![]() |
Jakas pętla czasowa. 56 latek wypłacał pieniądze a 86 chciał je wpłacić na nowe konto. Jak ten czas szybko leci.
|
![]() |
Jakby takiego oszusta powiesić dla przykładu na litewskim to może by coś pomogło. A tak czym taki śmieć ryzykuje ? Rokiem w zawiasach i grzywną ?
|
![]() |
Do normalnego emeryta mającego 500zl oszczędności nie przyjdą. A skąd mają emeryci duże pieniądze w 99% przypadków? Okradają pośrednio innych emerytów bo mają "specjalne" emerytury od państawa. W tym przypadku to zwykła sprawiedliwość społeczna a nie kradzież a tacy złodzieje to współczesne janosiki
|
![]() |
Artykuł tego nie precyzuje, więc albo podróż z Lipowej na Zana trwała długo, co przy obecnych korkach nie dziwi, albo taka jest szybka obsługa w banku :) Albo wszystko razem. :) |
![]() |
Jestem ciekawa skąd ten oszust wiedział,że ten starszy pan ma na koncie tyle kasy? Powie mi ktoś?
Mam pdejrzenia.
|
![]() |
Szkoda tylko pracy policjantów,patrząc na sądy,które bronią przestępców,jak ostatnio.
|
![]() |
Brawo dla Pani z banku. Zawsze jak tam byłem obsługa była bardzo miła. Pozdrawiam.
|
![]() |
Gość i pracownica z pierwszego banku byli w zmowie. Ot cała tajemnica.
|
![]() |
Też się zastanawiam skąd oszust wiedział że dziadek ma grubszą kase
|
![]() |
Mam 87 lat,kupę szmalu na kontach,cierpię na zaniki pamięci.Dlaczego nikt do mnie nie zadzwoni.
|
![]() |
Do goscia z 9-51 Sa jeszcze ludzie ktorzy potrafiili pracowac, i potrafili oszczedzac, gdyby byl z UB napewno na takie sztuczki nie dalby sie zlapac! Mowia ze w Polsce, a szczgolnie w Lublinie jest bieda, ja zadnej biedy nie widze ludziom powodzi sie tak dobrze jak nigdy przedtem, a tylko lenie, nieroby, nieudacznicy narzekaja, ale takim, nikt nie dogodzi!!
|
![]() |
ponoć podsłuc***ą swoje ofiary i stąd znają sytuację rodzinną, imiona...
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.