![]() |
Politycy PiS ( Czarnek i jemu podobni) nakręcili spiralę nienawiści i obudzili demony które zagnieździły się w głowach tych ludzi. To ci politycy powinni teraz razem z nimi siedzieć na ławie oskarżonych!
|
![]() |
Szkoda za im nie wyszlo po 1 wiedzieli by za co siedza a po 2 moze kilku zwyrodnialcow bylo by mniej
|
![]() |
Gdyby nie POrypane marsze POrypańców nie byłoby PrOblemu... POmyślal ktoś o tym??? Nikt mi nie powie, że facet z mężem facetem to jest OK. I jeszcze dzieci chcą? To niech rodzą, proszę bardzo. Nikt nikomu nie broni... Ale karać ludzi za to, że są przeciw wynaturzeniom? Kpina... Prawdziwa rodzina = chłopak i dziewczyna.
|
![]() |
Nastepne marsze moze by tak bez obstawy policji kazdy moze manifestowac wolny kraj policja ma pewnie wazniejsze sprawy niz obstawianie takich rzeczy
|
|
|
![]() |
Z zawodu hydraulik i 21 letnia matka 2 dzieci (z poprzedniego zwiazku), które są w rodzinie zastępczej. No comments...
|
![]() |
5 miesięcy w areszcie, w sumie rok bezwzględnego pozbawienia wolności to jeszcze z miesiąc i będą mogli się ubiegać o przedterminowe zwolnienie, bo po połowie zasadzonej kary można...
|
![]() |
A czy ona musiała o tych ładunkach wiedzieć?
|
![]() |
Ciekawe czy teraz odzyska (łatwiej jej bedzie) odzyskać dzieci. Hehe..
|
|
|
![]() |
Chłopak dziewczyna popier... jak widać ta rodzina. Chodzę na marsze równości i głosuje na Biedronia
|
![]() |
Na 500+.
|
![]() |
Ciekawe czy zamkną ich w jednej celi, bo małżeństwo powinno odbywać karę wspólnie (razem)
|
![]() |
Nadal są ludźmi więc ich nie obrażaj strefo wolna od nienawiści.
|
|
|
![]() |
Kto u was dzisiaj robi za dziewczynę?
|
![]() |
"Mam normalną rodzinę-cenię wartości rodzinne". a obok czytamy, że jego żonie odebrano prawa rodzicielskie za złe traktowanie dzieci. Teraz już wiemy o jaką normalność walczą kibice motoru. Normalność patologii, przemocy i alkoholu. Typowe pionki skrajnej sprawicy.
|
![]() |
"mam normalną rodzinę"
|
![]() |
A to nie powinni dostać zarzutów o terroryzm?
Jakby złapali ciemnoskórego z takim plecakiem, to media by o tym trąbiły od rana do nocy.
|
|
|
![]() |
Jestem przeciwny wychowywaniu przez pary jednopłciowe ale gorsze jest wychowywanie dzieci przez takich patusow. Powinni dostać kastrację gratis. Na pewno super obywatela wychowają w swojej „normalnej” rodzinie
|
![]() |
Wole mieć w "społeczeństwie" lgbt niż debili - nierobów myślących ze patriotyzm polega na biciu się za kluby i malowaniu symboli PW po ścianach
|
![]() |
Taaa. Tradycyjne wartości i normalna rodzina. Psychol bomber, który chce doprowadzić do masowej masakry. Służby powinny sprawdzić co się dzieje i kto chodzi do ich meczetu... znaczy tfu... Parafii. I czy przypadkiem lokalny Imam... tfu znaczy... Proboszcz nie zakłada tam przypadkiem z innych zradykalizowanych... tfu znaczy... wiernych jakiejś bojówki terrorystycznej... tfu znaczy... Oazy. Bo w końcu dojdzie do nieszczęścia.Tfu. To są skutki patologii tęczowej |
![]() |
"Jego żona starała się o odzyskanie dwojga swoich dzieci z poprzedniego związku, które trafiły do rodziny zastępczej"- ciekawe, dlaczego je straciła.....bardzo ciekawe "Noszę krzyż celtycki. Dla mnie ważne są wartości rodzinne. Chłopak i dziewczyna. Mam normalną rodzinę" – wyjaśniał podczas śledztwa Arkadiusz S.- rzeczywiście bardzo normalna rodzina, zwłaszcza żona, której dzieci- z poprzedniego związku/małżeństwa- umieszczono w rodzinie zastępczej. To są właśnie PiSlamiści.Dzieci im zabrano, na jabłkach siedziały dwie muszki owocówki. |
Strona 2 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.