wystarczy popatrzeć na elewacje: hali przy ZS nr 3, hali przy gimnazjum...
|
|
... za karę wypsiukałbym mu 10 puszek sprayu na ryj, może to przemówiłoby temu kretynowi do rozumu!
|
|
Połamać ręce gówniarzowi to się nauczy, ludzie ciężko zarobione pieniądze wydają żeby ich bloki ładniej wyglądały to jakiś bez mózg musi zaraz to rozwalić.
|
|
Typowy burak w dresie i kapturze . Łapać takich i do odśnieżania chodników na Fabrycznym w specjalnych kamizelkach , niech ich każdy podziwia .
W zimie niech snieg odwalają na jesieni liście a w lecie i na wiosne papiery i psie gówna zbierać . Jeśli władze miasta nie potrafią utrzymać czystości to sądy właśnie takie kary powinny dawać .
|
|
a ja za karę WYDZIERGAŁBYM MU NA DU.PIE NAPIS JESTEM IDIOTĄ I Sku***ELEM - CYRYLICĄ
|
|
Kraśnik miasto dinozaurów płaczą nad elewacjami - kolorowa wieś ! w innym mieście by zobaczyli bloki strach pomyśleć...na wieś się wyprowadzić !
|
|
ładniejsze są bloki w Graffitki
|
|
Ty za to w dresie nie chodzisz |
|
Niech teraz odpowiada za wszystkie napisy na budynkachlub wyda kolesi którzy tez malowali.
|
|
Twoja facjata w Graffitkach też będzie ładniejsza. |
|
Ale się nadziało, policja pewnie dojrzała go w przerwie miedzy bzykaniem lasek z lombardu , brawa dla nich!! Żałosne miasto, skorumpowana władza, wszędzie ręka rękę myje, bez znajomości nic nie załatwisz i policja też dupy nie ruszy w słusznej sprawie bez znajomości. Mogę żucać tu przykładami gdzie ludzie mieli na pieńku z prawem i kara im się należała ale i tak im się upiekło, napewno każdy zna takie przypadki. A Kraśnicka policja jest dumna z takich błachostek, żałooooooooosne !!!!!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|