![]() |
Był spokojny,pomagał rodzicom i taki religijny.
|
![]() |
to dlaczego ona nie żyje!!!!!!!!! dziś razem z nią mielibyśmy studniówke uśmiercać bo mu się bzykać chciało !!!!!! mało mu było że zgwałcił!!!!!!!!szykuje sie na pogrzeb nie wierze juz w ludzi:( |
![]() |
śmierć za śmierć!!!!!!!!!! wogóle jak mogą sie o nim wypowiadać ze był spokojny i pomagał rodzicom!! zabic drania odebrał młodej dziewczynie życie!!!!!!!! zwykły śmieć!!!!!!!!!!
|
![]() |
paranoja!!dlaczego nie zamkneli jeszcze CC???juz dawno powinni to zrobic!!to juz kolejna akcja w ostatnim czasie w suchej,3 miesiace temu tez zgwalcono dwie 16latki..na szczescie tamci poniescli juz kare!!zamknijcie ta meline!!pora skonczyc z tym biznesem,ze sprzedaza alkohlu dla dzieci,z narkotykami na kazdym kroku,nawet u ochrony!!zmienilo sie na tej duskotece,kiedys nie bylo tego co teraz,widac co robi chec zysku!!Panowie policjanci wezcie sie teraz za pana wójta-dlaczego od tylu miesiecy nie odebral jeszcze koncesji na sprzedaz alkoholu??pewnie mail w tym interes,nie ma nic za darmo,tym bardziej jak chodzi i by albo nie byc klubu i kasy!zamknijcie ta stodole!!pzdr
|
![]() |
Nie zamknęli i nie zamkną bo sporo osób czerpie z tego zysk. Odczekają aż sprawa ucichnie i z powrotem będzie się dzialo tam to samo co wcześniej.
|
![]() |
Może i na pozór był spokojny ,ale jest podejrzany o to ,że zgwałcił i zabił Monikę która a poszła tam tylko po to żeby się pobawic pożegnac Stary Rok powitać nowy a spotkała ją śmierć Nic go nie usprawiedliwia I rzeczywiście dla mnie również jet żal jego żony i dziecka bo dla nich on był najbliższym człowiekiem który dla nas jest zwykłym bydlakiem
|
![]() |
NIE NORMALNY WOGOLE NIE ROZUMIEM LUDZI KTORZY GO USPRAWIEDLIWIAJA ON SAM BYL OJCEM I RODZICEM
|
![]() |
JESTEM Z RODZINY MONIKI NIKT NIE ZROZUMIE JAK TO JEST KIEDY NADCHODZI WIESC ZE MORDERCA JEST CZLOWIEK KTORY SAM JEST MEZEM I OJCEM.NIGDY NIC ANI NIKT GO NIE USPRAWIEDLIWI.ON JECHAL TAM Z ZAMIAREM WYSKOKU ALE MONIKA SIE BRONILA WIEC ZROBIL PORZADEK Z NIEWYGODNA OFIARA. DLACZEGO NAM JA ZABRAL DLACZEGO JA WYBRAL .BOZE ONA 18 LAT MIALA CALE ZYCIE PRZED NIA BYLO A TEMU Sku***SYNOWI MALO BYLO ZONY WCALE JEJ NIE WSPOLCZUJE BO NAPEWNO WIEDZIALA O NIE JEDNYM JEGO WYSKOKU I NIE REAGOWALA NA TO AZ DOSZLO DO TRAGEDI.NIECH CIERPI TAK JAK CIERPIALA NASZA KOCHANA MONISIA TYLKO ZE JEJ JUZ NIE MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
TAK OCZYWISCIE BBBBBBBBBBBBBYYYYYYYYYYYYYLLLLLLLLLLLLLLLL STRASZNIE RELIGIJNY CO ZA deb*** deb***KA TO WOGOLE NAPISAL-A , CZY TEGO UCZA W KOSCIELE
|
![]() |
CO Z TEGO ZE SPEDZI h** DOZYWOCIE W WIEZINIU JAK BEDZIEMY GO UTRZYMYWAC BO TO Z PIENIEDZY PODATNIKOW IDZIE.MAM NADZIEJE ZE SPOTKA GO KARA TAM CHODZ NIE WIEM CZY MOZE BYC COS GORSZEGO OD SMIERCI NASZEJ MONIKI.MAM NADZIEJE ZE JEGO SYNEK WYROSNIE NA PORZADNEGO CZLOWIEKA !
|
![]() |
Niebuj się Już my tym zboczencem się zajmiemy wiezieniu tak mu życie uprzykrzymy ze tego nie wytrzyma już my mamy sposoby na takich
Klawisze
|
![]() |
Dopóki niezrobi się porządku z naszym posranym prawem to tacy zwyrodnialcy będą chodzić po ziemi i zatruwać życie normalnym ludziom. A dożywocie to dla tego s*****la będzie nagrodą, państwo (tzn my podatnicy) będziemy go żywić, leczyć, płacić alimenty jego dziecku itd.
PS. Za taką zbrodnię tylko ŚMIERĆ. Może wtedy bandziory zaczęły by się trochę bać bo narazie bandyta ma większe prawa niż obywatel który płaci podatki.
|
![]() |
Zawieźcie tego bydlaka do Jeziora i zostawcie go na 10 min do dyspozycji ludzi , a potem wezwijcie karawan najlepiej z grabiami żeby go pozbierać.
|
![]() |
JA Postarajcie się za to co to bydle zrobiło Tej dziewczynie!! |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.