Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

"Pompowane" filety z kurczaka w hurtowni koło Lublina

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 10 stycznia 2018 r. o 13:20 Powrót do artykułu
Gdzie był SANEPID ,gdzie był PIH ,Gdzie był nadzór weterynaryjny ??? że taki oszust sprzedaje 43 tony -w sumie trucizny. Zastanawiam się jak to jest że do handlu przedostaje się wagon czegoś co ludzie serwują dzieciom a nie powinno się tego podać nawet psom. Za co ci wyżej biorą pieniądze z kieszeni konsumenta ( a może i innej kieszeni np. takiego Rafała T. ?) Gdyby nie konflikt interesów to ten proceder by się nie wydał a my byśmy zjedli sól za 360 tysięcy.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A bo to tylko kurczaki pompują , z sąsiadem kupiliśmy ćwiartkę wieprzka u chłopa na wsi . Wszystko położone na patelni fajnie się rumieniło, a jaki zapach , a jaki smak . Natomiast to z Aldkia położysz na patelni to się to pieni . Potem się dziwić że ludzie lądują masowo w szpitalach ze zrujnowanymi organizmami , że przeżarte chlorkami kiszki atakują choroby nowotworowe. Tyle że jak pasterz współdziała z wilkami a nie ze stadem to jakie szanse ma stado ?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Pieni się, bo był myty Ludwikiem
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Znajomy kiedyś pracował w takim zakładzie kurczak trafia cały do sklepu jeżeli nie zejdzie wraca albo na grilla oczywiście mycie i do sklepu znów powraca jeżeli jest zielony to Ludwik i mocna gąbka sklep później wykrawanie a raczej rozebranie na części i na sklep piersi.udka skrzydełka nom jak nie zejdzie oczywiście powrót do formy matki i piersi oczywiście w marynatę i na kebaba nóżki skrzydełka i korpusy karma dla psów chociaż można zrobić jeszcze kęski piwne. Także smacznego i pozdrawiam hurtowników
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Trochę śmieszne sa te płaczliwe komentarze.... Drodzy Kondumenci - WSZYSTKIE miesa i wędliny do marketów są nastrzykiwane. Im nowoczesniejszy zakład tym bardziej (droższa - lepsza nastrzykiwarka). 'Oszukany' Pan PRODUCENT chciał dolać swoje ale nie wyszło - stąd te żale... Chcesz niewiele chemii ? Kupuj z małych zakładzów produkujacych metodą tradycyjną (raczej w markecie nie znajdziesz), których nie stać na nowoczesne maszyny. Jeszcze trochę ich jest ale unia skutecznie je eliminuje.....
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Taa... A wlasciciele tych malych zakladzikow przychodza i kupuja na paragon ten "bialy proszek"(fosfotan). Tetaz duzy zaklad nawet jak zrobi dobry wyrob to i tak nikt nie wierzy ze to jest samo mieso-bo to duzy zaklad.A pan x zrobi w garazu nastrzykiwarke z opryskiwacza,nastrzyknie fosforanami z dodatkiem gaggi,potrzyma na brudnym stole,uwedzi za stodola i sprzeda jako tradycyjne...za 3xwieksze pieniadze.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Czy w PIHu i Sanepidzie sa specjalisci z kazdej branzy? 
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
.....roztwór wody z solą..... Roztwór wody?A może roztwór soli....z wodą oczywiście.W której szkole uczyło się chemii?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
pracowałem w tej firmie Grill pol - banda oszustów. w artykule nie wspominacie o pani (przez małe p) pauli
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
dziad próbował Konspol wydymać hehe teraz on zostanie wydymany
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
JAK MOŻNA TE KREATURY NAZYWAĆ BIZNESMENAMI TO ZWYKLI OSZUŚCI CO TRUJĄ LUDZI
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
prosze tez zapytac pana lekarza z sanepidu dlaczego nic nie zrobil widzac to co sie dzieje ;):)
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Proponuję zacząć czytać etykiety. Każdy sprzedawca ma obowiązek oznakowania towaru. Wystatczy poprosić etykietę. Zarówno mięso jak i drób na etykiecie ma podana ilość mięsa np: 88% wtedy reszta to solanka. W wędlinach wygląda niestety to tak samo. Klient niestety szuka ceny stąd takie pomysły na biznes. . 
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A ile osób wcześniej pan sylwester k. oszukał na kasę ! Mam nadzieję, że pójdzie siedzieć.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Ludzie, ile macie lat, że tak lubicie generalizować? Jakiś przekręciarz zawsze się znajdzie co nie zmienia niepodważalnego faktu, że branża drobiarska ma się w Polsce lepiej niż kiedykolwiek. Na logikę, gdybyśmy hodowali drób złej jakości to nie bylibysy największym eksporterem w Unii. Lepszego niż polskie po prostu nie ma.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
a to co sprzedają w marketach to można legalnie pompować wodą, przecież w każdym markecie tzw świeże mieso czy z drobiu czy wieprzowiny to bomba mięsno- wodno-klejowa
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Do ciupy z nimi i niech codziennie żrą tylko te kurczaki.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
mamy sanepidy pis-y ,a przecież takie piersi z kukuryku leżą we wszystkich sklepach ,a te chu.. trują nas od lat ,kto do ciezkiej cholery nas uwolni od tych bydlaków ? kary muszą być odstraszające ,już troche lat żyje ,ale takiej szwabii ,trucicieli bezkarnych ,jak w tych 29 latach ,to jeszcze nie było... godne pogardy panstwo
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Wie ktos moze co to za firma?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
smacznego mieszczuszki i ludziom ze wsi którym swojska kura u kurczak śmierdzi na podwórku,dalej zajadajcie się chemią a później dziwią się że ludzie chorują na wszystko co popadnie
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...