![]() |
Byłem w SB ,jestem w PiS,a wy możecie mnie cmoknąć w zwis.Wszystkie spółki obsadzimy!
|
![]() |
1... 2.... 3... i komuszki zaczynają wycie :)
|
![]() |
Dowiemy się jak jest:
"Na podstawie art. 61 Konstytucji RP, wnoszę o podanie informacji:
1. Ile umów i czego dotyczących zawarła spółka z panem Waldemarem Paruchem od 2015 roku do dnia rozpatrzenia wniosku?
2. Wnoszę o udostępnienie treści w/w umów.
3. Na jakiej podstawie Pan Waldemar Paruch został oddelegowany do Rady Fundacji "Polskiej Fundacji Narodowej"? Kto zadecydował o jego powołaniu do tego organu?
4. Jakie kwalifikacje i kompetencje zadecydowały o skierowaniu go do Rady w/w Fundacji?"
|
![]() |
I gdzie jeszcze można się podpiąć zastanawia się paluch pracowity oddany dojnej dziczy dzialacz
|
![]() |
Dorwali się do władzy jak wygłodzone stare wilki, wycisną co się da, zrujnują kraj, zostawią zgliszcza, ale będą mieli satysfakcję - myśmy rządzili.
|
![]() |
A ile głosów w wyborach do Europarlamentu otrzymał Paruch a ile Hetman? Podajcie w nasim dzienniku.
|
![]() |
Platformen guten morgen ;)
|
![]() |
1... 2.... 3... i komuszki zaczynają wycie :) Ciekawe czy pomagierzy Żuka pytają się ZSL, platformersów z marszałkowskiego ile zarabiali i zarabiają po "samorządach" ;)
|
![]() |
Proszę zajmować się aferzystami posłami z platformy i kombinowaniem w samorządach, bo tam NAPRAWDĘ są afery ;)
|
![]() |
Wybory do Europarlamentu. Paruch - 46 tys, Hetman -26 tys. I kto w Brukselce??? Oczywiście nasi tj Hetman. Dlaczego DzW o tych wyborach nie pisze.
|
![]() |
Dobra zmiana...
|
![]() |
Ok. Wszyscy mówią o sądach okręgowych a co z administracyjnymi? Pytam was sędziowie czy uczciwe jest rozpatrywanie skomplikowanej sprawy administracyjnej w niespełna kwadrans? Czy uczciwe są sytuacje gdy sędzia w uzasadnieniu ustnym wyroku wygłasza zdecydowane tezy będące podstawą takiego a nie innego rozstrzygnięcia po czym w uzasadnieniu pisemnym nie ma słowa z tego co wygłosił a tezy pisemne znacząco rozwijają się z ustnymi?
|
![]() |
Spokojnie, jaki i ziobro cały czas działają... jeszcze aby z 2 lata do wyborów, a później niech się martwią inni. |
![]() |
A co to jest jak nie patologia, jeśli sąd wymierza karę w wysokości 20 zł., a w dodatku w tej sprawie wypowiada się Sąd Najwyższy?
|
![]() |
Na Politologii mówiło się że Waldi lubi chłopców... może stąd jest tak lubiany na Nowogrodzkiej?
|
![]() |
PIS w Lublinie to struktura sitwowa , stąd przegięcie z Paruchem. Więcej w niego pompują niż sam potrafi! Jeżeli wszędzie doradza ,to kiedy i jak na uczelni pracuje??? Kto robi wszystko ,to znaczy nic nie robi ,albo robi źle.Chyba tak to jest z Paruchem i sitwą pisowską w Lublinie!
|
![]() |
Byłem w SB ,jestem w PiS,a wy możecie mnie cmoknąć w zwis.W spółkach będą ci których MY zechcemy,a wy kodziarze i peowce walcie się.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.