![]() |
Wielki zaszczyt dla firmy i pracowników lecz czemu pracownicy mało zarabiają .Pozdrowienia dla pracowników i pana brożka za wyróżnienie i oby tak dalej.
|
![]() |
To Jasio tak mało płaci. Lubi opowiadać o swoich sukcesach na polu zarządzania , a słuchając go odnosi się wrażenie że zamienił GFN w prywatne biuro podróży. Objechał na koszt firmy już cały świat, a i tak najwięcej punktów dostał za staż członkowski. Gratulacje, mimo wszystko.
|
![]() |
Jeszcze mu trochę świata do zwiedzania zostało, a co najciekawsze to zawsze jest tłumaczenie że wyjeżdżam na Kongresy Górnicze. A ludzie czy tak czy inaczej to będą tak mało zarabiać. Tylko co niektórzy w tej firmie mają kasę.
|
![]() |
ZAROBKI 2,5 TYŚ. TO PRAWDA, LECZ DLA DWÓCH PRACOWNIKÓW. LUDZIE NA PRODUKCJI /CZYLI NAJWAŻNIEJSZA CZĘŚĆ ZAŁOGI / ZARABIAJĄ PO 1200 ZŁ. KTO TO WYMYŚLIŁ ŻE WOLNE SOBOTY I NIEDZIELE NIE SĄ PŁATNE DODATKOWO ? A W CIĄGU TYGODNIA PRACOWNIK WYSYŁANY JEST NA URLOP - OCZYWIŚCIE BEZPŁATNY.
PREZES BROŻEK POSTĘPUJE PODOBNIE JAK JEGO KOLEGA -BYŁY PREZES SKOMRA. HISTORIA SIĘ LUBI POWTARZAĆ.
PANIE BROŻEK PRACOWNICY - TO TEŻ LUDZIE.
PANI GOLEC PROSZĘ NIE NAŚLADOWAĆ DOŚPIAŁOWEJ.
|
![]() |
Może Pan Brożek zacznie dbać tak samo o zakład jak i o orlęta???Piłkarze w niczym nie są lepsi niż pracownicy GFN.Dlaczego płace nie są adekwatne do sukcesów zakładu.Gdzie średnia krajowa???Gdzie dbanie o godne warunki pracy???Może w końcu nastanie czas prawdy o GFN...
|
![]() |
Co prawda mnie to nie dotyczy ale jestem oburzony tą sytuacją.Tyle zasług dla P.Brożka a w zakładzie bieda aż piszczy???
|
![]() |
Trzeba wypisywać urlopy bezpłatne, a do pracy oczywiście przychodzić. To firma z doświadczeniem i postępująca FAIR PLAY. Ha ha, śmiechu warte. Ale w końcu przyjdzie kryska na matyska
|
![]() |
Mam nadzieję...Skomra tez myslał ze jest nietykalny
|
![]() |
Facet jest już żenujący. Dobrze że już niezbera nagrod za dziurownice Mitury,Krawczyka i Koscielskiego
|
![]() |
Już ją spłacił.
Nareszcie
|
![]() |
W tej firmie to najlepiej byłoby się przyjrzeć i panu prezesowi i kierownikowi produkcji. Niby taki uczony szkolony a gamoń. Po prostu dostał fuchę bo jest szwagrem. Ciekawe co tak naprawdę potrafi.
|
![]() |
Komu - bo na pewno nie konstruktorom |
![]() |
Teraz chce położyć łapę na piecach Kościelskiego |
![]() |
Z tego co mi wiadomo to z konstruktorów to został tylko WIELKI Pan Mitura, który jest wywyższany ponad wszystko a wiele złego tam wprowadza.
|
![]() |
Gość pozostanie i tak tylko szefem na swoim stanowisku pracy. Można by jemu powiedzieć, że Szefem, prezesem, kierownikiem się bywa a człowiekiem się jest. Tylko nie wiem czy ktoś te słowa z kierownictwa zrozumie.
|
![]() |
popieram brożek nadaje się do szamba pensje pracowników sa żenujące 900 zł
|
![]() |
niedługo wszyscy uciekną z gfn-u co to jest 900 zł
|
![]() |
A najlepsze to są podpisywane porozumienia z zakładem na pracę w wymiarze 4/5 etatu? Ciekawe ile osób ich nie podpisało i co się z nimi stało?
|
![]() |
najlepsze jest to że na podwyżki dla pracownikow kasy nie mają ale księgowej balustradę zrobili z 8.000 zł i to z kasy zakładu Żenada!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Cóż.
Pan uważa że jest tylko ten zakład na świecie.
Ale nie.
Ludzie znajdą pracę
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.