![]() |
KOD był agresywny w przeszłości tylko wszystko upolitycznia i dzieli Polaków
|
![]() |
PiS był agresywny w przeszłości tylko wszystko upolitycznia i dzieli Polaków.Taka prawda.
|
![]() |
Z grona swoich znajomych wykluczyłem dziś wszystkich pisowców i zwolenników dobrej zmiany.Przynajmniej nie będę musiał czytać ich nienawistnych komentarzy na temat wszystkiego.
|
![]() |
Pewnie pisowskie hrumkacze spróbują zakłócić to spotkanie.Oni nie mają poszanowania dla niczego i nikogo.Dzicz.
|
![]() |
"Takiej histerii w mediach nie bylo nawet po zamachu na Wojtyłę. Nagle PA to nowy święty prorok. Santo subito!".
|
![]() |
Brat Św. p. Pawla Adamowicza: "Proszę o aktywność obywatelską w tak ważnym roku dla naszego kraju" - no i niech mnie ktoś przekona, że to nie jest robienie kampanii wyborczej na pogrzebie?
|
![]() |
Proszę pamiętać, że trumnę nieśli również ci, którzy chcieli jego wywalenia z P.latformy... za konta i mieszkania.
|
![]() |
Wy ludzie aby o polityce i pieniądze i pieniądze nikt nie zasługuje na taką śmierć a człowiek zostawił swoje kochane dzieci żonę i własnych rodziców jest to przykre opamiętajta się szkoda ze nie widzicie drzazgi w swoim oku.
|
![]() |
A gdzie krzykacze z KODu? Mogliby tam się wywrzeszczeć i potupać w barierki. Na całe szczęście za tydzień nikt o tej Szopce Noworocznej nie będzie pamiętać. Ci co skłócili i nadal chcą skłócać Polaków nadal będą bredzić o mowie nienawiści, a nie o zwych zbrodniach i kradzieżach. Ot, moralność. Ja nie mam po kim płakać. Rodzina oczywiście, że tak. Ale czemu ja mam tonąć we łzach? Bo popierał patologię POwską? A teraz mamy próbę zamachu na wolność słowa gwarantowanego w KonsTYtucji. Kto nasyła POlicjantów, by zastraszyć WOLNY Naród Polski?
|
![]() |
RAZ SIERPEM RAZ MŁOTEM PISOWSKĄ CHOŁOTĘ!
|
![]() |
Ja też wykluczyłem z grona znajomych wszystkich którzy na facebooku zachowywali się niegodnie nie szanując ani pogrzebu,ani żałoby.Dziwnym trafem wszyscy oni byli żarliwymi zwolennikami PiS...
|
![]() |
Słyszałem że kodziarze biegają po ulicach Lublina z włóczniami i polują na pisowców.Upolowanych obdzierają żywcem ze skóry,gotują w wielkim kotle ustawionym na placu Litewskim,a potem pożerają ze smakiem posypując przyprawami KAMIS.Dlatego nie wychodzę z domu.
|
![]() |
Pisowskie "chrumkacze" to nie PeOwska dzicz z zaKODowanymi łbami, ktorzy dla nikogo i niczego nie ma szacunku. Nie przeszkadza w pogrzebie Ojca Chrz... Pogrzeb, to pogrzeb. Szkoda, że dla takiej osoby ogłoszono Żałobę Narodową. Teraz wiem, że na kolejnych wyborach zagłosuję na Narodowców. Koniec z tymi przebierańcami. Teraz wiem, dlaczego do tej pory ani jeden ze złodziei, co okradał naród na MILIARDY złotych nie siedzi w pierdlu. Skoro jedni i drudzy opłakują te same osoby? To znaczy, że jednak TVPiS kłamała w żywe oczy, co do zatajonych, okazyjnie kupionych mieszkaniach i ukrytych kontach? Co na to prezes Kaczyński? Wiadomo zmarlemu należy się szacunek, ale Naród chce wreszcie skończyć z tą hipokryzją i zakłamaniem. Myślałem, że zagłosowałem na goscia z jajami. A tam tylko jajecznica :( Naprawdę panowie z PiSu pchacie Naród ku Narodowcom :/
|
![]() |
wielkie dziadostwo i potulne baranki ,robić rewoltę to wy potraficie ,bez krzyku i przekleństw - elita . Nie elita tylko zdradzieckie mordy i tego się trzymajmy pałki.
|
![]() |
Ciekawe czy pod Ratuszem pojawią się zdradzieckie mordy z PiSu?
|
![]() |
do kodokmito; zdradzieckie mordy to wy dziady z kodu obywateli rp i zwolennicy lennictwa niemiec .wal się .
|
![]() |
A co na to wszystko zdradzieckie mordy typu Tfułajew czy Piotrowski?Coś słabo ostatnio szczekają nawet na gender.
|
![]() |
Zjadam razem z kosteczkami każdego pisowca którego upoluję,najbardziej smakują mi ich zdradzieckie mordy.
|
![]() |
tak jak Kaczyński wykorzystał Smoleńsk tak teraz wy wykorzystujecie tragedię Adamowicza do celów politycznych - jesteście siebie warci z tą tylko różnicą, że brakuje wam po stronie PIS-u odpowiednika Tarasa, który by na te znicze nasikał
|
![]() |
Zebrani w gdańskiej katedrze zareagowali na słowa o. Wiśniewskiego brawami na stojąco.
trzeba skończyć z nienawiścią, trzeba skończyć z nienawistnym językiem, trzeba skończyć z pogardą, trzeba skończyć z bezpodstawnym oskarżaniem innych
nie można dłużej być obojętnym "na panoszącą się truciznę nienawiści na ulicach, w mediach, w internecie, w szkołach, parlamencie, a także w Kościele".
Człowiek budujący swoją karierę na kłamstwie, nie może pełnić wysokich funkcji w naszym kraju i będziemy odtąd tego przestrzegać
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.