![]() |
Tak jest widoczny,a jednak zobaczyłam to niezwykłe zjawisko.Spójrzcie chociażby przez własne okna,a zaobserwujecie.
|
![]() |
Nad Białymstokiem obecnie bardzo ładnie jest to zjawisko widoczne.
|
![]() |
Nawet w Rutkach było widać (mała wioska gm. Wizna okolice Łomży ) :)
|
![]() |
Anglia. Potężna poświata jak na zdjęciu powyżej
|
|
|
![]() |
Nad Łęczną też było widać
|
![]() |
nad Zamosciem tez było widac :)
|
![]() |
Oznacza to pogorszenie pogody w przeciągu 2 lub 3 dni od jego wystąpienia. W tym przypadku będzie to zapewne znaczny spadek temperatury i opady obfite śniegu.
|
![]() |
Dziś nad Suwałkami...
|
|
|
![]() |
Rawa Mazowiecka - to samo ;)
|
![]() |
Taki sam krag wokol ksiezyca zaobserwowalam na poczatku stycznia w okolicach Toronto.
|
![]() |
wczoraj to samo było widoczne juz po 19:00 we Włocławku ( kujawsko-pomorskie)
|
![]() |
natomiast w poniedziałek wschód słońca także był wyjątkowy, wielka tarcza pomarańczowego słońca + wydaje mi się, że także dodatkowa otoczka. piękny widok, warto było wstać o 6 ;)
|
|
|
![]() |
W PLYMOUTH GB TEZ WIDZIALAM :) NIESAMOWITE ZJAWISKO .
|
![]() |
a czy ktoś zauważył na Lublinem 3 obiekty wyglądające jak jasne gwiazdy , ich układ tworzy trójkąt, jednak to nie sa gwiazdy tylko te obiekty migaja na czerwono, nie sa to również samoloty bo ich położenie nie zmienia sie , od kilku nocy obserwuję to zjawisko( widoczne na południowej stronie nieba-patrząc w kierunku Zalewu Zemborzyckiego). Ktoś coś wie? :)
|
![]() |
Właśnie też zauważyłam te dziwne obiekty na niebie. Próbowałam szukać jakichś informacji w internecie, ale zero konkretów. Już myślałam że mam jakieś zwidy a tu miłe zaskoczenie :) Może ktoś coś wie?
|
![]() |
Właśnie teraz obserwuję pierścień wokół księżyca ,przy księżycu jasny taki zamglony , i przechodzący w kolor pomarańczowo rudy ,,niesamowicie to wygląda .
|
|
|
![]() |
Godz 1:20 w nocy w wojewidztwie pomorskim zostal zaobserwowany ksiezyc, w okol niego pierscien koloru rudo-pomaranczowego a obok chmury mleczne wygladajace jak droga ...
|
![]() |
O godzinie 1:40 w woj.pomorskim , kawałek od Starogardu Gdańskiego , zaobserwowałem ogromne czarne tło z pomarańczowymi obwodami za ksieżycem w pełni po drugiej stronie pomaczerwone-czerwone chmury jakby od zachodzącego słońca .
Coś niezwykłego , nadzwyczajne zjawisko ;)
|
![]() |
2018-10-25 godzinę 00.15 Wlkp Poznań ,Doświadczyłem coś pięknego , haloo tęcza wokół pełni fioletowy pomarańczowy zajebiste
|
![]() |
Widziałam taki krąg w piątek około 20
|
Strona 2 z 3
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.