![]() |
idąc w ślady Kuriera róbcie tak dalej, ograniczajcie teks wyłudzajcie kasę. Nikt was nie czyta w wersji papierowej, i tutaj niedługo przepadniecie i nikt wam nie zleci reklam.
|
![]() |
Raczej uczą zdawać a nie jeździć. Co raz większe kalectwo wychodzi ze szkół nauki jazdy.
|
![]() |
Nie warto płacić za tą "prenumeratę" DW. Rok temu przelałem na konto owe 70 zł i myślałem, że sobie poczytam ciekawych artykułów premium. Po roku okazało się, że było ich niewiele, wartych może góra 5 zł, a pozostałe 65 wsadziłem psu... Nie zorientowałbym się gdybym nie pracował na kilku komputerach. na jednym byłem zalogowany jako użytkownik tych artykułów, na pozostałych nie i okazało się, że praktycznie nie było różnicy. Nigdy więcej!!!
|
![]() |
rtresaad
|
![]() |
Nie kojarzę zwycięzcy. Ja robiłam prawko w OSK Sulej, moje dzieci również. Szkolą naprawdę dobrze, zawodowo. Szczerze polecam.
|
![]() |
Szkoły jazdy uczą jak zdać, a nie jak jeździć, nie polecam
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.