![]() |
Myślałem że Pis coś zmieni jeśli chodzi o zatrudnianie ludzi, mówili że będą lepsi, że skończą z nepotyzmem. Natomiast oni po porostu obsadzają wszystko swoimi ludźmi. Tylko członkowie PIS będą dostawać pracę?? Mierny ale Wierny. 100% kłamstwo wyborcze, na pewno już na niech nie zagłosuję. Lepiej wyjechać z tego chorego kraju.
|
![]() |
Polecam wyjazd. Zabierz jeszcze innych kolegów z PO. Z waszymi umiejętnościami na pracę za granicą nie liczcie.
|
![]() |
Niech wetują likwidację szkół. Tylko niech te darmozjady z wiejskiej dadzą wreszcie konkretne pieniądze na edukacje, a nie samorządu muszą dokładać po kilka czy kilkanaście milionów rocznie, żeby poączki w warszawskim maśle mogły żyć na poziomie.
|
![]() |
CZEKAMY NA NASTĘPNYCH GENIUSZU !
|
![]() |
Myślałem że Pis coś zmieni jeśli chodzi o zatrudnianie ludzi, mówili że będą lepsi, że skończą z nepotyzmem. Natomiast oni po porostu obsadzają wszystko swoimi ludźmi. Tylko członkowie PIS będą dostawać pracę?? Mierny ale Wierny. 100% kłamstwo wyborcze, na pewno już na niech nie zagłosuję. Lepiej wyjechać z tego chorego kraju.BO i nigdy nie głosowałeś :) |
![]() |
To powtarzanie nazwisk co przynajmniej duża część jest nieaktualna
|
![]() |
Platformen guten morgen ;)
|
![]() |
Kurator z prawem weta ?
A ile pieniędzy na szkołę daje kurator ???
odp. nic nie daje !
To mu weto nie przysługuje.
|
![]() |
Obecny kurator Auf Widersen do śmietnika historii
|
![]() |
Najwyższy czas POpracować w szkole POdstawowej, gdzie 36 uczniów w 25 mkw sali, kilku wściekłych, kilku rzucających przedmiotami bez prawa do przerwy na wc, na trzecią zmianę!!!!!!
|
![]() |
Platformen guten morgen ;)Też uważam,że do widzenia- ale czy lepsze będzie zdrastwujtcie druzja ,mai PiS -owcy tawariszczy ? Zobaczymy , chociaż ja mam niezmienne poglądy -tak jak doopa jest od srania ,gęba od pieprzenia głupot, tak gawiedź jest tylko i wyłącznie od głosowania ...;-))))))))))))))))))) |
![]() |
a ja myślałam, że kolejny raz kandydatem na zaszczytne stanowisko w administracji województwa będzie niezwykle doświadczony w pełnieniu funkcji kierowniczych - pan Pruszkowski (czytaj lokalny PiS: Pruszkowski i Sprawka).
|
![]() |
palikota wybierzcie
|
![]() |
Najwyższy czas POpracować w szkole POdstawowej, gdzie 36 uczniów w 25 mkw sali, kilku wściekłych, kilku rzucających przedmiotami bez prawa do przerwy na wc, na trzecią zmianę!!!!!!Cudny pomysł! Wszak to nauczyciel... |
![]() |
Polecam Zdzisława Podkańskiego. Co prawda nauczycielem nigdy chyba nie był ale z wykształcenia jest historykiem i sprawy szkolnictwa nie są mu obce.
|
![]() |
Ten Marek Błaszczak ma coś wspólnego z Mariuszem Błaszczakiem z PiS???
|
![]() |
Czemu wszyscy z Lublina?
|
![]() |
Czemu wszyscy z Lublina?Bo LUBLIN to centrum regionu. A reszta to przystawka. I Pis nareszcie to rozumie. |
![]() |
Dobrze, że peeselowska wice wypadnie - okropna była.
|
![]() |
Może wreszcie Kurator zwróci uwagę na niewłaściwe zachowanie nauczycieli. Pijaństwo i imprezy w pubach i hotelach dla nauczycieli za pieniądze podatników nie powinny istnieć.
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.