![]() |
ZNAM TYCH LUDZI SĄ ODEMNIE ZE WSI TROCHE WALNIENCI ALE CÓŻ -BYWAJĄ I TACY
|
![]() |
JESTEM SASIADKA WŁASCICIELA MIESZKANIA NIEWIEM JUZ CO SIE W TYCH LESZKOWICACH DZIEJE CZY TO ZNACZY ZE JOZ NIE MOZNA WYJSC SPOKOJNIE NA ULICE??????????????????????????TAKICH LUDZI NIEPOWINO SIE WYPUSZCZAC NA WOLNOSC
|
![]() |
JESTEM SASIADKA WŁASCICIELA MIESZKANIA NIEWIEM JUZ CO SIE W TYCH LESZKOWICACH DZIEJE CZY TO ZNACZY ZE JUZ NIE MOZNA WYJSC SPOKOJNIE NA ULICE??????????????????????????TAKICH LUDZI NIEPOWINO SIE WYPUSZCZAC NA WOLNOSC
|
![]() |
co za idioci są w tych Leszkowicach! niedlugo to beda sie cieli na kawalki ijedli! zdazyli ich wypuscic z pudła to znów odjebali.takich to ... ciąć po kawałku i to tępym nożem!niech i oni poczuja jak to boli! nieczułe świnie.hm chociaż swinie tak sie nie zachowują!ja też z Leszkowic jestem i to sie w głowie nie mieści co ludzie wyprawiają! kurde niech naprawde zupe ugotują sobie
Ostatnio edytowany 25 marca 2008 r. o 13:51
|
![]() |
kurde ja to nie mam pojecia jak mozna cos takiego zrobic!ludzie to maja naprawde psyche zryta! po co tacy chodza po ulicach! tak dzis zyjesz dorabiasz sie a tu o jutro moze cie taki przyjsc i ... , pociac na kawalki i ooo po planach , i wezma cie w worek na smieci i do piachu . zycie czlowieka juz najwidoczniej nie jest wogule cenne . toz ja muche jak zabijam to placze! ja nie wiem jak cos tak masakrycznego mozna zrobic
Ostatnio edytowany 25 marca 2008 r. o 13:51
|
![]() |
JA TEZ JESTEM Z TEJ WIOSKI I CIESZE SIE ZE WYJECHALAM -ALKOHOL ALKOHOL TO WLASNIE WIEKSZOSC MEZCZYZN ROBI TAM -STOJA POD SKLEPEM I KABINUJA JAK BY SIE TU CZEGOS NAPIC -TRAGEDIA .A CI CO SA ZMUSZENI CHODZIC DO PRACY PRZEPIJAJA SWOJE POBORY .ALKOHOL TO JEDYNA ROZRYWKA A NO I JESZCZE JAK BY TU KOMUS DAC W ZEBY.NIE MA ZNACZENIA STARY CZY MLODY WSZYSTKICH LACZY JEDNO -PRYTA.
|
![]() |
Po przemycanym spirytusie jaki serwuje,, meta u
Cura,,czynna całodobowo, niejednemu spokojnemu odwaliło,a ci trzej
byli stałymi bywalcami.Dzielnicowy nic nie robi aby przerwać handel
trującym alkoholem.
|
![]() |
Ja w Leszko jestem często... Znam tych ludzi, ale cusz... stalo sie... mam nadziej , ze teraz to ich nie wypuszczo bo znowy moze sie cos stac... tak samo jak Henia wypuscili... wlaz do sklepu ... i co kazdy myslal ze posiedzi... a tu wraca wczesniej nniz kazdy myslal.... A jego braciszek... tesz nie zly...pil i to nie malo asz w koncu ... o im sie w glowach.... i jest tragedia....
Ostatnio edytowany 25 marca 2008 r. o 13:52
|
![]() |
NAUCZ SIE PISAĆ |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.