Przecież właścicielem tej piekarni jest miasto Lublin a więc mandaty które zapłaci właściciel pochodzą z naszych podatków! Stanowczo protestuję przeciwko temu. Panie Wasilewski proponuję dać na ten trudny odcinek pana prezesa z MPWiK który jako świetny i wybitny menedżer da sobie na pewno radę ze smrodem i brudem NO BO KANALIZACJA TEŻ PRZECIEŻ NIE PACHNIE a proszę jakie ma wyniki- zapewne podniesie cenę pieczywa np do 4 zł za chleb i sprawa załatwiona- że co? że nikt nie kupi? A wodę przecież kupują po podwyżce!!!Panie Wasilewski proszę o publiczne wyjaśnienie tej sytuacji wraz z wyciągniętymi wnioskami!!! I na litość boską zrób pan coś jako właściciel z tymi wróblami!!!!
|
|
Dziwią mnie bardzo te wszystkie artykuły i wypowiedzi Dyrektora lubelskiego sanepidu. Jestem stałym bywalcem w piekarni przy ulicy Zemborzyckiej ponieważ bardzo często zamawiam tam duże ilości ciast i pieczywa i nigdy nie zaobserwowałem tam opisywanej sytuacji. Trzeba by się zastanowić czy przypadkiem nowy Dyrektor wypowiadając się z ubarwieniami nie lansuje swojej osoby. Pozdrowienia dla piekarzy z Zemborzyckiej.
|
|
Zapewne chodzi o lans, bo przeciez wiadomo sterylnych warunków sie nie utrzyma te cholerne drożdże wszędzie wlezą, a zwłaszcza w piekarnichyba że w tejże w trosce o zdrowie konsumentów chcą je wyrugować ptasimi kupkami np.
|
|
Ludzie czy wy tego nie widzicie- kontrola i artykuliki na zamówienie, redaktorku nadal czekamy na wyniki kontroli sanepidu w supermarketach...innych niż Tesco - petunia non olent???!!!!(nie tędy droga cwaniaczku)
|
|
teraz będzie coraz więcej zarzutów,skarg - petów w bułce, sznurka, kamyków , itd., coraz więcej kontroli - KTOŚ CHCE PRZEJĄĆ PIEKARNIĘ WRAZ Z GRUNTEM ZA GROSZE i robi akcję ! Za rok-dwa przeczytamy, że buduje się blok lub otwiera się firma X na miejscu piekarni ,a właścicielem jest pani Y / ciotka czy teściowa urzędnika Z/ . POSZUKAJCIE SOBIE GŁUPICH GDZIE INDZIEJ , JAKBY KTO NIE WIEDZIAŁ O CO CHODZI ! I niech San-Epid poszuka brudu tam gdzie jest naprawdę !
|
|
najlepsze pieczywo z tradycjami właśnie z Zemborzyckiej, znam je od 30 lat. A że piekarnia należy do miasta, to miasto albo raczej ktoś z miastem powiązany ma na nią chrapkę, ciekawe kto ? |
|
Wielkie, wielkie brawa dla SANEPiDu.
Tępić brudasów!
|
|
A nie wpadliście na pomysł, że tam naprawdę jest brudno?? Bo jest - kupiłam pieczywo z tej właśnie piekarni z zapieczonym PRUSAKIEM - od tej pory unikam ich produktów, mimo, że faktycznie są smaczne, ale niestety mam traumę i nigdy przenigdy nie kupię ich wyrobów - zgroza i ohyda. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|