![]() |
Ze strony Persektyw:
I ogłaszamy uroczyście: najlepszą szkołą ponadgimnazjalną w Polsce 2011 (w grupie techników) jest Technikum Łączności nr 14 w Krakowie, działające w Zespole Szkół Łączności im. Obrońców Poczty Polskiej w Gdańsku. Gratulujemy z całego serca!
Drugie miejsce zajęło Technikum nr 7 w Nowym Sączu (przy Zespole Szkół Elektryczno-Mechanicznych im. W. Orkana), a trzecie miejsce Technikum Elektroniczne w Radomiu (w Zespole Szkół Elektronicznych im. Bohaterów Westerplatte). Na pewno nie raz jeszcze o tych znakomitych szkołach usłyszymy.
Niech mi to ktoś wytłumaczy?
|
![]() |
Z tego co wiem (kończyłem to technikum) to pani dyrektor nazywa się Hanc, a nie Hinc
|
![]() |
Jaka pani Hinc? Jak już coś piszecie to przynajmniej sprawdźcie nazwisko
mojej byłej pani wychowawczyni
|
![]() |
Apropo nazwiska szefowej ZSEL Lublin - nie ma takiego miasta jak Londyn, jest Londek, Londek Zdrój :-)
|
![]() |
A kaczka to uczy jeszcze informatyki? Wredna mi 2 postawila na swiadectwie maturalnym. Szkola ok, ale klasy męskie to porażka.
|
![]() |
Ja w tym roku skończyłem i jeszcze "uczy". A szkoła bardzo dobra polecam.
|
![]() |
Klasy meskie porazka? Chcesz dobrze w zyciu zarabiac i cos osiagnac, jesli tak to mysle ze nie pozalujesz. Wiem ze prawie jak w wojsku, ale byc moze to dlatego chlopaki maja dobrze poukladane w glowach. Nie tak jak mieli ci po ogolniakach... Nie wiem czy to kwestia wychowania, czy co. Ale w tej szkole cos jest niezwyklego, milo wspominam tamte czasy. A co to Twojej oceny Miekki, 2 to nie jest zla ocena w tej szkole. Pozdrawiam
|
![]() |
Uważaj na Bombaja!
|
![]() |
haha tez jej nie lubiłem:D:D |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|