![]() |
Przecież meteorolodzy ogłosili że zimy nie będzie. Więc w czym problem? Solarki mają ferie :D
|
![]() |
Jak się jeździ z dozwoloną prędkością i ma się opony w dobrym stanie to wg mnie dzisiaj ślisko nie było...
|
![]() |
Wjeżdzałem od strony Lubartowa i skręcałem w związkową. Zdziwiłem się że na głównej drodze a jeszcze na skrzyżowaniu jest lód! Czemu nie posypane?!
|
![]() |
spółdzielczości pracy/węglarza/związkowa światła wyłączone! BRAWO!!!
|
![]() |
.... ślisko to było..... tylko z dobrymi oponami i jadąc ostrożniej jest całkiem bezpiecznie. No i jak ktoś ma słaby wzrok to w taką mgłę powinien zostawić samochód. (PS. wczoraj były takie prognozy cytuję.... BĘDZIE MGŁA !!!!!!!!!! I BĘDZIE ŚLISKO.
|
![]() |
Jak się jeździ z dozwoloną prędkością i ma się opony w dobrym stanie to wg mnie dzisiaj ślisko nie było...nowiutkie zimówki średniej klasy, slisko jak cholera, 40 km/h |
![]() |
Rany Boskie!Apokalipsa.Dwa stopnie mrozu,a MPK i taksówkarz nie są w stanie jeżdzić.Strach wyjść z domu normalnie.
|
![]() |
Gdzie są drogowcy!!!?
|
![]() |
bosze...... polaczki
|
![]() |
W Kraśniku lepiej posypane niż Lublinie.
|
![]() |
Wystarczyło zmienić opony na zimowe i obejrzeć wczorajszą pogodę. Jesli ktos pisze, że było tragicznie ślisko to świadczy tylko O jego (slabych) umiejętnościach tym bardziej jak jechał na nowych oponach i 40km/h.
|
![]() |
Potwornosć!!! Przymrozek!!! A co by było gdyby centymetr śniegu spadł!!!????!!!
|
![]() |
Deweloowadu znowu zawiódł miasto w którym prezydenci
|
![]() |
Wystarczyło zmienić opony na zimowe i obejrzeć wczorajszą pogodę. Jesli ktos pisze, że było tragicznie ślisko to świadczy tylko O jego (slabych) umiejętnościach tym bardziej jak jechał na nowych oponach i 40km/h.Jak byś jechał na zimowych oponach i wjechał na oblodzone skrzyżowanie przy prędkości 40km/h z zamiarem skrętu np w prawo to zatrzymałbyś się zapewne na słupie. Tragicznie ślisko nie było dziś, ale mega niebezpiecznie jeśli lód jest nawet na takich skrzyżowaniach jak Spółdzielczości / Związkowa |
![]() |
Drogowcy sypialni jak nie było ślisko sam widziałem kilka dni temu jak jechał gościom i sypialnia sol
|
![]() |
Przymrozek -2 zaskoczył kierowcuff
|
![]() |
Pamietam ze 12 lat temu jak ok 4.30 szedłem al.Kraśnicką i był duży mróz. Trolejbusy jak jechały to z lini tylko iskry szły. Widok piękny. Teraz -2 i nie łączy im ? To technologia idzie do przodu a w Lublinie na odwród ???
|
![]() |
właśnie takich mamy kierowców - 2 stopnie tragedia ,siedzieć prowincjonalne typki w domach
|
![]() |
pogoda, pogodą ale pseudo kierowcy używających świateł przeciwmgielnych - KOSZMAR
|
![]() |
Spoookojne... wyjechali drogowcy teraz, tylko w sumie nie wiadomo po co jak już ślisko nie jest...
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|