Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kierowca był pijany. Świadkowie zabrali mu kluczyki

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 18 stycznia 2020 r. o 13:01 Powrót do artykułu
Dzięki takiej postawie ktoś żyje, ktoś nie został kaleką. Może to sami, może ktoś z ich bliskich, może ktoś z najbliższych moczymordy. Inni mieszkańcy Czechowa mówią odważnym ludzim DZIEKUJEMY. Jesteśmy z Was dumni. Więcej takich.
Odpowiedz
Ja na szczęście mam bezkluczykowy dostęp. A kluczyki noszę za jajami.
Odpowiedz
Kary dla pijanych kierowców są za niskie, ludzie nawet nie powinni się zastanawiać czy opłaca im się wsiadać po alkoholu za kierownicę... to nie jest jakieś tam wykroczenie, które może być spowodowane nieuwagą, jak np. ktoś się zagapi/zagada i przejedzie na czerwonym, jak ktoś wsiada pijany za kierownicę to wie co robi z pełną premedytacją, a jeżeli ktoś ma chorobę alkoholową i nie panuje nad sobą, to powinien się leczyć.
Odpowiedz
"Świadkowie zabrali mu kluczyki": "---Dawaj klucze! Ja cię nauczę!!!" :)
Odpowiedz
czechow patola von z wami konfidentami spoleczniakami!
Odpowiedz
Skoro zabrali mu kluczyki, tzn, że nie prowadził w stanie upojenia alkoholowego, a co za tym idzie skarżyć można za zamiar prowadzenia pod wpływem:D W każdym razie brawa za postawę dla mieszkańców Czechowa!
Odpowiedz
Jechać konfidentów.
Odpowiedz
Z Wałęsy się śmieją że niby donosił a sami donoszą.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...