![]() |
"Panie władzo, przecież jechałem prosto - to ten autobus we mnie wjechał"
|
![]() |
Żuk zakaże samochodów w Lublinie.
|
![]() |
Żuk zakaże samochodów w Lublinie.Spokojnie, piSSS podnosi tak podatki i ceny że na taki luksus jak samochód mało kogo bedzie niebawem stać. |
![]() |
To trzeba mieć fart, raz na godzinę i akurat trafił w autobus miejski... chyba że tak mu się spodobał, bo teraz taki pojazd to coraz rzadszy widok na ulicach koziejwólki.
|
![]() |
Na szczęście Żunio załatwi nam wiele parkanów po 100 tys. sztuka, żeby zmęczeni piesi mieli gdzie odpocząć.Żuk zakaże samochodów w Lublinie.Spokojnie, piSSS podnosi tak podatki i ceny że na taki luksus jak samochód mało kogo bedzie niebawem stać. |
![]() |
Tanio, bo patrząc na to jak rosną ceny, już niebawem będziemy kupować chelb za miliony...Na szczęście Żunio załatwi nam wiele parkanów po 100 tys. sztuka, żeby zmęczeni piesi mieli gdzie odpocząć.Żuk zakaże samochodów w Lublinie.Spokojnie, piSSS podnosi tak podatki i ceny że na taki luksus jak samochód mało kogo bedzie niebawem stać. |
![]() |
Patrząc na komentarze przy takich artykułach nie mam złudzeń, że w internecie działa farma pisowskich trolli szczególnie aktywnych na dzienniku wschodnim. Zdarzył się wypadek (i to nie z winy kierowcy autobusy), kobieta trafiła do szpitala a tu wjazdy na Żuka i tym podobne...wstydu nie macie... tfu!
|
![]() |
serio aby nazbierać na paczkę szlug musi pisowska armia komentować nawet wypadki?
|
![]() |
Na tym skrzyżowaniu wypadki są prawie codziennie! Powini zrobić światła dla bezpieczeństwa ruchu i życia!
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.