Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
czy przez międzynarodową brygadę z Lublina będzie chroniony ?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Gdzie najlepsze cebularze ?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
"Po oficjalnej rejestracji wszystkie firmy, które będą chciały wypiekać ten produkt, będą musiały uzyskać certyfikat. Będzie ważny trzy lata. Inne piekarnie, które nie będą posiadały takiego certyfikatu, w takiej formie i pod tą nazwą tego produktu nie będą mogły sprzedawać."   ... i co da taki certyfikat ? Poprawę jakości cebularza ? Bo teraz większość sprzedawanych "cebularzy" to gnieciuchy bez smaku. O smaku cebuli na nich nawet nie wspomnę.  
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A co na to pejsaci wynalazcy cebularzy czy trzeba będzie płacić za licencję ?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Bardzo dobrze  :) moim zdaniem trzeba chronić to co lokalne ... nawet gdy trzeba ponosić tego koszty.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Nie cebularz a cebulak. Tak nazywa sie na podkarpaciu.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
A kto atakuje cebularze, że trzeba je bronić? Ponad 100 lat przetrwał, teraz mu nagle ochrona potrzebna? Bzdura. Tylko zdrożeje.
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz
Czy wszędzie przy tym musi być piekarnia "Pęzioł" juz nie ma innej w Lublinie ?
Zgłoś do moderatora
Cytuj
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...