Typowi Janusze z tych klientów.
|
|
No cóż, ludzie lubią pizzę, co wykorzystuje 90% Pizzerii. Cena pizzy najczęściej jest 5, a nawet 10 x wyższa niż cena użytych surowców ! Pizza przynosi KROCIOWE ZYSKI !! A ta serwowana w Polsce ma wiele wad : zawiera od 300 do 500 % soli tzw. dziennej dawki ( bezpiecznej dla zdrowia), zamiast mozarelli -często jest tandetny "ŻÓŁTY" ser z tłuszczami roślinnymi ( oszustwo) , zamiast sosu pomidorowego, najtańszy kechup z kisielem z mąki ziemniaczanej (syropem glukozowo-fruktozowym) , dosolony "do smaku", o dodatkach w typu "szynka" ( po 10 zł /kg , z soją , fosforanami etc) itd....Dodatki stanowią w Polsce najczęściej mikro ilości .
Znam temat "od podszewki", niestety, to prawda
|
|
Chcieli się za darmo dziady narzreć :)))) ale dziady !!!
|
|
czesc obslugi nie wiedziala o co chodzi? czytacie swoje slowa? przeciez to brzmi jakbyscie zatrudnili idiotow albo ludzi ktorych nie obchodza klienci, jak mozna bylo brac pieniadze za taka pizze, kierowniczka powinna za takie slowa byc zwolniona
|
|
ktoś czyta bez zrozumienia |
|
Typowi Janusze z tych sprzedawców.
|
|
Już myślałem,że chodzi o Pyszną Pizzę z Jastkowa,ale nie,tam dają nie spaloną tylko zimną. I też mają gdzieś opinie klientów,bo przecież Pani właścicielka w gastronomii pracuje nie od wczoraj i wie lepiej.
|
|
wasza rewolucyjna czujnośc i dbanie o obywatela dużo przewyższa Sztandar Ludu.
|
|
za komuny to mozna było się chociaz wpisać do książki zyczeń i zażaleń, później za to kelner do dania dodawał cos od siebie
|
|
Trafiła kosa na kamień . Jedni idioci warci drugich. Żeby z takim czymś lecieć do gazety??
|
|
No cóż, ludzie lubią pizzę, co wykorzystuje 90% Pizzerii. Cena pizzy najczęściej jest 5, a nawet 10 x wyższa niż cena użytych surowców ! Pizza przynosi KROCIOWE ZYSKI !! A ta serwowana w Polsce ma wiele wad : zawiera od 300 do 500 % soli tzw. dziennej dawki ( bezpiecznej dla zdrowia), zamiast mozarelli -często jest tandetny "ŻÓŁTY" ser z tłuszczami roślinnymi ( oszustwo) , zamiast sosu pomidorowego, najtańszy kechup z kisielem z mąki ziemniaczanej (syropem glukozowo-fruktozowym) , dosolony "do smaku", o dodatkach w typu "szynka" ( po 10 zł /kg , z soją , fosforanami etc) itd....Dodatki stanowią w Polsce najczęściej mikro ilości . Znam temat "od podszewki", niestety, to prawda!
|
|
Rodzina wczoraj przyjęła przeprosiny, o czym poinformowała na fb. Zatem do żadnej gazety pewnie nikt ni leciał, bo dziennik wschodni dopiero dzisiaj o tym napisał. Łącz fakty, myśl logicznie. |
|
Ludzie wy nigdy prawdziwej pizzy nie jedliście? Tak wygląda spód prawdziwej. Ciasto cienkie jak opłatek miejscami przypalone i takie są najlepsze. Klientela z lubartowa na pizze poszła i jak zawsze wpieprzali placki typu gnieciuchy z sieciówek z keczupem to raz dostali prawdziwą i w lubartowskie gusta nie trafiła to do gazety poszli. Babo narób mielonych i będziecie zadowoleni a dxiecko zdrowsze.
|
|
bzdury jakieś powymyślane , bez sensu żadnego
|
|
Jak widać po wcześniejszych wpisach i zdjęciach na FB właściciele raczej nie wyciągną zbyt daleko idących konsekwencji z głupoty i chamstwa obsługi, bo nastawiają się na inny rodzaj klienta. Stała klientela teraz zażarcie i w podobnym chamskim stylu broni spalonej pizzy honoru i koleżanki - kierowniczki baru. No bo dal gimbazy i znajomków poziom lokalu i obsługa jest super, natomiast zabłąkany klient na szanse na niezapowiadany powrót do klimatu PRLu rodem z filmów Barei. Nie mamy pana płaszcza. I co nam pan zrobisz?
|
|
A ta właścicielka mówić po polsku potrafi? Bo pisać niekoniecznie. Ciężko to w ogóle zrozumieć.
|
|
|
|
Cwaniaczki walo w kakao, aby piniądz grał. Tako pice to mogą swojemu staremu dawać i to nawet z włosami. Było nie płacić i wyjść. Przecież za g... się nie płaci.
|
|
Ta właścicielka to Polka? Bo jej wpis to bełkot.
|
|
proszę państwa , ja nie mam facebooka !
co robić ?
|
Strona 2 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|