No i bardzo dobrze
|
|
Jestem za odcinkowym pomiarem prędkości na odcinku Łęczna - Puchaczów.
|
|
Lepszym pomysłem jest faktycznie odcinkowy pomiar dzięki którym nikt nie będzie szalał, niż ograniczenie 70km/h które zamiast karać piratów, kara prawidłowo jadących kierowców.
P.S. Jeżeli ktoś ma zaraz zamiar napisać, że "to nie tylko górnicy tak jeżdżą, zawód nie ma nic do prędkości, jak zwykle wina górników" itp. to proszę stanąć sobie gdzieś przy tej trasie pod koniec zmiany górników i obserwować co się dzieje na drodze. Nie mówię tutaj o wszystkich górnikach, ale jednak należy przyznać, że gdy tylko kończy się górnicza zmiana na tej trasie panuje kosmos jeśli chodzi o prędkość i wyprzedzanie.
|
|
No to radny urzędniczyna Kuczyński załatwił nam ograniczenie prędkości i łapanki policji na tych co przekroczą o 10km/h. Tego chciałeś?
|
|
karać, je...ać nie wyróżnić ..............
|
|
Jeżeli mam wybór między ograniczeniem 70km/h a fotoradarem odcinkowym 90km/h to chyba wybór jest prosty. Wolę żeby wszyscy jechali przepisowo niż kierowcy przepisowi 70km/h niż wariaci dużo więcej stanowiąc zagrożenie na drodze. Jakiś problem z jazdą przepisową?
|
|
niech jadą przepisowo 90, a nie 70. Tu zabija prędkość ponad 150km/h a nie 90
|
|
No to radny urzędniczyna Kuczyński załatwił nam ograniczenie prędkości i łapanki policji na tych co przekroczą o 10km/h. Tego chciałeś?typowy urzędnik, zrobi zanim pomyśli |
|
No i bardzo dobre podejście
|
|
A jaki macie problem z jazdą przepisową? Wolicie jeździć z włączonym strachem, że ktoś zaraz będzie jechał grubo ponad 100 i się w was wpieprzy?
|
|
na rylostradzie ograniczenia a fuuu nie po to mam bmw aby nie napier***ać
|
|
zeus ty tak serio?
|
|
na rylostradzie ograniczenia a fuuu nie po to mam bmw aby nie napier***aćza granicą też taki cfaniak ? wątpię |
|
No to radny urzędniczyna Kuczyński załatwił nam ograniczenie prędkości i łapanki policji na tych co przekroczą o 10km/h. Tego chciałeś? typowy urzędnik, zrobi zanim pomyślia widziałeś takiego co myśli? |
|
Bardzo dobre posunięcie.Mieszkam przy tej drodze i widzę tych rajdowców jak jadą do pracy na kopalnię,bo to są pracownicy kopalni,gdyż jadą w określonych godzinach.
|
|
to ograniczenie nic nie zmieni :D
|
|
No to radny urzędniczyna Kuczyński załatwił nam ograniczenie prędkości i łapanki policji na tych co przekroczą o 10km/h. Tego chciałeś?A co ma Kuczyński do terenu gminy Puchaczów,czy coś się komuś nie pokiełbasiło. |
|
Ignorancie z godziny 21:52.. Gdybyś cokolwiek czaił to byś wiedział, że pan Grzegorz jest radnym powiatowym a jeśli to ci nic nie mówi to Puchaczów jest w powiecie Łęczna. Na dodatek jest w komisji bezpieczeństwa czy jakoś tak ta komisja się nazywa...
|
|
A co ma powit do drogi krajowej 82 ,która podlega Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad w Lublinie ul.Ogrodowa 2 ????
Takiś uczony a gamoń p..........ny.
To do tego sprzed 2 minut.
|
|
hei ty ruski inż. walnij się w łeb to się dowiesz co ma . .
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|