![]() |
A nie prościej, szybciej i taniej aby pleban powiedział co i jak ?? A nie będziecie się bawić w te papierki, bo przecież internet wi-fi i 5g to nie w kraśniku.
|
![]() |
Zemsta za głosowanie na PiS? Szczujnia działa, jak widać wyżej.
|
![]() |
Zemsta za głosowanie na PiS? Szczujnia działa, jak widać wyżej.Jaka zemsta? W artykule napisano, że w tej dzielnicy zgłoszono jeden projekt, który nie spełniał warunków formalnych. Czego znowu nie rozumiesz? |
![]() |
Taka sama prawda, jak ta, że jak sie Kurka wybierze na radnego, to woda w Kraśniku będzie tańsza.
|
![]() |
Taka sama prawda, jak ta, że jak sie Kurka wybierze na radnego, to woda w Kraśniku będzie tańsza.Mi to akurat jest obojętne, ale czy naprawdę chcesz się bić na rozliczanie z obietnic wyborczych?... |
![]() |
Czy to znaczy, że Kurek okłamał wszystkich wyborców? Z premedytacją wisiał na banerze, patrzył w oczy przechodniom i zapewniał, że ma receptę na tanią wodę, a zaraz po tym, jak go ludzie wybrali, zajął się problemami seksualnymi swoich znajomych. Tak, jakby to kogokolwiek w Kraśniku obchodziło. Więc on okłamał setki ludzi? On tam jest tylko po to, żeby opowiadać o swoich problemach łóżkowych?! Jeśli ma problem, to niech idzie do seksuologa, Kraśniczan to nie interesuje! Ludzi z innych miast też.
|
![]() |
Czy to znaczy, że Kurek okłamał wszystkich wyborców? Z premedytacją wisiał na banerze, patrzył w oczy przechodniom i zapewniał, że ma receptę na tanią wodę, a zaraz po tym, jak go ludzie wybrali, zajął się problemami seksualnymi swoich znajomych. Tak, jakby to kogokolwiek w Kraśniku obchodziło. Więc on okłamał setki ludzi? On tam jest tylko po to, żeby opowiadać o swoich problemach łóżkowych?! Jeśli ma problem, to niech idzie do seksuologa, Kraśniczan to nie interesuje! Ludzi z innych miast też.To teraz wyjaśnij nam wszystkim jaki to ma związek z komentowanym artykułem? |
![]() |
Odpowiedziałem na twoje pytanie...
|
![]() |
Odpowiedziałem na twoje pytanie...Pytałem o całość tematu pana Kurka, a ine obietnice wyborcze przez inego składane. Znowu nie zrozumiałeś... |
![]() |
Na banerze Kurka była mowa tylko o wodzie. Nie obiecywał, że pierszeństwo będzie miał dla niego seks.
|
![]() |
Na banerze Kurka była mowa tylko o wodzie. Nie obiecywał, że pierszeństwo będzie miał dla niego seks.A obiecywał, że załatwi to na początku kadencji? |
![]() |
A mówił o końcu kadencji? Czy tak jak Tusk po pierwszej: wiele obiecałem, nic nie zrobiłem, ale jak mi dacie szansę to w drugiej coś zrobię?
|
![]() |
A mówił o końcu kadencji? Czy tak jak Tusk po pierwszej: wiele obiecałem, nic nie zrobiłem, ale jak mi dacie szansę to w drugiej coś zrobię?Pan Duda miał być niezależnym prezydentem, zwłaszcza w drugiej kadencji. Jak dotąd okazał się być wyłącznie prezydentem PiSowskim, który może i ma własne zdanie, ale się z nim nie zgadza. |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.