Gdzie był SANEPID ,gdzie był PIH ,Gdzie był nadzór weterynaryjny ??? że taki oszust sprzedaje 43 tony -w sumie trucizny.
Zastanawiam się jak to jest że do handlu przedostaje się wagon czegoś co ludzie serwują dzieciom a nie powinno się tego podać nawet psom. Za co ci wyżej biorą pieniądze z kieszeni konsumenta ( a może i innej kieszeni np. takiego Rafała T. ?) Gdyby nie konflikt interesów to ten proceder by się nie wydał a my byśmy zjedli sól za 360 tysięcy.
|
|
A bo to tylko kurczaki pompują , z sąsiadem kupiliśmy ćwiartkę wieprzka u chłopa na wsi . Wszystko położone na patelni fajnie się rumieniło, a jaki zapach , a jaki smak . Natomiast to z Aldkia położysz na patelni to się to pieni .
Potem się dziwić że ludzie lądują masowo w szpitalach ze zrujnowanymi organizmami , że przeżarte chlorkami kiszki atakują choroby nowotworowe. Tyle że jak pasterz współdziała z wilkami a nie ze stadem to jakie szanse ma stado ?
|
|
Pieni się, bo był myty Ludwikiem
|
|
Znajomy kiedyś pracował w takim zakładzie kurczak trafia cały do sklepu jeżeli nie zejdzie wraca albo na grilla oczywiście mycie i do sklepu znów powraca jeżeli jest zielony to Ludwik i mocna gąbka sklep później wykrawanie a raczej rozebranie na części i na sklep piersi.udka skrzydełka nom jak nie zejdzie oczywiście powrót do formy matki i piersi oczywiście w marynatę i na kebaba nóżki skrzydełka i korpusy karma dla psów chociaż można zrobić jeszcze kęski piwne. Także smacznego i pozdrawiam hurtowników
|
|
Trochę śmieszne sa te płaczliwe komentarze....
Drodzy Kondumenci - WSZYSTKIE miesa i wędliny do marketów są nastrzykiwane.
Im nowoczesniejszy zakład tym bardziej (droższa - lepsza nastrzykiwarka).
'Oszukany' Pan PRODUCENT chciał dolać swoje ale nie wyszło - stąd te żale...
Chcesz niewiele chemii ? Kupuj z małych zakładzów produkujacych metodą tradycyjną (raczej w markecie nie znajdziesz), których nie stać na nowoczesne maszyny.
Jeszcze trochę ich jest ale unia skutecznie je eliminuje.....
|
|
Taa... A wlasciciele tych malych zakladzikow przychodza i kupuja na paragon ten "bialy proszek"(fosfotan).
Tetaz duzy zaklad nawet jak zrobi dobry wyrob to i tak nikt nie wierzy ze to jest samo mieso-bo to duzy zaklad.A pan x zrobi w garazu nastrzykiwarke z opryskiwacza,nastrzyknie fosforanami z dodatkiem gaggi,potrzyma na brudnym stole,uwedzi za stodola i sprzeda jako tradycyjne...za 3xwieksze pieniadze.
|
|
Czy w PIHu i Sanepidzie sa specjalisci z kazdej branzy?
|
|
.....roztwór wody z solą.....
Roztwór wody?A może roztwór soli....z wodą oczywiście.W której szkole uczyło się chemii?
|
|
pracowałem w tej firmie Grill pol - banda oszustów. w artykule nie wspominacie o pani (przez małe p) pauli
|
|
dziad próbował Konspol wydymać hehe teraz on zostanie wydymany
|
|
JAK MOŻNA TE KREATURY NAZYWAĆ BIZNESMENAMI TO ZWYKLI OSZUŚCI CO TRUJĄ LUDZI
|
|
prosze tez zapytac pana lekarza z sanepidu dlaczego nic nie zrobil widzac to co sie dzieje ;):)
|
|
Proponuję zacząć czytać etykiety. Każdy sprzedawca ma obowiązek oznakowania towaru. Wystatczy poprosić etykietę. Zarówno mięso jak i drób na etykiecie ma podana ilość mięsa np: 88% wtedy reszta to solanka. W wędlinach wygląda niestety to tak samo. Klient niestety szuka ceny stąd takie pomysły na biznes. .
|
|
A ile osób wcześniej pan sylwester k. oszukał na kasę ! Mam nadzieję, że pójdzie siedzieć.
|
|
Ludzie, ile macie lat, że tak lubicie generalizować? Jakiś przekręciarz zawsze się znajdzie co nie zmienia niepodważalnego faktu, że branża drobiarska ma się w Polsce lepiej niż kiedykolwiek. Na logikę, gdybyśmy hodowali drób złej jakości to nie bylibysy największym eksporterem w Unii. Lepszego niż polskie po prostu nie ma.
|
|
a to co sprzedają w marketach to można legalnie pompować wodą, przecież w każdym markecie tzw świeże mieso czy z drobiu czy wieprzowiny to bomba mięsno- wodno-klejowa
|
|
Do ciupy z nimi i niech codziennie żrą tylko te kurczaki.
|
|
mamy sanepidy pis-y ,a przecież takie piersi z kukuryku leżą we wszystkich sklepach ,a te chu.. trują nas od lat ,kto do ciezkiej cholery nas uwolni od tych bydlaków ? kary muszą być odstraszające ,już troche lat żyje ,ale takiej szwabii ,trucicieli bezkarnych ,jak w tych 29 latach ,to jeszcze nie było... godne pogardy panstwo
|
|
Wie ktos moze co to za firma?
|
|
smacznego mieszczuszki i ludziom ze wsi którym swojska kura u kurczak śmierdzi na podwórku,dalej zajadajcie się chemią a później dziwią się że ludzie chorują na wszystko co popadnie
|
Strona 2 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|