Mnie tam marchew z tej firmy bardzo smakowała, przynajmniej fest domyta była. W innych zakładach warunki są gorsze.
|
|
Inspektorzy sanepidu nie poznali sia na ekologicznej produkcji żywności w warunkach jak najbardziej zbliżonych do naturalnych. Właściciel dwoił sie i troił, żeby jego kapusta przypominała tą, którą ugniatała nam babcia gołymi stopami. I tak produkt regionalny szlag może trafić z powodu braku zrozumienia idei...
|
|
500 zł - śmiechu warte , w cywilizowanym kraju firma by natychmiast została zamknięta, a kara byłaby tak dotkliwa, że inni nawet by nie pomyśleli o takich praktykach. Wstyd, że żyję w takim popapranym kraju.
|
|
Genialne, popieram ! |
|
Zapewniam Cię że prędzej byś się otruł surówką dodawaną przez ciapatego do twojego kebaba niż tą robioną w takich warunkach. |
|
a odpowiednio słona była ? smacznego... "siwy, dodajesz tam coś od siebie do" ... tej kapusty ?? |
|
kolejny z serii POLAK POTRAFI;)
|
|
Gdyby mył w pralce byłoby higienicznie i może kara mniej dotkliwa...
|
|
500 zł mandatu... to za co oni teraz kupią nową betoniarkę?
a podobno prima aprilis to w kwietniu...
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|