![]() |
Lewacka utopia, wojny będą do końca człowieka. Dlatego 'Chcesz pokoju, szykuj się do wojny'.
|
![]() |
Za cudze pieniądze ja też mogę działać na rzecz innych. A może by tak panny zapracowały na swoją działalność?
|
![]() |
te pannice lepiej się przysłużą społeczeństwu jak znajdą dobrych mężów i urodzą wiele dzieci. Czego im życzę.
|
![]() |
Gdyby na świecie nie było mężczyzn nie byłoby wojen, gwałtów, morderstw
|
![]() |
Gdyby nie wynalazcy (płci męskiej) to dalej byś miała kwadratowe koła w jaskini.
|
![]() |
Miasto Lublin może nie wydaje wiele na bomby, ale za to sPOro hajsu idzie na napychanie kieszeni dewelocwaniaków i innych oligarchów. Stąd moje hasło: "Jedzenie zamiast uzbrajania terenów POd dewelocwaniakowanie".
|
![]() |
Proponuję osobom,bądź osobie,które piszą komentarze o sprawdzenie w słowniku, co to znaczy "lewak", a przede wszystkim o zadanie sobie pytania, czy bezinteresownie pomogłeś, pomogłaś komuś.
|
![]() |
gdyby kobiety rządziły światem, to cywilizacja by nie powstała, nadal żylibyśmy w jaskiniach, tyle że ściany jaskiń pomalowałyby w kwiatki
|
![]() |
Młodzi są jednak głupi.Jan też taki byłem w 1968roku ale życie zweryfikuje im rzeczywistość jak przejrzą na oczy
|
![]() |
Czy PAWLAK (ZSL-P0) tak "wynegocjował" cenę sprowadzanego z gazpromu gazu, żeby Putin mógł spokojnie budować BOMBY i prowadzic wojne z Ukraainą ???
|
![]() |
Chce powiedzieć wam wszystkim co siedzicie przed monitorami i wypowiadacie się najgłośniej że ^ Te osoby które podejmują się takiej inicjatywy chociaż mają na tyle empatii I zapału w sobie aby pomagać innym ..., sprawić aby te biedne osoby czuły ze ktoś nad nimi czuwa ... mały gest a prowadzi do wielkich rzeczy ....
Jeśli nie popieracie tego nie musicie się wypowiadać tylko pominąć artykuł ;)
Na pewno znajdą się osoby z wielkim sercem które postanowią wesprzeć tą inicjatywę !!
|
![]() |
Szczerze Ci współczuję
|
![]() |
Bawo !
ci młodzi ludzie Swoim przykładem pokazują że można zrobić coś więcej niż siedxieć przy kompie czy stać w bramie.
|
![]() |
Akcja charytatywna tak niektórych boli, że aż to dziwi. Nigdy nie zrobiliście czegoś bezinteresownie dla innych? Odejdźcie od tego monitora, wyjdźcie na zewnątrz i zróbcie coś dla charytatywnie zamiast być społeczną mendą na forum. Zamiast bezmózgiego krytykowania będziecie moli się pochwalić co lepszego zrobiliście niż uczestnicy tej akcji.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.