KIEROWCY TZW. BUSIARZE TO NAJGORSZE BYDŁO NA POLSKICH DROGACH. MÓJ CHOMIK MA WIĘCEJ INTELIGENCJI NIŻ ONI WSZYSCY RAZEM WZIĘCI.
|
|
Zgadzam się z przedmówcą, zero jakiejkolwiek kultury, jazda 30km/h bez względu na warunki atmosferyczne, włączanie kierunków to już dla nich jakaś abstrakcja.
|
|
Niestety w kraśnickim MPK jest przynajmniej jeden kierowca, któremu należy się mandat i nagana, a może nawet pozbawienie uprawnień do kierowania pojazdami. Często można zaobserwować przypadki wymuszania pierwszeństwa lub zajeżdżania drogi przez kierowców MPK. Nierzadko wyjeżdżają na jezdnię z zatoki bez odpowiednio wcześniejszego sygnalizowania zamiaru wykonania tego manewru. Wjeżdżając do zatoki zajeżdżają drogę innym uczestnikom ruchu.
Pozostali przewoźnicy, tzw. busiarze postępują tak samo.
|
|
Jak wielkie zagrożenie powodują głębokie rowy wzdłuż drogi. Bez pomocy z zewnątrz to śmiertelna pułapka.Dodatkowo betonowe przepusty.
|
|
To niestety prawda o kierowcach busów. Patrzy się i wyjeżdża. Kierunkowskazy? Są chyba tylko po to żeby samochody przechodziły kontrole. A już hitem jest pisanie smsów. 90% czasu wgapiony w telefon, kilka % na ludzi którzy wysiadają. Nie wiem, bus autonomiczny, k...a dron?
|
|
KRAŚNIK..............................
|
|
Ja to zmienię!
|
|
A co na to wszystkowiedzący prezes MPK Kraśnik? Może czas rozpocząć doszkalać kierowców zamiast śnić sny o potędze MPK i rozwijać ją do Stróży? Nie uczyli tego na kursach?
|
|
Możecie hejtować ale w takich sytuacjach (i jakichkolwiek niestandardowych) przeciętna kobieta panikuje, zachowuje się nieracjonalnie, puszcza kierownicę lub robi gwałtowne manewry.
|
|
Czegoś takiego jak "busy" nie powinno być w naszym mieście.
|
|
Ulżyłeś sobie, szowinisto? |
|
"Możecie hejtować ale w takich sytuacjach (i jakichkolwiek niestandardowych) przeciętna kobieta panikuje, zachowuje się nieracjonalnie, puszcza kierownicę lub robi gwałtowne manewry."
Dobrze gada, polać mu !
|
|
Ja, jako "przeciętna kobieta", niebędąca członkiem jedynej, słusznej partii PIS, nie popierająca ojca dyrektora, po wykonanych kilku aborcjach, posiadającą przeciętną tj wskazującą na niepełnosprawność twarz STANOWCZO PROTESTUJĘ jakobym była gorszym kierowcą od Prezesa!!!!
|
|
zdp nic nie odsnieza tragedia na wyznicy prze dwa tygodnie musielismy po ulicy chodzic bo chodnik zasypany Panie MAI WSTYD zarządco
|
|
Mpk krasnik promujace sie jako transport nowymi super wyposazonymi autobusami. Majace aspiracje na obsluge pasazerow poza miastem krasnik. A w rzeczywistosci kilkunastolenie pojazdy, co troche na serwisie i nie uwazni kierowcy.
|
|
Mpk krasnik promujace sie jako transport nowymi super wyposazonymi autobusami. Majace aspiracje na obsluge pasazerow poza miastem krasnik. A w rzeczywistosci kilkunastolenie pojazdy, co troche na serwisie i nie uwazni kierowcy.
Już niedługo się zmieni - łysego prezesa zastąpił prezes teoretyk. Żeby było śmieszniej - łysy awansował.... na v-ce burmistrza! Dobra zmiana docenia BMW (Bierny, Mierny ale Wierny).
|
|
Super, że przeżyli dachowanie, na 100% mieli zapięte pasy. Znam przypadek śmiertelny z dachowania.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|